Random verhalen

Frans

Frans

Hallo Ricardo, Zo heet je toch als ik het goed heb. Ik heet Frans ben vrijgezel en ga al zo'n 11 jaar regelmatig naar de hoeren. Ik ga altijd naar prive huizen, meestal in Den haag, en soms naar "thuiswerksters". Van deze laatste groep heb ik er nu zo'n 5 gehad, waarvan er eigenlijk maar een goed was. Verder heb ik het een keer met een transsexueel gedaan, wat heel spannend was om eens te doen. Je moet er wel voor naar Amsterdam. Ik ga altijd voor een heel uur, anders heb je helemaal geen contact. Ik begrijp heel goed dat de meisjes ons alleen als een bron van inkomsten zien en ze je vergeten zijn zo gauw je de deur uit bent. Toch vind ik het contact ook leuk, vooral als ze wat over zichzelf willen vertellen. Ik zorg er altijd wel voor goed schoon te zijn en lekker te ruiken. De meisjes klagen regelmatig dat zeker niet alle klanten dit doen en dat een groot deel ronduit smerig is. Het is gewoon een opwindend idee dat je iemand die je nog nooit eerder gezien hebt een hand geeft en dat je 5 minuten later uitgebreid met haar aan het vrijen bent en ze zich helemaal voor je uitkleedt.

Wanneer je naar een hoer gaat weet je in ieder geval wat je krijgt. Bij een date moet je dit maar afwachten. Wat is je "thuisclub"? Is dit Diane's Home? Goed adres met mooie meisjes. Ik kom ook regelmatig op de Bezuidenhoutseweg 383. De meisjes daar zijn lekker vrij. Bijkbaar is de tent wel van eigenaar veranderd. Het derde prive huis waar ik nogal eens kom is Maison Monty, hoewel de kwaliteit van de meisjes de laatste paar jaar nogal wisselvallig is. Je hebt een leuke homepage, ga zo door. Groetjes, Frans.

Add comment

Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo

Security code
RefreshAnti-spam: complete the task

Doorzoek de site

Laatste commentaar

 • Curacao

  Guest 15.08.2018 09:35
  Hello. I see that you don't update your site too often. I know that writing articles is time consuming ...

  Read more...

   
 • Paul

  Guest 14.08.2018 23:40
  Hi. I see that you don't update your page too often. I know that writing content is time consuming ...

  Read more...

   
 • Shanya (2)

  Guest 14.08.2018 03:34
  Hello. I see that you don't update your blog too often. I know that writing articles is boring and ...

  Read more...

   
 • Diane kan niet slapen

  Guest 12.08.2018 20:16
  Hello. I see that you don't update your website too often. I know that writing posts is time consuming ...

  Read more...

   
 • Onbekende prostituee

  Guest 11.08.2018 23:11
  Hi. I see that you don't update your site too often. I know that writing articles is time consuming and ...

  Read more...