Random verhalen

Elisabeth

Elisabeth

Elisabeth

Ik zou het (zoals veel andere vrouwen) erg vinden als ik erachter kwam dat mijn vriend naar de hoeren gaat. Toch ben ik ergens wel blij dat ze er zijn.Voor vrijgezelle mannen is het vast en zeker een uitkomst.Ook ben ik ervan overtuigd dat(ook al klinkt het misschien raar)als er geen prostituees zouden zijn,veel meer mannen overgaan tot verkrachten,ook al ben je dan in mijn ogen en in die van vele anderen ontzettend ziek.
Ik heb er geen enkel bezwaar tegen,maar als ik zou merken dat mijn vriend dat zou doen,zou ik ontzettend gekwetst zijn en enorm aan mezelf gaan twijfelen,al doet hij dat dan misschien alleen om iets anders te proberen op seksueel gebied.

Elisabeth

 

Elisabeth, ik ben waarschijnlijk niet helemaal het type "vrijgezelle man" die je voor ogen hebt; fysiek onaantrekkelijk, lichtelijk relatiegestoord en zuchtend naar seks. Die zijn er zeker onder de hoerenlopers, waarschijnlijk de meerderheid, maar ik behoor meer tot de categorie die gewoon onweerstaanbaar aangetrokken worden door het fenomeen prostitutie. En ik merk dat er meerdere mannen zijn als ik. Mannen waarvan je zou denken dat ze gewoon een lieve vrouw thuis hebben of een gelukkige relatie (en sommige hebben dat ook), maar die toch naar de hoeren gaan en dan met name voor de kick. Het is niet eens zo dat ze speciale seksuele wensen hebben of zo, het is gewoon het spannende, het eigenlijk verbodene, het onbekende wat je tegemoet treedt en de vrijblijvende intimiteit die je beleeft, wat er zo aantrekkelijk aan is. Ik begrijp heel goed dat je daar als vrouw, als partner, heel onzeker, en wellicht ook boos, door wordt. Dat is ook de reden geweest dat een paar van mijn relaties stuk gelopen zijn. Ik voel me overigens zeker niet "ziek", verre van dat. Sommige vriendinnen van mij hebben gewoon uitsluitend geprofiteerd van mijn ervaringen op sexueel gebied.

Plaats reactie

Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo

Beveiligingscode
Vernieuwen

Doorzoek de site

Laatste commentaar

 • Kim Holland

  Guest 17.12.2018 12:52
  You could perhaps do successful through various video sites to lead people in order to your web site.

  Read more...

   
 • Kim Holland

  Guest 17.12.2018 11:09
  She built a simple blog-based website offering valuable information on dating online services. The ...

  Read more...

   
 • Diane kan niet slapen

  Guest 17.12.2018 09:42
  But wait to purchase anything that promises in helping you become worse money in 20 or 40 or 60 those ...

  Read more...

   
 • Kim Holland

  Guest 17.12.2018 04:16
  It annoys Amy as she thinks that his behaviour is not gentlemanly. Usually are "real" people everywhere ...

  Read more...

   
 • Kim Holland

  Guest 17.12.2018 01:14
  You can create endless dishes just with one vegetable. Remember you must not be a grammar wiz to ...

  Read more...