Random verhalen

Massage

Massage

 

Gisteren ben ik naar mijn vast massage-adres in Rotterdam geweest. Helaas was mijn vaste masseuse, Yvonne er niet. Maar er was een ander, aardig uitziend, donker meisje en ik val op donkere meisjes zoals je weet. Dus..

massage.gif (4656 bytes)

Qua entourage is het massagehuis eigenlijk helemaal niks. Het doet in niets aan een relaxhuis of priveclub denken, wat het natuurlijk ook niet is,want er wordt niet aan "intiem" gedaan. Luxe is totaal afwezig. Het is niet meer dan een knullig verbouwd kantoorpand met wat kale kamers op de begane grond en de eerste etage met middenin een matras. Aan de wand hangen wat plankjes en spiegels, er is een ventilatortje voor als het warm is en een transistorradiootje. De eigenaar heeft het, volgens mij, lang geleden voor een appel en een ei opgeknapt en ingericht, en is de rest van de tijd bezig met het innen van de winsten. Een roestige uitstraling heeft hij, zo volkomen relaxed zittend achter zijn bureautje bij de ingang.

En die winsten zullen best wel goed zijn omdat het huis op een stragische plek ligt, ook vlak bij de warme buurt van Rotterdam. En de prijzen zijn laag: fl 50.= voor een half uur massage, inclusief, zoals dat eufemistisch heet, een nabehandeling (alsof er iemand is die voor de voorbehandeling komt). Voor ontblote borsten of body-to-body moet extra betaald worden. En dan krijg je ook nog een colaatje of een kopje koffie. Alcohol wordt niet geschonken.

Volgens mij schuilt het succes van dit huis in het feit dat meisjes hier graag werken. Ze kunnen tegenover iedereen en zichzelf volhouden dat ze geen prostituee zijn en nemen daarbij de lage lonen en de magere arbeidsomstandigheden op de koop toe. Sommigen kom ik al jarenlang tegen.

Zoals Yvonne, die er nu niet was. Yvonne had een heerlijke touch, waarbij ze me met haar langzame bewegingen tot een hoogtepunt bracht waar ik met een normale vrijpartij niet aan toe kom. Nadat ik door het masseren al helemaal relaxed ben, laat ik me bij de nabehandeling helemaal gaan. Ogen dicht en genieten. Dan kom je dus lekkerder klaar dan bij het vrijen. In het begin schrok ze wel een beetje van mijn heftige beweging bij het klaarkomen. Ik zal niet zeggen dat het meer bevrediging geeft, want de meeste bevrediging krijg ik bij het klaarkomen van de vrouw, maar lekker is het wel. Yvonne kan ook lekker kletsen. We hebben het dan over hobbies, vakantie en zo. Zij gaat vaak naar haar moederland Suriname. Yvonne is echt een aanrader.

Met Sandra kon ik echter ook goed praten. Pittig type. Nog vrij jong. Toen ik zei dat ik met vakantie naar Venezuela ging wilde ze wel met me mee. Zelf ging ze naar Curacao, familiebezoek en vakantie vieren. Ze kon er ook wat van en het was een zeer plezierig half uurtje.

Alleen na afloop even je gezicht in de plooi houden voor je collega’s als je terugkomt van de lunchpauze.

Add comment

Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo

Security code
RefreshAnti-spam: complete the task

Doorzoek de site

Laatste commentaar

 • Curacao

  Guest 15.08.2018 09:35
  Hello. I see that you don't update your site too often. I know that writing articles is time consuming ...

  Read more...

   
 • Paul

  Guest 14.08.2018 23:40
  Hi. I see that you don't update your page too often. I know that writing content is time consuming ...

  Read more...

   
 • Shanya (2)

  Guest 14.08.2018 03:34
  Hello. I see that you don't update your blog too often. I know that writing articles is boring and ...

  Read more...

   
 • Diane kan niet slapen

  Guest 12.08.2018 20:16
  Hello. I see that you don't update your website too often. I know that writing posts is time consuming ...

  Read more...

   
 • Onbekende prostituee

  Guest 11.08.2018 23:11
  Hi. I see that you don't update your site too often. I know that writing articles is time consuming and ...

  Read more...