Random verhalen

Wil (3)

Wil (3)

 
Vandaag was Wil er weer. De vakantie en de feestdagen hadden haar duidelijk goed gedaan, ze was zeker een paar kilootjes aangekomen en liep nog wat stijfjes van het lange stilzitten denk ik. Het werken in de club zal haar zeker goed doen. Er waren de laatste tijd ook veel klanten die naar haar vroegen. Er zijn de laatste tijd zoveel nieuwe meisjes bijgekomen dat Wil ze niet eens allemaal kende.Untitled-4.jpg (13104 bytes)
Ik zal ze eens langslopen de nieuwe meisjes van de afgelopen twee drie maanden
Zo hebben we Sylvana een kleine zelfverzekerde Braziliaanse die zo te zien absoluut van wanten weet en waar ik zeker een keer mee ga. Romy een blonde Hollandse, die heerlijk kan zoenen (en vrijen), Janet een donkere Hollandse schone met spits gezicht, we hebben Yvonne, kleine goedlachse dikkerd met zeer lang blond haar. Ik heb Nina gezien, een slank, knap, zelfbewust Surinaams meisje. Dan hebben we nog tenminste twee jonge tengere donkere meisjes, lieve Roos en eentje waar ik de naam even van kwijt ben, en uiteraard Mary, slanke zeer mooie lieve dominicaanse, die meestal alleen op zaterdag werkt.
Vandaag was er een man die recensies van Haagse bordelen bij zich had. Hij had ze gefilterd op alleen de Bezuidenhoutseweg. Dat waren trouwens ook verreweg de meeste. Blijkbaar komen hier veel recensenten. Het viel me op dat er grote verschillen van mening waren. De een vond het niks en de ander vond het uitmuntend. Het mag duidelijk zijn dat ik meer tot de laatste categorie behoor. Het is ook zeker zo dat er elders mooiere meisjes te vinden zijn. Maar ja, een weergaloos mooi meisje dat met tegenzin en desinteresse mij zo snel mogelijk weer de deur uit wil werken, daar word ik echt niet vrolijk van. Ik heb het al eerder gezegd, het gaat mij om de beleving, de inzet, de emotie, de relaxte omgeving, de intimiteit. En die is echt onovertroffen in de Bezuidenhoutseweg. In ieder geval voor mij. Ieder zijn meug.

Plaats reactie

Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo

Beveiligingscode
Vernieuwen

Doorzoek de site

Laatste commentaar

 • Kim Holland

  Guest 17.12.2018 12:52
  You could perhaps do successful through various video sites to lead people in order to your web site.

  Read more...

   
 • Kim Holland

  Guest 17.12.2018 11:09
  She built a simple blog-based website offering valuable information on dating online services. The ...

  Read more...

   
 • Diane kan niet slapen

  Guest 17.12.2018 09:42
  But wait to purchase anything that promises in helping you become worse money in 20 or 40 or 60 those ...

  Read more...

   
 • Kim Holland

  Guest 17.12.2018 04:16
  It annoys Amy as she thinks that his behaviour is not gentlemanly. Usually are "real" people everywhere ...

  Read more...

   
 • Kim Holland

  Guest 17.12.2018 01:14
  You can create endless dishes just with one vegetable. Remember you must not be a grammar wiz to ...

  Read more...