Random verhalen

Wil (3)

Wil (3)

 
Vandaag was Wil er weer. De vakantie en de feestdagen hadden haar duidelijk goed gedaan, ze was zeker een paar kilootjes aangekomen en liep nog wat stijfjes van het lange stilzitten denk ik. Het werken in de club zal haar zeker goed doen. Er waren de laatste tijd ook veel klanten die naar haar vroegen. Er zijn de laatste tijd zoveel nieuwe meisjes bijgekomen dat Wil ze niet eens allemaal kende.Untitled-4.jpg (13104 bytes)
Ik zal ze eens langslopen de nieuwe meisjes van de afgelopen twee drie maanden
Zo hebben we Sylvana een kleine zelfverzekerde Braziliaanse die zo te zien absoluut van wanten weet en waar ik zeker een keer mee ga. Romy een blonde Hollandse, die heerlijk kan zoenen (en vrijen), Janet een donkere Hollandse schone met spits gezicht, we hebben Yvonne, kleine goedlachse dikkerd met zeer lang blond haar. Ik heb Nina gezien, een slank, knap, zelfbewust Surinaams meisje. Dan hebben we nog tenminste twee jonge tengere donkere meisjes, lieve Roos en eentje waar ik de naam even van kwijt ben, en uiteraard Mary, slanke zeer mooie lieve dominicaanse, die meestal alleen op zaterdag werkt.
Vandaag was er een man die recensies van Haagse bordelen bij zich had. Hij had ze gefilterd op alleen de Bezuidenhoutseweg. Dat waren trouwens ook verreweg de meeste. Blijkbaar komen hier veel recensenten. Het viel me op dat er grote verschillen van mening waren. De een vond het niks en de ander vond het uitmuntend. Het mag duidelijk zijn dat ik meer tot de laatste categorie behoor. Het is ook zeker zo dat er elders mooiere meisjes te vinden zijn. Maar ja, een weergaloos mooi meisje dat met tegenzin en desinteresse mij zo snel mogelijk weer de deur uit wil werken, daar word ik echt niet vrolijk van. Ik heb het al eerder gezegd, het gaat mij om de beleving, de inzet, de emotie, de relaxte omgeving, de intimiteit. En die is echt onovertroffen in de Bezuidenhoutseweg. In ieder geval voor mij. Ieder zijn meug.

Add comment

Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo

Security code
RefreshAnti-spam: complete the task

Doorzoek de site

Laatste commentaar

 • En Joy!!

  Guest 10.05.2018 17:20
  I have checked your website and i have found some duplicate content, that's why you don't rank high in ...

  Read more...

   
 • Gangbang

  Guest 09.03.2018 17:35
  L.S ik ben een boek aan het schrijven over mijn 25 jarig bestaan als swinger. Ik kwam deze site ...

  Read more...

   
 • Het verhaal van Margot

  Guest 12.01.2018 20:17
  Voor alle vrouwen die het maar niet kunnen accepteren dat hun vriend voor hun relatie naar een ...

  Read more...

   
 • Mijn vriendin was prostituee

  Guest 16.11.2017 11:05
  Man je gaat met een hoer ! geweldig dit is mijn absolute droom,ja je moet wel centjes hebben om zo ...

  Read more...

   
 • Mijn vriendin was prostituee

  Guest 24.08.2017 21:27
  Ik ben getrouwd met een dvp. Zij doet dit werk al bijna 15 jaar en wij zijn nu 4,5 jaar samen. De ...

  Read more...