Random verhalen

1 jaar Bezuidenhoutseweg

1 jaar Bezuidenhoutseweg

 
Precies vandaag een jaar geleden zijn ze verhuisd van de v.d. Duynstraat naar de Bezuidenhoutseweg 383. Het lijkt al veel langer, het lijkt al of ik er jaren kom. Toen ik nietsvermoedend het feestje binnenstapte was mijn eerste reactie; twee jaar alweer? Maar nee, ze bestaan pas 12 maanden. Dat komt natuurlijk omdat ik er de afgelopen tijd zoveel ben geweest en er zoveel heb meegemaakt.
THAI12N.jpg (28027 bytes)

Ik kom binnen in een drukke vrolijke sfeer. Vandaag geen Sky Radio maar swingende Caribische muziek. Bij uitzondering mochten de zelf meegebrachte CD's gedraaid worden. Ik vind het prachtig, maar ik houd dan ook van Salsa en Merengue muziek, en de meisjes zijn er vrolijker door. Er zijn veel klanten, er zijn veel meisjes, er zijn veel hapjes en het eerste drankje is zo maar gratis.
Ik denk aan mijn eerste bezoek hier 12 maanden geleden en toen alles hier nog nieuw en onwennig was, en veel te druk. Er was nu niet zoveel aandacht besteedt aan het 1-jarig bestaan als bij de opening en het was dus wel druk, maar niet te druk. Het is overduidelijk wel een succes geworden deze club.
Ik zie Romy, met haar nieuwe borsten, waarmee ze duidelijk succes heeft, ik krijg haar niet te spreken, zo druk heeft ze het. Ik zie Nancy weer die een tijdje weggeweest is en nog niets veranderd is.
Ik maak een dansje met Vicky, Jacqueline hangt een tijd om mijn nek, Nouri zit gezellig op mijn schoot en ik heb een geweldige tijd boven met Maria. Kortom, u zult begrijpen dat ik het naar mijn zin had. Ik voel me er thuis.

Plaats reactie

Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo

Beveiligingscode
Vernieuwen

Doorzoek de site

Laatste commentaar

 • Diane kan niet slapen

  Guest 15.12.2018 12:51
  You can also go to blogs which have authority inside your market and place a opine. You will often ...

  Read more...

   
 • Diane kan niet slapen

  Guest 15.12.2018 08:37
  Necessary to have in order to complete is reach an agreement with another webmaster. Social networking ...

  Read more...

   
 • Kim Holland

  Guest 15.12.2018 08:28
  That is a very good tip particularly to those fresh to the blogosphere. Short but very accurate ...

  Read more...

   
 • Kim Holland

  Guest 15.12.2018 02:41
  Spot on with this write-up, I absolutely believe that this amazing site needs a great deal more ...

  Read more...

   
 • Diane kan niet slapen

  Guest 14.12.2018 10:56
  There are many unethical "how to" programs out there that fail. But that was then.) And I took in ...

  Read more...