Random verhalen

Apeldoorn Massage

Apeldoorn Massage

 

Ok, Apeldoorn dus.

Ik was laatst opeens in de buurt van Apeldoorn en ik had wat tijd over. Ik kocht een Telegraaf en zocht onder Clubs naar "Apeldoorn" en vond daar een massagesalon met een speciale aanbieding. Een heel uur ontspanningsmassage met aan het eind "assistentie" van een tweede dame. Ik ben wel in voor iets nieuws, dus was de keuze snel gemaakt. Het bleek een wat afgelegen landhuis te zijn dat overigens uitermate sfeervol en luxueus was ingericht. En het was er behoorlijk druk ook.

aquamassage.jpg (26916 bytes)

De bijzonder charmante gastvrouw (zelf ook masseuse geweest) liep "met klotsende oksels" de zaken te regelen. Ik kon kiezen tussen een olie- en een aquamassage. Nu had ik wel vaker een oliemassage gehad, dus ik koos voor de aqua. Er was nog een meisje over en dat was een bijzonder aardige Thaise dame. Al snel merkte ik wat een aqua-massage inhoudt: Je gaat in een natte ruimte op een soort watermatras liggen en ze zeept je helemaal in, onderwijl continue een warme douche over je heen spoelend. En de ontspanningsmassage was bijzonder veel ontspanning en een beetje massage. Nu houd ik daar wel van, hou me te goede, maar een heel uur seksueel geprikkeld worden is ook voor mij een beetje veel.

De aqua-massage is wel apart, moet je beslist een keer meegemaakt hebben, maar na een uurtje in het warme water "dobberen", zagen mijn vingers er wel uit als verschrompelde aardappeltjes. Volgend keer toch maar weer gewoon olie. De behandeling met de tweede dame was dan wel weer heerlijk. Twee heerlijke warme naakte lijven tegen je aan. Hmm, fantastisch.

En zo vertrok ik behoorlijk verzadigd en verkwikt weer uit Apeldoorn.

Het adres, voor de liefhebbers: Wenum Wiesel (vlakbij Apeldoorn) - Elburgerweg 63 en ze hebben blijkbaar ook een site, waar deze vestiging overigens nog niet op staat.

Plaats reactie

Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo

Beveiligingscode
Vernieuwen

Doorzoek de site

Laatste commentaar

 • EIgenaar escort service

  Guest 19.11.2018 03:42
  I see you don't monetize your blog, don't waste your traffic, you can earn additional bucks every ...

  Read more...

   
 • Kim Holland

  Guest 19.11.2018 03:25
  That last thought a good article by itself. You could write your own content a person could rely ...

  Read more...

   
 • Polen

  Guest 19.11.2018 00:44
  I see you don't monetize your website, don't waste your traffic, you can earn additional cash ...

  Read more...

   
 • Antwerpen

  Guest 18.11.2018 21:52
  I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you can earn extra cash ...

  Read more...

   
 • Nachtdienst beveiliging

  Guest 18.11.2018 21:04
  Hello. I see that you don't update your site too often. I know that writing content is time consuming ...

  Read more...