Random verhalen

Jacqueline

Jacqueline

Ik ben vandaag met Jacqueline geweest en met Jacqueline was ik al heel lang niet meer samen naar boven geweest. Enerzijds ligt dat aan mij omdat ik natuurlijk een tijdlang niet bij de Bezuidenhoutseweg 383 geweest ben en anderzijds ligt het aan Jacqueline, die ofwel met vakantie was (of iets dergelijks?), ofwel zodanig met klanten in de weer dat ik uiteindelijk maar iemand anders koos.
(ook een Jacqu eline, maar anders!)
Nu moet je weten dat Jacqueline een enthousiast lezer is van mijn site (dat hoorde ik overigens ook pas vandaag) maar als ze even de gelegenheid heeft volgt ze mijn website. En Jacqueline is werkelijk een heel ondernemend type.
Ze is voor mij de verpersoonlijking van een bijzonder zelfbewust Dominicaans meisje dat haar draai helemaal heeft gevonden in Nederland.
Na een aantal jaren met een Nederlander te hebben samengewoond zijn ze, in goede harmonie, uit elkaar gegaan. Jacqueline wil gewoon altijd plezier maken en heeft wat dat betreft lak aan alles en iedereen. Ook haar eigen kinderen moesten maar snel op eigen benen gaan staan, want aan gezeur en gedoe heeft Jacqueline helemaal niets.
Belangrijk onderdeel van plezier maken is volgens Jacqueline sex. Jazeker, ze heeft daarom volgens mij ook het enige juiste beroep gekozen!! Toen ik haar voorhield: Jacqueline, tu guste l'amor (vrij vertaald: "jij houdt van de liefde") antwoordde ze met een resoluut: Nee, ik hou van lekker klaarkomen!
Tja, toen viel ik even stil. Maar ja, laat ik daar nu precies ook van houden!!!

Plaats reactie

Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo

Beveiligingscode
Vernieuwen

Doorzoek de site

Laatste commentaar

 • EIgenaar escort service

  Guest 19.11.2018 03:42
  I see you don't monetize your blog, don't waste your traffic, you can earn additional bucks every ...

  Read more...

   
 • Kim Holland

  Guest 19.11.2018 03:25
  That last thought a good article by itself. You could write your own content a person could rely ...

  Read more...

   
 • Polen

  Guest 19.11.2018 00:44
  I see you don't monetize your website, don't waste your traffic, you can earn additional cash ...

  Read more...

   
 • Antwerpen

  Guest 18.11.2018 21:52
  I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you can earn extra cash ...

  Read more...

   
 • Nachtdienst beveiliging

  Guest 18.11.2018 21:04
  Hello. I see that you don't update your site too often. I know that writing content is time consuming ...

  Read more...