Random verhalen

Sammy

Sammy

 
Ik kwam binnen en de meisjes die aan me voorgesteld lagen me niet echt. De meisjes waren allemaal blank, wel mooi, maar wat "uit de hoogte". Ik kwam eigenlijk voor Sylvana, maar die was er niet (later bleek dat ze alleen maar even bezet was).
sexy girls

Ik vroeg dus aan de gastvrouw, ze was vrij nieuw in het huis (laan van NOI) en pas deze dag voor het eerst alleen in funktie, dus ze was ietwat nerveus, of er ook nog donkere meisjes waren. "Jazeker", en toen kwam het hele verhaal van Sammy eruit. Ja , dat is nog een heel jong meisje (18 of 19 dacht ze) dat heel spontaan is en heel aardig en sociaal en vriendelijk en knap. En inderdaad een donkere huidskleur. Waar ze vandaan kwam wist ze niet, zou Antillen of Suriname kunnen zijn, in ieder geval sprak ze vloeiend Nederlands.
Enfin, ik vond de gastvrouw ook best aardig en ze was oprecht enthousiast over Sammy en dus besloot ik, tegen mijn principe overigens, te wachten tot Sammy weer vrijkwam. Dat duurde een klein halfuurtje, maar dat bleek achteraf zeker de moeite waard.
Sammy bleek uiteindelijk geen 18 maar midden 20 en ze was geen Surinaamse maar Marokkaanse!! Niet helemaal volbloed, maar toch! Ze was de eerste Marokkaanse waar ik "het" mee gedaan heb en het was een zeer goed ervaring.  Ik kan Sammy ook bijzonder aanraden voor jongere jongens die ervaring op willen doen. Ze kan namelijk heel goed aangeven wat zij, als vrouw, nu lekker vindt en wat niet.
Ja, er was nog iets wat ik wilde vertellen, maar ik kan er nu even niet opkomen. Misschien een volgende keer.

Plaats reactie

Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo

Beveiligingscode
Vernieuwen

Doorzoek de site

Laatste commentaar

 • Diane kan niet slapen

  Guest 15.12.2018 12:51
  You can also go to blogs which have authority inside your market and place a opine. You will often ...

  Read more...

   
 • Diane kan niet slapen

  Guest 15.12.2018 08:37
  Necessary to have in order to complete is reach an agreement with another webmaster. Social networking ...

  Read more...

   
 • Kim Holland

  Guest 15.12.2018 08:28
  That is a very good tip particularly to those fresh to the blogosphere. Short but very accurate ...

  Read more...

   
 • Kim Holland

  Guest 15.12.2018 02:41
  Spot on with this write-up, I absolutely believe that this amazing site needs a great deal more ...

  Read more...

   
 • Diane kan niet slapen

  Guest 14.12.2018 10:56
  There are many unethical "how to" programs out there that fail. But that was then.) And I took in ...

  Read more...