Welkom op dagboek van een hoerenloper

Welkom op mijn website "dagboek van een hoerenloper"
 

Verwacht geen nieuwe belevenissen van mij, ik ben al enige tijd geleden gestopt met het "lopen naar de hoeren".  Maar ik dacht dat het nog wel leuk zou zijn om mijn oude verhalen te tonen in een moderner jasje. Voel je vrij om te reageren op alle verhalen (ANONIEM!).

Ricardo

Introductie

Jarenlang heb ik rondgezwerfd in het wereldje van de prostitutie. Ik heb er geweldige tijden meegemaakt en ook mindere, maar het positieve overheerst.

  • Lees een van mijn vele eigen ervaringen (Ricardo 1, 2 en 3), die overigens allemaal 100 % waar gebeurd zijn, al zijn er misschien wat namen veranderd vanwege privacy,
  • of kijk naar de vele, vele reacties die ik op mijn site heb gekregen, van vrouwen van hoerenlopers en ervaringen van prostituees.

HET DAGBOEK VAN EEN HOERENLOPER

Mijn dagboek, ik hoop dat het bijdraagt aan een wat positiever imago van zowel de hoer als de hoerenloper.

We zijn zo slecht nog niet.....

 

Bedenk wel dat mijn laatste eigen bijdrage uit 2007 dateert. Voor up-to-date recensies van prostituees verwijs ik naar hookers.nl. Dit zijn vooral mijn eigen persoonlijke belevenissen. Voel je vrij om te reageren op elk verhaal (anoniem). Wil je persoonlijk antwoord stuur mij een mail

Ricardo, liefhebber en hoerenloper