Ik was gisteren bij mijn nieuwe favoriete adres in Rijswijk.

Ik ging mee met een lief klein meisje en we hadden een hele leuke tijd.

einde.

Tja........

Zeg nou zelf, hier zat je toch ook niet op te wachten.

Copyright

 

Het auteursrecht op al het materiaal van de website "dagboek van een hoerenloper" (alle pagina's vallend binnen het domein http://dagboekvaneenhoerenloper.com) berust bij mij, Ricardo, te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke toestemming informatie (teksten, beelden, geluid en html-codes daaronder begrepen) via elektronische en gedrukte media of op welke andere wijze ook, op te slaan en/of te verspreiden.

Linken en refereren naar "dagboek van een hoerenloper" mag wel. Het liefst met de URL http://dagboekvaneenhoerenloper.com

Disclaimer

Door reacties in te sturen op deze website, hetzij per e-mail, hetzij via de daarvoor bestemde reactievelden, verleent u een onbeperkt gebruiksrecht (inclusief het recht om dat materiaal niet te plaatsen of in te korten), zonder dat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan enige tegenprestatie verschuldigd is. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van en publicatie reacties van derden.

het pikante verhaal dus....., dat had ik wel gedacht van jou!!!.

Ok daar gaat ie dan:
Mijn nieuwe thaise vriendinnetje. Ik had haar al eerder gezien bij mijn vorige bezoekjes, maar toen koos ik steeds een ander meisje. Vandaag was ik een beetje vroeg en zij bleek het enige vrije meisje te zijn. En nog maar pas vrij ook, want ik moest een tiental minuutjes wachten. Ze is (nog) ietsje kleiner dan de anderen, vandaar dat ik haar nog niet gekozen had, want ze ziet er eigenlijk best leuk en spontaan uit. Toen ze dan ook wat timide vroeg of ik wel een keuze kon maken of misschien later terug wilde komen, zei ik dat ik het prima vond met haar. We gingen naar beneden, douchen, drankje halen, uitkleden, beetje kletsen, alles op het gemak.

Er ligt daar een grote matras op de grond en normaal gesproken ga je daar als man op je buik op liggen en dan gaat het meisje met een ruime hoeveelheid olie je nek, je rug, je benen en nog veel meer masseren. Normaal gesproken. Nu aarzelde we beiden wat, lagen wat naast elkaar, gaven wat kusjes over en weer, lichte aanrakingen met de vingers en er groeide direct opwinding. Het hing in de lucht, de stemming was uitstekend, de erotiek was voelbaar.

Het kussen werden heviger en ik begon haar te strelen. Op het gemak en heel relaxed. En van het een kwam het ander. Van massage is nooit meer wat gekomen. Ik beroerde haar kittelaar en ze vond het fijn. Dus ik ging er mee door,   ook nadat ze de eerste keer klaarkwam (of pretendeerde dat ze klaarkwam, of een beetje klaarkwam, daar ben ik niet helemaal zeker van). In ieder geval kwam ze de tweede keer met de tong wel heel heftig klaar. Ze kronkelde en draaide onder me dat het een lieve lust was. Ik schoof wat omhoog en zij pakte onder het nazuchten stevig mijn knuppeltje beet en wreef hem over haar buik. En weer kussen, en weer strelen en opeens propte ze hem erin! Ik was er totaal niet op verdacht, maar genoot er wel van. En zij ook. Hoewel het maar kort duurde kwam ze wederom tot een heftig hoogtepunt, net als ik trouwens.

En daarna was ze echt helemaal van de kaart, totaal bevredigd, totaal slap, ze kon letterlijk geen arm meer in de lucht krijgen, die viel gewoon weer neer op het matras. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt. Ze prevelde wat tegen zichzelf van "wat heb je nu toch gedaan", bevestigde weer eens hoe lekker het was, en viel vervolgens op mijn schouder als een blok in slaap!

En dat was eigenlijk het meest mooie moment voor mij. Die warme naakte vrouw slapend in mijn armen. Die intens intieme momenten van vertrouwen en warmte die je ook hebt bij een vaste relatie. Je hebt ze zelden bij een prostituee, maar als je hem hebt dan wordt dat moment tenminste niet overschaduwd door allerlei wederzijdse verplichtingen en hooggespannen verwachtingen die bij een vaste relatie wel een rol spelen. Het is een pretentieloze, verplichtingenvrije intimiteit. Zij wordt niet verliefd, ik word niet verliefd, we zijn allebei volwassen.

Ze is geen onschuldig, onwetend meisje meer. Ze woont al meer dan 5 jaar in Nederland, is op papier met een Nederlander getrouwd, heeft een Nederlands paspoort, spreekt ook goed Nederlands, is een volwassen stabiele vrouw die weet wat ze wil. Toch was dit haar nog nooit overkomen zei ze. Dat was maar goed ook want in feite hebben we natuurlijk onveilig gevreeën. In de hitte van de strijd was daar niet aan gedacht. "Intiem" hoort ook niet bij dit massagehuis. Ik geloof haar en ik weet van mezelf dat ik nooit onveilig vrij, dus ik zet me er maar overheen.

Ze vertelde me dat de andere meisjes waar ik mee geweest was, mij ook al aardig gevonden hadden en ik geloof dat dat een beetje verklaart waarom we zo snel zo intiem konden worden. Ik weet niet hoeveel ze elkaar vertellen van hun ervaringen met klanten, maar als het prettig was stralen ze dat wel een beetje uit. En dat zien de andere meisjes. En dat haalt drempels weg. Dat was al zo bij mijn oude favoriete club en dus ook bij mijn nieuwe favoriete club:

Thaise Massagesalon (niet intiem) Rijswijkseweg 604, Den Haag, op de grens met Rijswijk, (of andersom). Wordt ongetwijfeld vervolgd...

 

b) voor de sobere ingekorte versie.

Alle mannen kunnen dit stukje gerust overslaan.

 

Dit stukje is alleen bedoeld voor vrouwen. En dan met name de vrouwen die al een tijdje deze website volgen en zo een beetje een idee hebben gekregen van mijn persoontje. En dan ook nog vrouwen die van een beetje avontuur houden.

Als je eens wilt weten wie er nu eigenlijk achter deze site zit en/of je wilt een keer ongecompliceerd lekker genieten van sex en intimiteit, zoals ik zelf ook graag doe, neem dan contact met mij op.

Mijn aanbod is heel simpel. Jij reageert, we hebben wat contact (e-mail, telefonisch of persoonlijk), en als het aan beide kanten klikt nodig ik je uit voor een avondje, middag. Dat kan zijn naar een parenclub, bij mij thuis of bij jou, in een hotel, een kroeg of een feest. Ik sta voor veel open. Jij bepaalt de grens. B.v. als we alleen masseren afspreken dan wordt het ook alleen masseren. Jij kunt van mij op aan en ik vertrouw erop dat ik ook van jou op aan kan.

Alles van beide zijden discreet en geheel vrijblijvend uiteraard. Let wel, ik wil geen vaste relatie, ik zoek oprechte intimiteit. Tot beider genoegen, maar meer niet.

Heb ik verder nog wensen? Tja, je moet "er" in ieder geval van houden! Niet heel veel ouder dan ikzelf (plm. 50), donker of blond, groot of klein, ervaren of onervaren, maakt niet uit. Liefst niet al te stevig en niet zo'n erge druktemaker. Hygiëne en veilig vrijen zijn voor jou vanzelfsprekend en ik ben ook niet zo'n liefhebber van heel extreme zaken.

Dit is een oprecht voorstel. Grappenmakers niet reageren! Liefhebsters wel!

Hieronder de belevenissen van vrouwen/meisjes die je voor gingen:

Jarenlang heb ik rondgezwerfd in het wereldje van de prostitutie. Ik heb er geweldige tijden meegemaakt en ook mindere, maar het positieve overheerst.

  • Lees een van mijn vele eigen ervaringen (Ricardo 1, 2 en 3), die overigens allemaal 100 % waar gebeurd zijn, al zijn er misschien wat namen veranderd vanwege privacy,
  • of kijk naar de vele, vele reacties die ik op mijn site heb gekregen, van vrouwen van hoerenlopers en ervaringen van prostituees.

HET DAGBOEK VAN EEN HOERENLOPER

Mijn dagboek, ik hoop dat het bijdraagt aan een wat positiever imago van zowel de hoer als de hoerenloper.

We zijn zo slecht nog niet.....

 

Bedenk wel dat mijn laatste eigen bijdrage uit 2007 dateert. Voor up-to-date recensies van prostituees verwijs ik naar hookers.nl. Dit zijn vooral mijn eigen persoonlijke belevenissen. Voel je vrij om te reageren op elk verhaal (anoniem). Wil je persoonlijk antwoord stuur mij een mail

Ricardo, liefhebber en hoerenloper

 

 

In het dagelijkse leven ben ik een nogal saaie, wat burgerlijke vent van ruim 50. Ik woon op dit moment alleen, heb wel diverse relaties gehad, maar had moeite me te binden. Ik heb een eigen huis, een goede opleiding, een goede baan, veel hobby's. Ik heb verder een normaal postuur, ben niet knap, zeker niet lelijk. Ik ben niet arm maar zeker niet rijk (het blijft een dure hobby, jawel meneer/mevrouw).

 

Ik leefde een echter een dubbel leven. In mijn schaarse vrije tijd beleefde ik heel veel in het wereldje van de prostitutie. Ik genoot met volle teugen van de spanning van het "verbodene", de zelfkant van de samenleving, het saamhorigheidsgevoel van de meisjes onderling, de gevoelens die ze voor elkaar hebben en de intimiteit die we samen hebben. Ik doe "het" graag, en het liefst met mooie gewillige meisjes die "het" ook graag doen. Ik ben populair bij de meisjes die mij kennen, omdat ze weten dat ik hen ook wil laten genieten. De grootste bevrediging krijg ik als het meisje klaarkomt dankzij mij. Dat geeft een kick, onvergelijkbaar met welk ander gevoel. Ik kan dan ook absoluut niet leven zonder hoeren, zonder mijn meisjes van plezier.

Ricardo

Een jaar lang uw banner op ELKE pagina van de site.

Uw voordelen:

Naamsbekendheid

Mijn site is extreem populair bij b.v Google. Bedenk wat voor effect een reclame op mijn site heeft op de bekendheid van je club/bedrijf.

Betrouwbaar

Al vanaf 1999 (voordat hookers.nl bestond..) trek ik met mijn site ruim 400 bezoekers per dag. Nu al meer dan 1 miljoen ("echte" bezoekers)

Doelgericht

Bezoekers van mijn site zijn nl gericht op zoek naar informatie over prostitutie en blijven er lang rondhangen, dat blijkt wel door het enorme dataverkeer.

Stijlvol

Mijn site is geen vergaarbak van obscene taal en vleselijke beschrijvingen van de daad. Ik probeer een behoorlijk kwalitatief niveau te handhaven.

Flexibel

U kunt zelf een banner aanleveren maar er ook een door mij laten maken.

 

Maar je kunt natuurlijk ook deze plek aan je concurrent laten ;>). Ik ga in zee met het eerste bedrijf dat me een aantrekkelijk bod doet.

Interesse??Neem kontakt met me op

Ricardo.