Disclaimer

Copyright

 

Het auteursrecht op al het materiaal van de website "dagboek van een hoerenloper" (alle pagina's vallend binnen het domein http://dagboekvaneenhoerenloper.com) berust bij mij, Ricardo, te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke toestemming informatie (teksten, beelden, geluid en html-codes daaronder begrepen) via elektronische en gedrukte media of op welke andere wijze ook, op te slaan en/of te verspreiden.

Linken en refereren naar "dagboek van een hoerenloper" mag wel. Het liefst met de URL http://dagboekvaneenhoerenloper.com

Disclaimer

Door reacties in te sturen op deze website, hetzij per e-mail, hetzij via de daarvoor bestemde reactievelden, verleent u een onbeperkt gebruiksrecht (inclusief het recht om dat materiaal niet te plaatsen of in te korten), zonder dat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan enige tegenprestatie verschuldigd is. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van en publicatie reacties van derden.