Pikante Waarheid

het pikante verhaal dus....., dat had ik wel gedacht van jou!!!.

Ok daar gaat ie dan:
Mijn nieuwe thaise vriendinnetje. Ik had haar al eerder gezien bij mijn vorige bezoekjes, maar toen koos ik steeds een ander meisje. Vandaag was ik een beetje vroeg en zij bleek het enige vrije meisje te zijn. En nog maar pas vrij ook, want ik moest een tiental minuutjes wachten. Ze is (nog) ietsje kleiner dan de anderen, vandaar dat ik haar nog niet gekozen had, want ze ziet er eigenlijk best leuk en spontaan uit. Toen ze dan ook wat timide vroeg of ik wel een keuze kon maken of misschien later terug wilde komen, zei ik dat ik het prima vond met haar. We gingen naar beneden, douchen, drankje halen, uitkleden, beetje kletsen, alles op het gemak.

Er ligt daar een grote matras op de grond en normaal gesproken ga je daar als man op je buik op liggen en dan gaat het meisje met een ruime hoeveelheid olie je nek, je rug, je benen en nog veel meer masseren. Normaal gesproken. Nu aarzelde we beiden wat, lagen wat naast elkaar, gaven wat kusjes over en weer, lichte aanrakingen met de vingers en er groeide direct opwinding. Het hing in de lucht, de stemming was uitstekend, de erotiek was voelbaar.

Het kussen werden heviger en ik begon haar te strelen. Op het gemak en heel relaxed. En van het een kwam het ander. Van massage is nooit meer wat gekomen. Ik beroerde haar kittelaar en ze vond het fijn. Dus ik ging er mee door,   ook nadat ze de eerste keer klaarkwam (of pretendeerde dat ze klaarkwam, of een beetje klaarkwam, daar ben ik niet helemaal zeker van). In ieder geval kwam ze de tweede keer met de tong wel heel heftig klaar. Ze kronkelde en draaide onder me dat het een lieve lust was. Ik schoof wat omhoog en zij pakte onder het nazuchten stevig mijn knuppeltje beet en wreef hem over haar buik. En weer kussen, en weer strelen en opeens propte ze hem erin! Ik was er totaal niet op verdacht, maar genoot er wel van. En zij ook. Hoewel het maar kort duurde kwam ze wederom tot een heftig hoogtepunt, net als ik trouwens.

En daarna was ze echt helemaal van de kaart, totaal bevredigd, totaal slap, ze kon letterlijk geen arm meer in de lucht krijgen, die viel gewoon weer neer op het matras. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt. Ze prevelde wat tegen zichzelf van "wat heb je nu toch gedaan", bevestigde weer eens hoe lekker het was, en viel vervolgens op mijn schouder als een blok in slaap!

En dat was eigenlijk het meest mooie moment voor mij. Die warme naakte vrouw slapend in mijn armen. Die intens intieme momenten van vertrouwen en warmte die je ook hebt bij een vaste relatie. Je hebt ze zelden bij een prostituee, maar als je hem hebt dan wordt dat moment tenminste niet overschaduwd door allerlei wederzijdse verplichtingen en hooggespannen verwachtingen die bij een vaste relatie wel een rol spelen. Het is een pretentieloze, verplichtingenvrije intimiteit. Zij wordt niet verliefd, ik word niet verliefd, we zijn allebei volwassen.

Ze is geen onschuldig, onwetend meisje meer. Ze woont al meer dan 5 jaar in Nederland, is op papier met een Nederlander getrouwd, heeft een Nederlands paspoort, spreekt ook goed Nederlands, is een volwassen stabiele vrouw die weet wat ze wil. Toch was dit haar nog nooit overkomen zei ze. Dat was maar goed ook want in feite hebben we natuurlijk onveilig gevreeën. In de hitte van de strijd was daar niet aan gedacht. "Intiem" hoort ook niet bij dit massagehuis. Ik geloof haar en ik weet van mezelf dat ik nooit onveilig vrij, dus ik zet me er maar overheen.

Ze vertelde me dat de andere meisjes waar ik mee geweest was, mij ook al aardig gevonden hadden en ik geloof dat dat een beetje verklaart waarom we zo snel zo intiem konden worden. Ik weet niet hoeveel ze elkaar vertellen van hun ervaringen met klanten, maar als het prettig was stralen ze dat wel een beetje uit. En dat zien de andere meisjes. En dat haalt drempels weg. Dat was al zo bij mijn oude favoriete club en dus ook bij mijn nieuwe favoriete club:

Thaise Massagesalon (niet intiem) Rijswijkseweg 604, Den Haag, op de grens met Rijswijk, (of andersom). Wordt ongetwijfeld vervolgd...

 

b) voor de sobere ingekorte versie.