Hallo Ricardo

Ik heb je site enkele malen bezocht in het verleden en begrijp dat je je site inmiddels weer bijhoudt.

Een aantal zaken herken ik absoluut in je verhalen en ervaringen

Ik geloof dat we rond dezelfde leeftijd zijn (ik ben 49) en loop al sinds mijn 22e of daaromtrent.

Ik ben al 30 jaar samen met dezelfde fijne vrouw maar heb me toch altijd aangetrokken gevold door de prostitutie.

Ik zat vroeger veel langs de weg en had daarbij alle mogelijkheden om dames te bezoeken.

En dat deed ik dan ook frequent, soms ook te frequent.

Op een gegeven momnet was het ook een verslaving dat ik langs een tippelzone of club moest rijden om te scoren.

Dat doe ik inmiddels al jaren niet meer.

Sites als Kinky en sexjobs zijn nu mijn "jachtgronden" en dat werkt veel beter.

Wel doe ik het rustiger aan.

Daar waar ik vroeger soms wel drie keer per week naar verschillende dames ging , is het nu nog maar 1 of 2 x per maand maar de kwaliteit is wel verbeterd.

Eigenlijk had ik al die ontmoetingen op papier moeten zetten, want na verloop van tijd ga je ze toch vergeten.

Ik moest dan ook wel glimlachen toen er onlangs veel commentaar was op Jeroen Pauw en het feit dat hij 200+ bedpartners had gehad.

Ik heb gen idee hoveel het er bij mij door de jaren geweest moeten zijn maar zeker vele , vele honderden.

In latere jaren met de opkomst van de digitale fotografie ben ik ook foto's gaan bewaren van de dames als dat mogelijk was.

Soms foto's van kinky ofzo en soms ook stonden de dames het toe dat ik zelf foto's maakte.

Dat zijn in elk geval wel mooie herinneringen want je weet in een klap weer wie het ook was en hoe leuk (of juist niet) ze was.

Vaak vielen bezoeken ook erg tegen maar om de een of andere reden bleef ik toch doorgaan.

Nu ben ik veel kritischer geworden en voel ik veel beter of een date met een DVP gaat lukken.

Ik wilde dit graag even met je delen en mochtje het leuk vinden wil ik wel eens kijken of ik nog wat oude en nieuwe ervaringen kan ophalen en beschrijven

Met vriendelijke groet

Bob

Beste hoerenloper,

Wat een perfect idee om deze site te beginnen. Alleen denk ik, jouw verhaal lezend, dat we, juist omdat we niet openlijk praten over naar de hoeren gaan, allemaal dat we een of ander bijzonder geval zijn. Nou, vergeet het. Ikzelf ga al 20 jaar met veel plezier naar de hoeren, heb het geluk dat ik het erg vaak kan doen, en jouw verhaal is het mijne. Afgezien dan van het feit dat ik niet saai ben en ook nog - net - geen 40. We zouden met z´n allen eens moeten gaan accepteren dat de mens geen monogame diersoort is. De mannen niet, daarom gaan ze naar de hoeren of neuken ze hun schoonzuster, secretaresse etc. En de vrouwen ook niet. Uit onderzoek blijkt dat ze even vaak vreemd gaan als mannen, zo niet meer. Maar vrouwen zijn generaties lang opgevoed met het idee van die ene ware man en met het idee dat ze van die man afhankelijk waren. Ook nu nog werkt dat bij ze door, in de vorm van de illusie van monogaam zijn. Maar vrouwen die eenmaal aan hun echte geile lusten hebben toe durven geven, zijn vaak voor geen man meer bij te houden in bed. Tenslotte zijn ze op sexgebied ons ver de baas en kunnen wel 10, 20 of 30 keer op een dag neuken en veel vaker klaarkomen dan wij.

Als ik naar de "meiden" ga, is het niet zozeer om alleen maar een seksuele spanning kwijt te raken eigenlijk. Ik vindt het gewoon spannend om vrouwen te verleiden en wel op een manier, die geen verplichtingen oproept. Dat gaat nou een maal het beste (en het vlotste) bij vrouwen, die seks tot hun beroep gemaakt hebben. Dat eerste kan bijv. ook wel in een kroeg gebeuren trouwens. Dat is daarbij geenszins het enige of het belangrijkste.

Het is gewoon zo, dat vrouwen, die met betrekking tot hun eigen sterke seksuele drift kompleet eerlijk tegenover zichzelf zijn, voor mij gewoon aantrekkelijk zijn, omdat ik die instelling zelf ook heb. Ik heb ook een sterke sex drive. Er is dan gewoon geen valse schaamte aanwezig en zo kan het heerlijk ongecompliceerd uitgeleefd worden. Er hoeft niks stiekems naar elkaar toe gedaan worden.

Hi ricardo,

ik ben toevallig op je site gekomen, omdat ik in een zoekmaschine naar zuid-amerikaanse vrouwen zocht. Nou woon ik niet meer in NL, en ik wilde me informeren naar de situatie van latinas in Nederland - om ze evt. te kunnen bezoeken. Op je site kon ik wel veel herkennen van de instelling tegenover vrouwen, die je beschreef.

Nou is het zo, dat ik een totale crush op latinas heb en ik had ook een "halve" verhouding met een columbiaanse (Ze bleef werken, maar wij hadden na twee keer alleen nog maar privé ontmoetingen).
Bij de eerste keer kwam ze gelijk klaar, wat bij mij ook een principe is, dat dát er tenminste in moet zitten, maar het bleek ook direct, dat we verder wilden gaan, en daarbij hebben we dan zonder enige terughouding de sterren van de hemel gevreen. (natuurlijk niet een keer)

Heeee, Ricardo,          (25 april)
Ik heb al eerder gereageerd op je site, jouw verhaal komt grotendeels overeen met mijn verhaal. Ook ik ben een 'verslaafde' hoerenloper, ik kan (en wil) het gewoon niet laten. We zijn nog stadgenoten ook, begrijp ik. Leuk, om in je verhalen af en toe meiden tegen te komen die ik gewoon ook ken!
Je verhaal over ondernemende Caribische meiden is echt heel goed. Je hebt helemaal gelijk, al moet ik eerlijk bekennen dat ik veel sterker neig naar blanke meiden. Ze hoeven niet Hollands te zijn, uit Oost-Europa komen de laatste tijd ook steeds meer bloedmooie en ontzettend lieve en geile vrouwen. Maar goed, voor hen geldt in grote lijnen hebtzelfde. 

Beste

Ik heb lang naar een site als de uwe gezocht. Eindelijk eens iemand die openlijk voor zijn fascinatie en bewondering voor hoeren durft uitkomen. Zelf ben ik ook een liefhebber (al is het jammer genoeg al weer een tijdje geleden). Door de jaren heen heb ik toch een 25-tal meisjes gefrequenteerd. Geen luxehoeren (niets voor mijn portefeuille), geen escortemeisjes (zelfde reden), maar gewoon sexy straatmadelieven uit de Antwerpse schippersbuurt. Wel een geluk dat ik gek ben op zwarte vrouwen, want veel andere keus heb je hier niet meer. Maar wat je daar zegt in "wie ben ik", dat je er in slaagt om zo'n goede relatie met de meisjes te bewaren, omdat je hen ook kunt laten genieten en zelfs laten klaarkomen, vind ik nog het knapst. Ik ben er in al die tijd maar met één meisje in geslaagd om een dusdanig goed gevoel samen te krijgen, dat ik haar 4 keer na elkaar bezocht heb. Het was een zwart meisje van een jaar of 20 (al weet je dat nooit met Afrikaanse vrouwen) uit Ghana, ze heette Pat, en tot mijn grote spijt was ze even gauw uit de stad verdwenen als ze gekomen was. Met haar was het niet even vlug wippen en weer binnen de 10 minuten de deur uit. Met haar was het knuffelen, strelen, en na het neuken nog lekker even blijven liggen en nagenieten. Heerlijk, en jammer genoeg gebeurt dat bijna nooit, of vergis ik me ?

Hallo ricardo, 

Ik heb je site helemaal doorgekeken en ik moet zeggen, heel goed initiatief en herkenbare verhalen. 

Misschien is het een goed idee om op je site niet alleen een gedeelte met ‘reacties’ te maken, maar ook een gedeelte ‘ervaringen van andere mensen’, en dan geschreven in de trant zoals jij je ervaringen beschrijft. Dus niet huis A is goed en huis B is slecht (dat zie je op andere websites wel eens) maar iets meer emotie en belevenis van de hoerenloper zelf. Om een idee te geven: ik wil zelf wel het begin maken met een verslag van mijn ervaringen. En dan met name toegespitst op de beginner...er zijn altijd nog mensen met drempelvrees. 

Reuze interessante site over je ervaringen met clubs. Al surfend naar wat sex op uinternet wordt je doodgegooid met betaalde sites. Paar jaar geleden had je veel vaker en makkelijker succes met vinden van een prive site.

Zelf ben ik al een tijd niet meer geweest in clubs, tusen mijn 25 en begin 30 had ik regelmatig zin in een meisje en had dan van die onblusbare verlangens.

Johan

hoi ricardo,

ik heb met plezier je dagboek gelezen; ook ik ben een verstokte hoerenloper om dezelfde redenen als jij en ook ik kom meer dan geregeld in de van der Duynstraat (ondertussen Bezuidenhoutseweg 383), want gezien je beschrijvingen van de meisjes en de club weet ik zeker dat je daar ook  komt. Ik vind de sfeer aldaar het prettigst, niet opdringerig, geen haastwerk en als je mazzel hebt valt er nog wat te bekijken in de grote ruimte. Meestal zijn er ook wel  klanten waar je gezellig mee kunt babbelen; een paar maanden geleden heb ik er een tijdje heel leuk met een Schot zitten kletsen. Overigens loop ik hier altijd naakt rond; een badjas hoeft niet zo voor mij. Wie weet komen we er elkaar nog eens tegen. Nog veel succes met je website, ik vind hem zeer de moeite waard!

Johan

Beste Ricardo, Allereerst van harte gecomplimenteerd met je site. Leuk om eens positief en niet commercieel te lezen over, ook mijn, grootste hobby, hoerenlopen. In tegenstelling to jou ga ik voornamelijk naar meiden die achter het raam staan. Het komt bij mij over dat ze daar een stuk zelfstandiger zijn dan in clubs, bovendien heb je niet het gezeik van meiden die je niet wilt maar die toch aan je komen trekken. Helaas is die zelfstandigheid ook maar een illusie want te veel meiden compenseren die theoretische vrijheid die ze op het werk hebben door zich te laten ringeloren door één of ander stuk verdriet. Na ruim tien jaar hoerenlopen waarin ik de laatste jaren toch wel de honderd bezoeken haal heb ik toch een ontzettend kanjer gevonden in den Haag. Ze is Portugese en werkt onder de naam Franciska.

Beste hoerenvriend,

Je epos over de vele klaarkomende dames met belangstelling gelezen. Zelf heb ik net zo'n soort dwang als jij, sinds mijn zestiende een hevige en niet af te remmen belangstelling voor goedkopere raamhoeren. Vroeger kon ik in Rotterdam terecht op Katendrecht waar naast de vele Hollandse meisjes altijd wel een paar zwarte dames te vinden waren, maar dankzij de zich overal mee bemoeiende overheid, die lijken te denken dat zij de hoeren totaal kunnen laten verdwijnen, is dat helemaal gesloten en ben je in Rotterdam aangewezen op de gore (drugs) troep aan de Keileweg waar ik niets voor voel en zijn de andere dames in feite over de hele stad uitgewaaierd of moet je ze in clubs zoeken. Iets waar ik niets aan vind.

Ik heb al 4 jaar een vaste vriendin en we wonen samen en hebben trouw plannen. Het probleem is alleen dat ik in de buitendienst werk in regio Zuid Holland en dat ik regelmatig naar de Geleenstraat rij om daar een een lekkere snelle wip te maken voor F 50,- of F 100,-

Mijn vriendin weet hier niks van maar ze merkt wel dat het geld steeds sneller op gaat in mijn portemonnee, ik maak per week F 200,- op en geef dan als reden op dat ik vaak op de weg zit en vaak in restaurants eet. Haar familie begint mij ook al te controleren en ik kan de spanning bijna niet meer aan. Ik moet 1 keer per week gaan want anders wordt ik gek maar ze zijn er bijna achter gekomen. Ik trek mij ook vaak 2 of 3 keer per dag af en gebruik daar vaak beeld materiaal bij.

Hallo Ricardo,
Door de mensen van www.prostitutie.nl werd ik op jou site gewezen.
Ik ben een hoerenloper die het een lange tijd moeilijk heeft gehad met de dubbele wereld waar velen van ons in leven. Ik ben 34 jaar en ongeveer op mijn 20e gestart met hoerenlopen. Door een sexuologe is alles wat makkelijker geworden. Onlangs ben ik na 13 maanden niet geweest te zijn, weer naar de hoeren gegaan hier in Haarlem waar ik woon. Ik heb nog nooit zo genoten van die eerste keer na de 13 maanden. Alleen al vanwege het lieve hoertje dat ik bezocht. Onder anderen door de mensen van www.prostitutie.nl, de mensen die de site www.sexxxpages.com/overzicht hebben gemaakt met reacties en "recensies" van medehoerenlopers, een sexuologe en jou pagina, heb ik mezelf weer hervonden. Als vrijgezel doe ik tenslotte niets fout. Ik wilde je daarvoor dus ook bedanken.

Ik heb nog een praktische tip voor je pagina. Misschien is het een idee om onder elk verhaal een button te zetten, waarmee je automatisch naar het volgende verhaal gaat.(done!)

P.

Hoi Ricardo

Ik ben een jongen van 16 en ga nu regelmatig naar de hoeren in een privé club. Mijn vraag is of dit nou niet erg jong is om te gaan? Trouwens controleren ze nooit op leeftijden in dit soort clubs? Ik zou ook graag weten hoe oud jij was toen je ging? Verder is mijn vraag of je het mij zou aanraden om ook eens naar de hoeren achter de ramen te gaan? Dit omdat de privé club nogal wat geld kost namelijk 150 voor 2 keer klaar komen en voor iemand van mijn leeftijd is dit natuurlijk redelijk wat. Ik zou dan in Arnhem willen gaan want daar woon ik namelijk dichtbij, ben jij daar toevallig ook eens geweest? Ik hoop dat jij antwoord geeft op mijn vragen

Met vriendelijke groeten Joop  

Hoi Ricardo,
zo'n boek zou ik ook wel kunnen schrijven.... Vroeger woonde ik in Delft, en ik heb heel wat adresjes in Den Haag en Rotterdam afgelopen. 
En inderdaad, achter de ramen is het vaak vlug klaar en  wegwezen, maar toch heb ik ook daar met heel wat meisjes genoten van ons hoogtepunt (zoals Ira, van het russicsche biathlon team, die ik de eerste keer genomen heb zonder me uit te kleden, heel grof eigenlijk). Ook in Rotterdam, inderdaad vaak pandern met achterstallig onderhoud, heerlijke meisjes gevonden die mij ook graag terughadden, of zelfs een nacht bij me thuis kwamen.

Mensen, Mijn beroep is het bevaren van de wereld zeeen. En daarin vervul ik best een hoge positie als zijnde officier. Varen is voor mij nog steeds een romantische aangelegenheid. Je bent helemaal van de wereld en kan eigenlijk met niemand je ervaring delen als je weer thuis komt. Het is gewoon een schitterend beroep en ik zou nooit meer iets anders willen. Ook ik breng regelmatig een bezoekje aan de damens van plezier. En dat bedoel ik dat vrij lettelijk. Dames van plezier over de hele wereld komen vaak uit voormalig Rusland. Tenminste in het verre buitenland. Nou heb ik een zwak voor rusland, en dan vooral haar dames dus dat bevalt me eigenlijk best goed. Maar ik zie bepaalde zaken die eigenlijk best slecht zijn. Zo valt in verre landen (vooral Azie) de prostitutie volledig in handen van de georganiseerde maffia. Daar kom je vrij snel achter, en de russische dames zitten dan ook overal. Dat die maffia er wat mee van doen heeft maakt mij triest.

Hoi, 
Jou dagboek episiodes met intresse gelezen. Dit omdat ik, als alleenstaande, ook regelmatig prostituees bezocht heb en thans ook weer bezoek. 
Mijn vraag is het jou ook wel eens over komen dat een prostituee op jou verliefd werd en met je wilde trouwen? 
Nu dit is mij wel gebeurd, na de tweede keer werd zij verliefd op mij en zijn we ook getrouwd. Nadat we getrouwd waren (in gemeenschap van goederen) gaf zij mij te kennen weer weg te willen, en zijn we na een jaar gescheiden. 
Achteraf bleek alles een voor opgezet plan te zijn en was ik er dertigduizend gulden er bij in geschoten. 
Rechtzaak loopt nog, dus je bent gewaarschuwd.

Tja, ..

Hallo Ricardo, Zo heet je toch als ik het goed heb. Ik heet Frans ben vrijgezel en ga al zo'n 11 jaar regelmatig naar de hoeren. Ik ga altijd naar prive huizen, meestal in Den haag, en soms naar "thuiswerksters". Van deze laatste groep heb ik er nu zo'n 5 gehad, waarvan er eigenlijk maar een goed was. Verder heb ik het een keer met een transsexueel gedaan, wat heel spannend was om eens te doen. Je moet er wel voor naar Amsterdam. Ik ga altijd voor een heel uur, anders heb je helemaal geen contact. Ik begrijp heel goed dat de meisjes ons alleen als een bron van inkomsten zien en ze je vergeten zijn zo gauw je de deur uit bent. Toch vind ik het contact ook leuk, vooral als ze wat over zichzelf willen vertellen. Ik zorg er altijd wel voor goed schoon te zijn en lekker te ruiken. De meisjes klagen regelmatig dat zeker niet alle klanten dit doen en dat een groot deel ronduit smerig is. Het is gewoon een opwindend idee dat je iemand die je nog nooit eerder gezien hebt een hand geeft en dat je 5 minuten later uitgebreid met haar aan het vrijen bent en ze zich helemaal voor je uitkleedt.

Hoi,
Al geruime tijd volg ik je site en vind je initiatief een verademing. Zelf ben ik geen clubganger. Ik weet het, de ramen is ook niet alles, maar ik heb er een beter gevoel bij omdat na het betalen van de huur het meeste geld bij het meisje blijft. Het nadeel is dat er meerdere teleurstellingen zijn, maar toch vind je regelmatig een goed meisje, waar je dan langere tijd naartoe blijft gaan. Zo heb ik al enkele leuke 'relaties' opgebouwd.

Beste Ricardo,

met veel belangstelling heb ik in de laatste tijd je verhalen gevolgd en eindelijk wil ik dan zelf wat positief over het hoerenlopen kwijt. Ik ben tot zo'n 10 jaar geleden bijna elke zaterdag naar een sexclub in amsterdam geweest, vaak voor een langere tijd dezelfde club, als ik een leuk meisje daar vond. Ging ze daar weg, daar werd er weer een nieuwe club gezocht. Tot... de ene club waar uitsluitend aziatische meisjes werkten. Ik heb daar direct al de eerste avond een meisje ontmoet waarmee ik, ondanks de taal, redelijk mee kon praten (in het engels tenminste). Ik ben daar zo'n 10 weken lang geweest, steeds met dezelfde, totdat ze mij vroeg of ik eens met haar uit wilde gaan. Naar de kerk op zondag-ochtend wel te verstaan. Na dit afspraakje volgden er nog vele en na verloop van een drietal maanden en veel sex, ochtend, middag en avond, bleek dat ze zwanger was. Dit moment was het mooiste in mijn leven. Mijn reactie was er een van : meteen trouwen. Mijn vriendin zag er eerst erg tegenop, maar wilde absoluut geen abortus.