Antwerpen

Beste

Ik heb lang naar een site als de uwe gezocht. Eindelijk eens iemand die openlijk voor zijn fascinatie en bewondering voor hoeren durft uitkomen. Zelf ben ik ook een liefhebber (al is het jammer genoeg al weer een tijdje geleden). Door de jaren heen heb ik toch een 25-tal meisjes gefrequenteerd. Geen luxehoeren (niets voor mijn portefeuille), geen escortemeisjes (zelfde reden), maar gewoon sexy straatmadelieven uit de Antwerpse schippersbuurt. Wel een geluk dat ik gek ben op zwarte vrouwen, want veel andere keus heb je hier niet meer. Maar wat je daar zegt in "wie ben ik", dat je er in slaagt om zo'n goede relatie met de meisjes te bewaren, omdat je hen ook kunt laten genieten en zelfs laten klaarkomen, vind ik nog het knapst. Ik ben er in al die tijd maar met één meisje in geslaagd om een dusdanig goed gevoel samen te krijgen, dat ik haar 4 keer na elkaar bezocht heb. Het was een zwart meisje van een jaar of 20 (al weet je dat nooit met Afrikaanse vrouwen) uit Ghana, ze heette Pat, en tot mijn grote spijt was ze even gauw uit de stad verdwenen als ze gekomen was. Met haar was het niet even vlug wippen en weer binnen de 10 minuten de deur uit. Met haar was het knuffelen, strelen, en na het neuken nog lekker even blijven liggen en nagenieten. Heerlijk, en jammer genoeg gebeurt dat bijna nooit, of vergis ik me ?

Groeten Peter uit A

i love hockers,

antwerpen 4 ever

schipperskwartier 4 ever

hoertjes 4 ever,

hehe greatz .............

(reactie van een andere Belg die (bijna) engels spreekt...!!.....)

Leuke site. Dat hoerenlopers hoeren kunnen laten klaarkomen vind ik lachwekkend. Ze doen het alleen maar voor het geld. Ik vraag ze altijd waarom ze het beroep uitoefenen en sommigen zeggen gewoon eerlijk dat het hen alleen voor het geld te doen is. Ik ben onlangs bijna elke avond naar de hoeren gegaan. Een dure grap maar wel de moeite waard. Voortaan doe ik het één keer per week. Ik heb altijd veel respect voor het meisje. Ze haten het als je ze als een stuk vlees behandeld. En dat kan ik niet. Ik ben me er altijd van bewust dat er een persoonlijkheid achter hun tieten en kut schuilt. (Zoooo, echt waar joh??)

Yves uit Antwerpen

Zoek toch een vrouwtje en blijf die trouw , zijn er genoeg die iedere dag van bil willen , gr cees

hallo ik ben een jongen van 25 jaar uit Antwerpen. Ik ga al van mijn 18 jaar naar de hoeren, niet omdat ik tekort heb aan sex maar gewoon uit nieuwsgierigheid. Ik ga zowel bij oudere hoeren als bij jonge. In het begin ging ik alleen naar vrouwen maar op een dag ging ik bij een bloedmooie vrouw binnen betaalde en het bleek een man te zijn met mooie borsten. Sindsdien ga ik alleen nog naar travestieten. Ik ben GEEN homo maar als ik bij een travestie ben voel ik me zalig. ik hou er van als ze panty's aanhebben, en als ze mij een paal in men broek bezorgen. Soms heb ik het gevoel dat ik me ook prostitueer als ze mij vanachter nemen. Als er iemand dit leest en mij kan zeggen hoe ik moet beginnen mijzelf te prostitueren gelieve te reageren. Ik heb een zeer vrouwelijk lichaam zeggen velen. AUB laat mij iets weten. Een jonge man uit A'pen.

Ach beste Peter, 

Geloof me het is allemaal theater. Dacht je werkelijk dat zo'n hoer na een hele dag pezen en dat elke dag weer, wel even klaar zal komen? Het is allemaal gespeeld om jou een goed gevoel te geven zodat je vaker terug komt, zoals je dus hebt gedaan. Wat betreft het behandelen met respect zoals Yves beschreef, welnu kom maar eens in Amsterdam op de Wallen kijken de meeste hoeren zijn wanneer je eenmaal binnen bent hun hele respect kwijt. Het enige wat je als klant dan nog kunt doen is ze keihard aanpakken, zodat ze hopen dat je nooit meer terug komt MWAAHAHAHAHAHA!!!!! Want dat is juist toch de fun hun te betalen zodat ze voor een uur jou hulpeloze slaaf zijn? Dan ga je toch niet jezelf inbeelden dat ze klaar kan komen of misschien jou wel leuk vindt? Voor liefde kan je gewoon bij je vrouw terecht maar om je duistere kanten te botvieren ga je naar de hoeren. 

Arie de Beuker :-)

Ik begrijp wel waarom jij bij je vrouw niet meer voor liefde terecht kan, zeg. Wat een domme, onbehouwen minkukel is deze "arie de beuker". Doorspoelen die vent.

Dames die graag centjes willen verdienen... Helaas kun je ook dit soort klanten krijgen....

Awel,

het is mij, polleke jambers en ik mag graag een potje roeren. zo ook de snaakse dames van het schipperskwartier. Mijn garnaalke is nie zo groot maar de hij heeft al wel veel kilometers gelopen. Echte kilometers! ik wil uw allen (ridders in de orde van de betaalde liefde) een hart onder de riem te steken. Neen het zeit geen schande! Ga heen en geniet!

bon, P J

Ik ga minstens één maal per maand naar de schippersbuurt niet omdat ik hopeloos ben of zo maar in mijn zoektocht naar liefde,kan je behoefte soms lastig zijn , het is enkel daarvoor dat ik ga, niet alle mannen die hoeren bezoeken zijn vetzakken of hopeloze mensen.Wat de schippersbuurt betreft ben ik zeer teleurgesteld vroeger kon je er gaan naar elk meisje dat je wil je had ze in veel categorieën nu zijn ze allemaal bijna weg, het is gewoon een schande nu zijn al die hoeren in een gedoogzone van  straten daar kom ik niet meer hoor ik heb dan nog liever Brussel.

In de volkstraat te Antwerpenwas het heel lekker. Vooral in de vroege avond: 5 wijven die toekijken terwijl je neukt en we namen mijn ballen lekker vast. Ik kwam 2 keer na elkaar klaar! en daarna op het podium trok een meid van 19 mij af. Ongelofljjke ervaring.

Hallo ,

Ik kom geregeld op je site omdat ik het heel leuk vind de verhalen te lezen.

Zelf ben ik een ex-hoerenloper. Ik ben de eerste keer geweest toen ik net geen 17 was in Oostende. We waren in de zomer uitgeweest in een kleine discotheek ginder en ik moet je niet vertellen dat je in de zomer aan de kust een hoop mooie vrouwen ziet. Echt succes hadden we die avond niet bij de vrouwtjes (buiten wat kussen kwam er niets van) en zo besloten ik en een toenmalige goeie vriend van me naar de hoeren te gaan. Een goeie ervaring was het zeker niet , maar daar ga ik niet teveel over uitweiden. Een half jaar later besloten ik en diezelfde vriend het toch nog maar n's te proberen. We gingen toen naar het schipperskwartier in Antwerpen en hadden er een geweldige avond. Ik ben geregeld beginnen gaan en heb heel veel goede (en enkele slechte) ervaringen gehad. Clubs heb ik nooit bezocht. Ik had als student financieel zeker niet te klagen waar ik heel blij om kon zijn , maar dat was toch wel te duur. Ik ging meestal naar de ramen en eens ik met de auto kon rijden pikte ik af en toe eentje op.

Nu ga ik al lang niet meer naar de hoeren. Ik heb intussen een gelukkige relatie , mijn vriendin weet ook over mijn vorige leven , en ik ben dan ook niet van plan het nog te doen tenzij het ooit zou foutlopen met haar.

Ondanks het feit dat ik het nu al lang niet meer doe raak ik er wel nog altijd even opgewonden over als vroeger. Het zien van die vrouwen geeft me nog steeds een geweldige kick. Als ik in de week 's nachts in Brussel ben durf ik wel nog n's langs de Rue d'aarschot of de Leopold II laan rijden om eens te gluren naar de mooie meisjes. Enkel is proeven er nu niet meer bij. Ik heb enorm veel geluk dat ik met mijn vriendin over mijn vroeger leven kan praten en dat ze er helemaal geen problemen mee heeft. Ik denk niet dat veel mensen dat geluk hebben.

Groeten van een Belgische ex-hoerenloper.

Wèl ik ben 43 èn gelukkig getrouwd!

Nu ik ga zo af en toe ook! En daardoor komt er geen sleur op mijn relatie, omdat ik eens af en toe iets anders kan vastpakken! Ik vind ook niet dat ik mijn vrouw bedrieg, ik laat eens af en toe mijn fantasie de vrije loop! Mijn vrouw weet dat, maar we spreken daar niet over! Zij vindt het juist gezond dat ik eens probleemloos kan genieten van SEX§! Het is zelfs niet fijner met andere vrouwen (hoertjes). het is gewoon eens iets anders! Nooit heb ik echter mijn vrouw bedrogen zonder te betalen!

En dan nu het commentaar van je vrouw:... (?)

ben zelf een hoer en als je goed weet is een vrouw niet immuun dus als jullie denken dat een hoer niet kan klaar komen ben je er wel flink naast.  Natuurlijk moet ze dan ook met tederheid en gevoel  bespeeld worden. Natuurlijk kunnen wij het ook faken en soms is dat wel zo des te sneller de man klaarkomt en dat steek je niet weg. Dat zal ik wel zien des te sneller ik er vanaf ben. Maar soms is het zo goed dat ik er meer en langer mee wil doorgaan

Ik geloof je!

Ik ben zelf Antwerpenaar en moet zeggen dat het er in deze stad op het vlak van hoerenaanbod niet op vooruit is gegaan. Ten eerste het schipperskwartier;deze is verkleind tot een buurtje van slechts drie straten, daar waar het ervroeger 3maal meer waren.Al de scheldekaaien zijn 'bezeten' door bouwondernemingen voor de bouw van luxeappartementen enlofts.(Ook daar kon men vroeger voor een wip terecht;nu niet meer.)

De buurt van de winkelhaakstraat,ideaal voor de prostitutie want een ietwat donkere,wat discreet 'verborgen' zijsteeg van de Carnotstraat -ook gesaneerd. En dan de Atheneumbuurt-ook gesaneerd- alhoewel er nog steeds af en toe hardnekkig heroinehoertjes blijven komen... Oud Antwerpen is zijn ware karakter kwijt als havenstad wanneer de rossebuurten worden afgebouwd...

ik kom uit India, ik spreak een beetje nederlands. kan u  help mij ? waar is Rue d'Aarschot ? nast nord station ? (in english : can anyone tell me where is Rue d'Aarschot ? i want play with girls !! can anyone please tell me the map how to go there ? )

Dear, the street runs parallel with the rail-way. on the right site of the clock-tower of the North-station. have fun, but have respect...

ik heb een vriendin van 23 jaar , lekker ding , en toch ga ik soms nog naar Antwerpen of Brussel gewoon om eens iets anders te hebben :) maar nu is het eigenlijk geluk hebben dat je een goede vind , in Brussel zat er een voor 40 euro , dan ga je binnen en ligt ze daar als een lijk , beweegt niet , pompen maar .............. dat vind ik dus erg hè en niets aan ........ en dan dat gezaag over dat geld altijd ...... topje uit ? 10 euro extra ...... wat vinden jullie hiervan ? groetjes

wel ik ga ook eens graag naar de hoeren. gewoon om dingens te doen,die ik thuis ni mag!vind dat dit moet kunnen!!!!!!!!!!

een man heeft nu eenmaal graag vrouwelijk schoon!!!! als hij er eentje kan neuken zal hij dat zowie zo doen!!!!!!!!!!! van een ervaren man!!!

Ik vind ook: ge moet gewoon uwe dingens doen!!!!!!!!!!!!!

Schippersbuurt is aan het sterven,ben vorige keer naar een
travestiet gegaan. "ze" heeft me doggystyle in m'n aars genomen , zaaaaaalig.  

Transsexueel, oke, vind ik ook wel wat hebben, travestiet??? bleeeeh, niets voor mij!

Ik ben en gast uit de skipperstraat en weet veel van wanten,zo kom ik per toeval op de Nederlandse "MELANI"die op nummero 5 op de Vingerlingestraat. ik ben, en ervaren Hoerenloper maar wat zij met mij doet kan geen enkel aan tippen,zo sensuele en zacht en toch evig als geen ander ik wil dit maar even ter atentie brengen voor zeker als aanrader uit voor oud en jong,laat mij iets achter over juli ervaring veel genot

kun je als vrouw/meisje ook naar een mannelijke hoer? Of heet dat gigolo? Dat lijkt me echt geil......

Dat heet inderdaad gigolo. Maar waarom ervoor betalen, als er mannen/jongens genoeg zijn die het gratis willen doen....

Ik een Nederlander in Antwerpen, de plaatselijke overheid maakt de prostitutie kapot in Antwerpen en dat voor een havenstad. Ook aan het Atheneum werd de prostitutie hard aangepakt hier waren het de tippelaarsters meisjes van lagerwal of die van ocmw(bijstand in NL) trekken en wat willen bijverdienen er zitten ware schatten(niet altijd mooi) bij die op de afwerkplek of in de auto nog echt klaarkomen,

laatst had ik een meisje wat tijdens een ritje naar mijn favoriete plekje tijdens het friemelen in haar slip nat werd en begon te schudden. die meisjes hou je niet van de straat en er is nergens een plaats voorzien voor die stakkers, achter de ramen zitten ze droog en warm deze juffers zijn blij met een klantje om in een warme auto te kunnen zitten. Collega's hoerenlopers ik heb respect voor alle vrouwen in dit vak, doet u het ook en laten we Hopen dat Antwerpen verstandig wordt en prostitutie dult.

Boor

eens een hoer altijd een hoer, ze willen alleen geld, dus maakt dat je het goed hebt

ik was laatst in Antwerpen zag k een bord met honden anaal.. je kon je daar dus laten nemen door een rottweiler met een pik van 20 cm dus ik daarheen gegaan het was zalig echt k raad het iedereen aan!

jaja

Ik vind het zielig voor die mannen die naar de hoeren gaan zonder respect voor die vrouw of man mannen die alleen denken ik betaal je dus ik wil zus of zo, nee ben ik blij dat die vrouw/man dan bepaalt wat ze wel en niet wil. Mannen, hoerenlopers geef meer respect ze zijn er voor u!

Boor

reactie op arie de beuker, goed ik ga naar de hoeren en waarom, juist omdat ik het lekker vind en mijn zal ook eens leeg moet ook al ben ik getrouwd, mijn vrouw is avers van sex geworden door haar ziektes, nu al 20 jaar. Dus volgens u moet ik het maar zelf doen en vrouwenhand mag van mij ook en graag zelfs, dus op naar de hoeren en hoe zij het mij een zorg als die zak maar leeg komt Boor

Ja ik las juist een studie in Frankrijk gedaan over hoeren lopers, meestal hogere sociale klasse, en geen zielenpoten. De regering zou meer preventie moeten doen dan repressie, volgens wat ik begreep uit de resultaten. De meesten mannen hebben toch niet zo een fijne ervaring aan het hoerengeloop. Ikzelf een getrouwde man van 42, was eens voor een paar dagen alleen in Arnhem voor mijn professionele activiteiten, dus ging ik maar eens naar de "meisjes" van plezier. Het was voor mij de eerste keer, ze was mooie en ze was lief, en ze stopte mijn Pik in een jasje en probeerde hem met haar mondje hard te krijgen. Het lukte haar nochtans niet, wat mij verbaasde, normaal krijg ik makkelijk een stijve. Ik was volledig lam en mijn 50 euros kwijt, en na 10 minuten vloog ik weer buiten.

In Antwerpen heb ik gezien dat ze alle gebouwen in het schipperskwartier terug aan het opknappen zijn, het zou er dus terug aangenaam "winkelen" moeten zijn, zal misschien nog eens proberen. Spijtig genoeg doen het gros van de meisjes het onder druk, maar ja, nu eenmaal in het "circuit" veronderstel ik dat ze ook graag liever een klant hebben als geen, en dat die klant ze goed behandeld door ook blijk van aandacht te geven voor hun persoon. Zijn er niet in Antwerpen aangename plaatsen met vier of vijf meisjes, waar men kan kiezen voor een uur tarief, en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer?

Groetjes allemaal, David N.

lekker een stukje vlees wippen elke dag eigenlijk om het uurtje,een nieuw stukje vlees je moet ze gewoon wat wijs maken die hoeren,zoals van,men lief moesje ik ben je trouw maar natuurlijk ook andere poesjes dat begrijp je toch schatje of kunnen we eens afspreken met nog andere zus hoertjes van jou

Je bent gewoon een viespeuk zonder enig zelfrespect. 

sneu...ja jullie allemaal get a life...te triest voor woorden dat dit soort uitschot bestaat..hoerenlopers sneu..

HE!! Niet allemaal he?

Ik ben onlangs nog in de hoerenbuurt van Antwerpen geweest met mijn vriendin. Als je dan ziet hoeveel mannen er rond lopen die zelfs bijna niet durven te kijken naar die hoertjes dat is gewoon diep triest. Zoek gewoon een vrouw die je iedere dag zo vaak als je wilt en nog gratis ook kan neuken!!!

Als ik het goed begrijp, vindt je het triest dat er zoveel verlegen mannen met sexuele verlangens in de hoerenbuurt rondlopen? Juist voor die mannen is het niet zo makkelijk een vrouw te vinden die dan ook nog elke dag sex met zo een verlegen type willen hebben. En al helemaal geen vrouw die dan ook nog samen met hem door de hoerenbuurt gaat lopen.

Voor hen is de hoerenbuurt een uitkomst. denk ik.

ik snap het allemaal niet hoor... je kan toch ook wel een lekker meisje krijgen zonder daarvoor te betalen... ik verwen mijn vriendje zo vaak hij wilt hoor... en met wederzijds respect is het toch gewoon veel fijner. Die hoertjes walgen van jullie... (behalve enkele nymfomane meisjes). Get a life...

Mannen die prostituees bezoeken zijn allemaal ziek en hebben volgens mij psychologische hulp nodig. Het is toch te belachelijk voor woorden dat ze klaarkomen terwijl ze ervoor moeten betalen en in hun achterhoofd weten dat tenminste 75% van die vrouwen daar gedwongen zit. Ik vind alle mannen die naar hen toe gaat eigenlijk ordinaire verkrachters, zielige mannen die niet weten wat echte liefde en sex is. Het zijn voor mij een laag soort mensen, als je ze überhaupt al mensen kunt noemen, volgens mij zijn het ongeciviliseerde beesten, zonder enig respect voor de vrouw.

Kijk eventjes om je heen naar alle  mannen die je kent. Een van elke 3 a 4 gaat naar de hoeren. Allemaal beesten???

ja ik vind hoeren lopers allemaal beesten sex hoort onbetaal baar te zijn de slaafen tijd is al voor bij

Zeker, daarom zijn de huidige generatie "slaafen" meestal heel gelukkige zelfstandige onderneemsters met een bovenmodaal inkomen en ontzettend veel plezier in hun werk....

Ten eerste,ga weer naar school om te leren spellen (slaafen,slaven)en dan opnieuw proberen te reageren. Ten tweede,jij hebt zeker geen vriendin,als jij eentje hebt stel haar dan beschikbaar (gratis),dan hoeven de hoerenlopers niet meer te betalen. De groeten

hallo ik ben ook een zogezegde hoeren lopper zoals ze hier die rotnaam gebruiken..ik heb een mooie en leuke vrouw en in de sex is ze nog beter als als een hoer..nu kan je wel zeggen dat ik gek ben...maar ik kan je verzekeren..eenmaal bij die hoertjes gaan...oooh mann..dan ben je gewoon verslaaft ook al was het daarna een rotgevoel..toch ga je terug..als iemand me kon van mijn verslaving af helpen..wel..ik doe het direct ;want als je je ogen open trekt en kijkt wat daar rondloopt...dan kom ik thuis en neem ik tot driemaal een douche..jongens ..is het je eerste keer..wel..doe het niet want je bent verloren...saluuuuu.

Hoeren hebben hun zelfrespect misschien verloren, en zijn voor het geld gezwicht, maar dat wil niet zeggen dat het grenzenloze idioten zijn. Door hun opvoeding, of gebrek aan.., hebben ze de kansen gemist die andere jongeren wél hebben. Het schoolgaan is niet verlopen zoals ze wilden, omdat hun ouders hen niet steunden of gewoon niet konden helpen wegens zo stom als een kanon bijvoorbeeld, kan ook.

Maar vergeet nooit dat het mensen zijn als U en ik, die een weliswaar goed inkomen hebben, maar heel dikwijls hun geld niet kunnen beheren zoals het hoort, omdat het verschil met hun veelal arm verleden te groot is, of omdat ze zich naïef weg laten beduvelen door een mooiprater die hun geld "beheert" (of is het "begeert?" of "verteert"?) Al bij al gewoonlijk een rotleven, denk daaraan als je gaat stappen. Een gesprek kan soms even veel deugd doen als een zaadlozing.

U schetst een hoer die het niet uit vrije wil doet. Die zijn er, zeker!

Ik ga af en toe naar de "Dames van Plezier", ja. Ik ben vrijgezel en blijf dat waarschijnlijk ook, daar de vrouwen in Nederland zo warm zijn als een vrieskist!!! En dan ook nog eisen durven te stellen. En ja...ik ben ook zo eentje die naar Brazilië en Thailand op vakantie ga. Voor de sex, maar ook om me weer een man te kunnen voelen!! Ook mannen hebben respect nodig en aangezien ik zo een vrouw niet ben tegengekomen, betaal ik graag eens per maand om mijn "zak" te (laten) legen.

Hier een ex-hoerenloper,vroeger ging ik regelmatig naar de meisjes van plezier ik heb bijna in alle vlaamse steden geneukt in gent antwerpen brussel roeselaere en noemaar op ,het was een geweldige vereikende tijd;jammer dat het zo duur is misschien dat we dat in de toekomst terugbetaaldt krijgen van de ziekenkast Mischien een voorstel voor STEVE Stevaert

hallo ik ben 32 en woongelukkig samen met mijn vriendin mijn eerste ervaringen met vrouwen van plezier was toen ik 18 was en ik durf te zeggen dat ze mij geleerd hebben hoe je een vrouw moet verwennen . en met respect moet behandelen . dank zij vrouwen van de liefde worden heel wat drama's vermeden denk ik. mijn vrouw zegt dat ze liever heeft dat ik naar de schipperstraat ga dan achter haar rug. wat verslaving betreft moet ik die vorige reactie ook goedkeuren was de eerste keer ook uit nieuwsgierigheid binnen gegaan . en was direct verslaafd

Ik moet akkoord gaan met de laatste reactie dat de meisjes je leren wat goede seks inhoud voor jou en voor hun.Maar mannen ga aub een beetje langer dan nodig is om jou zin te hebben. Ik zelf ga minstens voor 2 uur en soms is nog niet eens de helft het echte werk maar gewoon een verkenningstocht. Mijn fascinatie voor de dames is begonnen op een heel aparte manier, nog voor ik ooit bij een meisje was geweest had ik een lief vrouwtje leren kennen waarvan ik na enkele maanden van te horen kreeg dat ze een meisje van plezier was.

De eerste shock was enorm groot voor mij omdat ik die dames nooit begrepen had. Maar na enkele gesprekken begreep ik er meer van (de meeste dingen zijn mij nog wel een raadsel).Na dien heb ik nog bijna 2 jaar een realitie gehad met haar en we zijn nog steeds goede vrienden en zij doet het werk nog steeds, maar bij haar ben ik nooit meer geweest omdat er dan altijd de spanning zou hangen van een ex-relatie.

En ja je kan een meisje zo ver krij! gen dat ze klaarkomt, maar verwacht dit niet op een half uurtje je moet haar echt ontdekken zowel het lichaam als de geest. En nog een klein tipje als een meisje te kennen geeft dat ze haar werk niet graag doet, blijf er in het vervolg weg

als hoerenloper ben niet vies van doe het al 45 jaar.Daar kom ik nog eens aan mijn trekken.Want mijn vrouw vind sex een vies vuil smerig gedoe.En een lat relatie met iemand die sturen mij van kastje naar de muur.Dus dan maar een uitweg de hoertjes.En zo jong mogelijk.

Heb daar een Nederlandse meid "Renate" geneukt, is een echte aanrader voor de liefhebber van volle rooie teven. Zeker niet de mooiste hoer daar maar door haar inzet een echte slet, zeneemt de tijd en kijkt niet op de klok enheeft een fraaie E-cup

Ik ben laats aan de schipperstraat geweest, en ik ben voor (slechts) €30 pzc en daarna heerlijk geneukt (uiteraard met)Het was een getinte vrouw met mooi zwart haar en ze had cupje c. Ze noemde zich Sophia.

Hallo, Ik ben een hete gentenaar die regelmatig naar privé adressen gaat, ik heb er eentje ontdekt van ruim 50 jaar ze is weduwe en heeft wat geldgebrek,ze woont in een mooie villa en om dit allemaal te onderhouden speelt ze nu hoer en dit valt heel goed mee omdat sex altijd haar hobby is geweest. ik kan je verzekeren zo heb ik er nog geen gehad en ik heb er al honderden gehad. Ze beleeft er zelf plezier aan komt oneindig klaar ze pijpt als geen ander en doet het ook anaal en het steekt op geen uur,ik heb er al uren verbleven, ze is zo geil dat ze je niet laat gaan tot de volgende afspraak. Ze heeft ook een vriendin die is ook soms aanwezig alleen om te kijken en haar te vingeren terwijl wij bezig zijn. Ik heb de ontdekking van mijn leven gedaan. Ik krijg er nu al ne stijven van. Denk vanavond maar aan mij, ikheb er een afspraak om 20 uur, en daarna komt er niemand meer dus er staan mij heugelijke uren te wachten. hete Bart, Gent

ik ben een meisje van 16 en ik hoop later ook veel lullen in mijn kut te kunnen krijgen niet dat ik maagd ben of zo maar het is gewoon zo heerlijk of een lekkere meide kut om va te proeven zie ik ook wel zitten xxx diana van antwerpen

hallo ik ik ga al zes jaar naar de schipperskwartier, en ik moet zeggen dat het niet meer als vroeger was. de mooiste meisjes zijn weg .vroeger kon je kiezen welke meisje kon neuken .een bulgaarse, hongaarse, russische of tsjecsche

Ron : Gewone vriend is laatst in Antwerpen op stap geweest vertelde hij. Ik kon het niet geloven naar hij had een leuke tent gevonden Bar Wisky and Gogo nabij de Schipperstraat. Hij vertelde dat er wel 15 Thaise mokkels half naaktrondliepen.Heb enige foto,s gezien. Dus mijn intresse was groot om daar eens te gaan kijken. Een week later was het zover. Maar het is wel moeilijk te vinden.

Toen ik daar binnenkwam kreeg ik de indruk dat ik in Thailand zat vol mooie Thaise meiden rond 20 jaar. Intree € 100 je mag werkelijk zoveel meiden neuken als je kan.Niet op kamers maar gewoon op een heel groot bed achter een gordijn. Je geloof het maar na sluitingstijd vragen ze of je mee wild gaan naar hun verblijf zoms wel met meerdere meiden tegelijk. Nu gaan ik er regelmatig heen. Jammer vind ik wel dat er regelmatig nieuwe meiden zijn. Ja ben nu eenmaal een type die vertrouwd raak met bekende gezichten Ja je moet niet schrikken als ze je pijpen waar andere naar kijken.

Ze pijpen werkelijk geweldig en zonder condoom.Neuken zou ik wel met condoom doen wand het is bekend ook in Thailand ze het liever zonder doen althans deze ervaring heb ik zelfs al 6 keer meegemaakt in Thailand. Maar voor zover het duurt gaan ik niet meer naar Thailand. Maar naar Antwerpen 45 minuten rijden voormij. De Bar Wisky and Gogo is van 21 u tot 8 u s,morgens open daarna ga met 1 of 2 Geile Thaise mee naar huis Ik heb hiervoor nog nooit iets hoeven te betalen. Meetstal neen ze mee om ergens van die Thaifood uit eten dat geeft veel vertrouwen.Heb daar nog geen duitser gezien regelmatig komen er wel Nederlanders maar zijn dan ook zo weer vertrokken.

Merendeels zijn er gemiddeld een man of 10 binnen laten zich pijpen en gaan dan weer. Maar je kan eerlijk waar de hele openingstijd binnen blijven geilen met welk mokkel je maar wild is geen probleem. Tip op vrijdags zijn er vollop meiden. En de eerste 5 drankjes zijn gratis daarna betaal je voor elk drankje € 4.50 En die meiden drinken meerendeels Tapia een of ander Thais drankje kost ook € 4.50. op een hele dag drinken ze 5.6 drankjes dus dat zijn de kosten niet.

Ik Ron vind persoonlijk dat Thaise Vrouwtjes toch het allerlekkerst. Ben ook al 3 keer in de Domnicaanse Republik Zuid America maar dit soort vrouwen zijn toch anders wel mooi en aantrekkelijk maar later henb je weinig te zeggen Mijn jongste broer heeft er een in huis maar nee voormij hoef dat niet. ZOU GRAAG EENS WILLEN WETEN OF ER EEN VAN JULLIE OOK IN ANTWERPEN IS GEWEEST DAAR IN DIE BAR WISKY AND GOGO Later kom ik hierop terug. Ron

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo