Bart

Heeee, Ricardo,          (25 april)
Ik heb al eerder gereageerd op je site, jouw verhaal komt grotendeels overeen met mijn verhaal. Ook ik ben een 'verslaafde' hoerenloper, ik kan (en wil) het gewoon niet laten. We zijn nog stadgenoten ook, begrijp ik. Leuk, om in je verhalen af en toe meiden tegen te komen die ik gewoon ook ken!
Je verhaal over ondernemende Caribische meiden is echt heel goed. Je hebt helemaal gelijk, al moet ik eerlijk bekennen dat ik veel sterker neig naar blanke meiden. Ze hoeven niet Hollands te zijn, uit Oost-Europa komen de laatste tijd ook steeds meer bloedmooie en ontzettend lieve en geile vrouwen. Maar goed, voor hen geldt in grote lijnen hebtzelfde. 


Er is trouwens iets mis met je verhaal Top Cat, dat krijg ik niet geopend. Alle andere heb ik inmiddels gelezen en ja, ik herken er veel in. Ben jij wel eens in de Prins Hendrikstaart 167 ook hier in Den Haag geweest? Dat is naast de Van der Duynstraat vele jaren mijn favoriete club geweest, al is de laatste tijd de 'sjeu' er een beetje vanaf. Zeg maar grofweg het laatste jaar ga ik voornamelijk naar de Queensclub in Rotterdam. Duurder, maar echt een wereldtent, mede omdat hier ook heel erg lekkere meiden een paar keer per uur uit de kleren gaan en een lekkere dildoshow opvoeren. Reken erop dat je vlot naar de kamer wilt als je daar met een lekkere meid samen naar hebt zitten kijken!
Nou goed, ik wilde alleen even mijn waardering voor je site uiten, ik blijf je volgen, lotgenoot!
Bart

Ha Bart, 
jouw reacties staan binnenkort ook op mijn site. Als het goed is moet je "top cat" nu ook kunnen bekijken. Ik had wat ge-experimenteerd met stylesheets maar dat bleek niet te werken met Netscape, dus ik heb het nu weer terug gezet. 
Groetjes ricardo

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo