Belevenissen uit Israel

Hier volgt dan mijn verhaal. 

Ik begon mijn ‘loopbaan’ als hoerenloper heel onschuldig. We gingen vaak uit in het Rotterdamse Zuiderpark omdat daar leuke heavy café’s waren. Ooit was de bokser Rudy Koopmans daar nog uitsmijter. Vrij rauwe bedoening dus. Ook Jules Deelder, de Rotterdamse Nachtburgemeester hing daar rond. Lopend vandaar kwam je dan snel bij de Euromast, waar toen nog de tippelzone was, voordat deze verplaatst werd naar de Keileweg. Wel, iedereen weet hoe het daar nu mee staat. Eerst Katendrecht, toen bij de Euromast, nu Keileweg en morgen….. 

??? Wat bezielen ze daar toch in Rotterdam? Een wereldstad met de grootste haven van de wereld en geen red-light district? Heren wethouders dat kan toch niet??? Dus bij de Euromast werd je dan snel aangesproken met: “Schatje, ga je mee? Wel, dat deed ik dus een keer in een dronken bui. Herinner me er heel weinig van. Zo gaat dat. Daarna heeft het nog een keer plaatsgevonden in een club (Waarom heet dat niet gewoon weer bordeel?), notabene bij mij in de Zaagmolendrift in het Oude Noorden. Een club waar wat gestripteased werd. Nu ja, een beetje bewegen, ongeïnteresseerd kijken en af en toe een deel van de bikini uitdoen… Met de meid met wie ik meeging naar achteren was het wel geil. Ze sprak geen Nederlands, dus dat ging met handen en voeten. En onervaren was ze ook. Wat mij de gelegenheid gaf om goed aan mijn trekken te komen. En zij aan de hare, want ze kwam. Zo erg zelfs, dat de tijd helemaal overschreden werd. Staat daar plots de ‘madame’ bij ons binnen, terwijl ik nog rustig bezig was. Schrok me rot en voelde me gegeneerd. 

Maar ja, niemand kom mij deze heerlijke tijd meer afnemen. Toch duurde het nog vele jaren, voordat ik weer het stoute pad opging. Waarom? Druk, relaties enzo. Jaren later emigreerde ik naar Israël. Na een aantal jaren doorgemodderd te hebben in mijn beroep, werd het tijd voor een omscholing. Midden in groot Tel Aviv ligt een zakencentrum. Daar was ook het gebouw waar de cursussen gegeven werden. Ik kon daar heel Hollands op mijn fiets naar toe.  Lekker makkelijk. De cursussen werden zowel overdag als 's avonds gegeven. Na enkele keren viel het me op, dat er wel erg veel vrouwen in het halfdonker stonden. Wist ik veel. Goed, bij de eerst dacht ik niets, bij de tweede ook nog niet, bij de derde dacht ik toch van wat vreemd. Maar bij de vierde viel het kwartje. 

Na enkel maanden begon ik rondjes te rijden en na nog een tijdje sprak ik iemand aan. We werden het snel eens en ze nam me mee naar een parkeergarage. Daar in een hoekje pijpte ze me, en voor het zelfde geld mocht ik er ook even in.  Langzaam aan kreeg ik de smaak te pakken. Dat wil niet zeggen, dat ik iedere keer met zo'n meid meeging, dat kon bruin niet trekken. Maar de rondjes bleven. Er waren ook clubs. Peepshows. Je gaat naar binnen, betaalt de entree, gaat met het meisje naar een klein kamertje. Daar betaal je het meisje voor wat je wilt ontvangen. Daar doet ze een dansje, rukt je af of pijpt je. Meer niet. Geen intiem. Voor wat meer geld kan je soms nog wel beffen. Heerlijk om die meiden te zien klaarkomen. Meestal beginnen ze heel snel te hijgen en dan weet ik wel, dat het fake is. Maar vaak ook krijgt de 'heat' de overhand en laten ze zich gaan. 

Maar er zijn ook een ander  soort clubs.... Eentje, die ik niet eerder heb gezien. Het is geen bordeel. Intiem kan niet alhoewel ik er een ken, waar ze wel pijpen. Dan betaal je een x-bedrag extra en je gaat een hokje in, je stopt je lul door een gaatje en zij aan de ander kant van het schot doet er een condoom om en pijpt dan.. Nee, driemaal niks. Nee, de club dan. Je gaat zitten. Krijgt je drankje. Meisjes bij de vleet. Allemaal bloot op een slipje na. Een steeds op het podium met de een of andere show. Met of zonder audience participation. ;-) De andere zijn heel druk bezig met ..... lapdancen. Ze komen op je schoot zitten, doen daar hele acrobatiese toeren en 'rijden' je klaar. Zalig. Je geeft zo'n meisje wat extra vooraf en als je wilt nog iets als dank.  Jammer alleen, dat die clubs pas om even voor middernacht beginnen. En maar 3 uur open zijn. Die meiden verdienen in die tijd wat ik in een lange dag niet verdien. 

Enfin, dat heb ik een paar jaar gedaan in mijn relatieloze perioden. Dan hebben we ook nog een wijk met een oud en een nieuw busstation. Daar tussen in heb je een buurt, waar na de sluiting van het oude station zich veel buitenlanders en seksclubs vestigden. Geen raamprostitutie. Maar ladingen clubs. Nogal weggedrukt in de zijstraten en stegen. Ook geen reclame. Er staat alleen op een bord: gezondheidsclub. En dan wat kerstboomverlichting. Heel primitief, maar iedereen weet wat er bedoeld wordt. Helaas is er ook erg veel vrouwenhandel. Heel kwalijk. Alle vrouwen komen uit de Russische republieken. Want je kunt echt niet zien of ze tegen hun wil of niet dit werk doen. Ik hoop altijd maar het beste. En praten kun je ook niet, want ze spreken geen woord over hun grens. Sommige komen op een toeristenvisum en zijn binnen 3 maanden weer weg. 

Hoe gaat het in zijn werk. Je gaat shoppen. Het is een rotwoord, maar je wilt toch niet met iedere vrouw iets doen. Er zitten namelijk ook van die dikke oude hoeren, die al vele jaren in het vak zitten. En daar val ik niet op. Je kijkt dus bij iedere club langs het gordijn of even om de hoek achter de deur. Heb je je keus gemaakt, dan ga je met haar naar haar kamertje. Daar bespreek je wat je wilt, wat kan en wat ook niet kan. Wordt je het eens, dan betaal je haar. Een jaar geleden vond ik een aantrekkelijke meid. Die begon me gelijk te pijpen en wel zonder condoom. En heel lekker. Vlak voordat ik kwam, maakte ik haar duidelijk, dat ik de rollen wilde omdraaien. Maar ze bleef doorgaan en ik kwam. In haar mond, wat ze uiteraard gelijk uitspoog. En toen ging ik haar beffen. Na een tijdje ging mevrouw er plezier in krijgen. Ze begon haar tepels te bewerken en begon ze duidelijk te steunen. En werd helemaal nat van binnen, want ik had er inmiddels twee vingers in. Heel geil, zo een meid op te warmen. Vlak daarop kwam ze schokkend klaar. Toen nam zij weer het initiatief. Ze drukte me om mijn rug en bereed me klaar.

Ik dacht dat ze toen wel zou stoppen. Dat doen ze toch meestal?  Jij klaar, show over! Deze niet, ondanks dat ik maar had betaald voor  een klein halfuurtje. Ze bleef bezig en was duidelijk bezig om weer klaar te komen. Toen het belletje ging, dat 'mijn tijd' over was riep ze iets in het Russisch en ze bleef rustig doorgaan. Tot ik weer kwam. Waarna ze duidelijk teleurgesteld was, dat ik niet nog langer had kunnen doorgaan. Want ze had nog een orgasme gewenst. Uiteraard ben ik nog enkele keren bij haar terug geweest, maar ze raakte duidelijk iedere keer minder geïnspireerd. En was na drie maanden verdwenen. Anastasia heette ze. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe, leuke meid. Die vond ik maar steeds niet, maar nadat ik er een paar uitgeprobeerd had en niet met grote vreugde sprongen thuis kwam, was het plots weer raak. Tot op een dag ik weer aan het shoppen was. En er een paar meiden in de deuropening stonden. Da's iets nieuws. Ik keek naar een, dacht da's wel een leuk bekkie en werd letterlijk naar binnen getrokken. In haar kamertje begon ze me te zoenen. En niet zo van die zoentjes, nee echte tongzoenen. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Ik was dus verkocht. 

Goed, ik wilde dus weten wat  kon en wat niet bij deze Vanessa. In plaats van de standaard riedel schreef ze op een briefje hoelang ik kon blijven en voor hoeveel. En hoe vaak ik kon klaarkomen. Ik koos dus voor 3 kwartier. Met twee keer klaarkomen. Ze begon me dus te pijpen zonder condoom. Maar ik wilde niet gelijk klaarkomen. Begon haar dus te beffen terwijl ze op haar rug lag. En warmde haar heel aardig op. Likken met je tong en een of twee vingers erin. Je voelt dat dikke kutslijm. Zalig. Na een tijdje was ze heel opgewonden. Op een gegeven moment kruip ik omhoog om weer wat te zoenen. Dat deden we ook. Ik werd echt beregeil. En terwijl ik op haar lig, pakt ze plots mijn jongeheer en propt hem er in. Zo. Zonder condoom. In the heat of the moment dacht ik nergens aan. Behalve aan neuken. Ja, heel dom. Maar evengoed gebeurde het toch. Ik 'ramde' er op los, kom klaar, blijf doorgaan en even later hoor ik haar zo'n hele diepe zucht maken, uit het diepst van haar longen, die snel overging in een onderdrukte kreet. Komt ze klaar. Goed, we hijgen nog wat uit, al bleven we wel met elkaar spelen en vooral ook tongzoenen.  Voordat ik het wist zat ik er weer in, maar deze keer lukte het me niet op haar nog een keer te doen komen. En uit tijdgebrek kon ik ook niet meer. Maar daar treurde ik niet over. 

Ik heb daar een hele lange douche genomen en thuis nog een. Ja, je wilt toch niet dat krijgen, hé? Uiteraard ben ik ook bij haar terug geweest. Gaf haar fooien en een keer wat snoepgoed. Maar ook bij deze jongedame werd het animo minder. Ik kan me er ook wel veel bij voorstellen. Ze werken door de weeks al 12 uur of zo, en in het weekend wel 16 of meer. En geen vrije dagen. Dat halen ze wel in als ze afgedankt zijn of hun visum over is na drie maanden. En weer begon een periode van dan de ene, dan de andere. Zelf ontdekt, dat ook in deze buurt getippeld word. Maar om tussen vieze oude gebouwen me te laten pijpen, nee dank je. En dat nog in het openbaar ook. In zo'n 'uit het zicht hoekje'. In mijn begin tijd in dat zakencentrum deed ik dat nog wel eens in zo'n garage. Daar was het nu niet bepaald atmosferisch als je begrijpt wat ik bedoel, maar tenminste schoon.  In de loop der tijden heb ik ook gehoord, dat er op een bepaalde plek ook getippeld wordt in de duinen. Misschien ooit, wie weet.... 

Afgelopen week na hevig rondlopen zag ik eindelijk weer eens een gezicht van een (wel wat jongere) meid, die me wel aansprak.  Goed we worden het eens. Zoenen kon niet, beffen kon wel. En ze kwam. Op zo'n manier van iets wat het midden houdt tussen gillen en lachen. Zo'n bevrijdende lach. Heel leuk. Daarna pijpte ze, zonder condoom en de rest laat zich raden. Ben haar naam vergeten, maar ga daar misschien al volgende week weer langs. Goed, Ricardo, dit was mijn beloofde verhaal. Laat wat van je horen. 

Groetjes, John. 

P.s. Houdt het anoniem hé?

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo