ben ik een hoerenloper?

hoi, 

zeer interessante site heb jij gemaakt. ik heb hem al vaak bekeken en gelezen en nu heb ik besloten te reageren. ik kan me voorstellen dat je geen tijd hebt om een lang verhaal te lezen en daarom zal ik heb  kort houden alhoewel ik veel vragen heb. 
Ik ben vierendertig jaar, heb al sinds mijn achttiende een relatie met dezelfde vrouw, nog steeds de enig vrouw waarmee ik naar bed ben geweest. Vorig jaar ben ik voor het eerst naar een massagesalon geweest.
Alhoewel het een beetje tegenviel ben ik daarna nog vier keer geweest naar diverse salons.

Ben ik nu een hoerenloper?

De laatste keer dat ik in een salon ben geweest zei het meisje dat als ik naar een hoerentent zou gaan ik zeker niet zo'n persoonlijk contact met de dames zou hebben als bij een massagesalon. Zij zag zichzelf kennelijk niet als "hoer". ik vindt dat trouwens een rotwoord. het is eigenlijk een scheldwoord. Het allereerste meisje waar ik bij kwam (in twee opzichten) hechte ook veel belang aan het feit dat het niet "intiem" was. Ik antwoordde dat het wat mij betreft intiem genoeg was: twee naakte lichamen en wat mij betreft toch een stevig orgasme. Dat begreep ze niet. kennelijk heeft het woord een speciale betekenis.

Uit jouw verhalen begrijp ik dat het voor jou heel belangrijk is dat het meisje het ook lekker vind. Waarom? Voor mij is van belang dat het gezellig is en dat het meisje haar werk goed doet. Ik zou het vervelend en zielig vinden als zij het met tegenzin doet. Dit hoeft volgens mij niet. In andere banen kan het ook zijn dat iemand bevrediging vind in het goed doen van zijn of haar werk. Grappig is dat ik een keer bij een meisje was dat heel erg net alsof deed. Bij het "body to body" kreunde ze hard en sprak ze steeds de enige twee Nederlandse woorden die ze kende: "ja lekkuu". Met een intonatie die het een beetje verbaasd deed klinken. Hier moest ik inwendig heel erg om lachen maar het werkte wel. Ik kwam met gemak twee keer klaar en ze vroeg nog of ik een derde keer wilde en dat was waarschijnlijk gelukt ook. 

Nou heb ik toch nog een lang verhaal geschreven. Excuses. 

groeten van Henri.

Het antwoord op je vraag: Volgens de letterlijke definitie dus niet, ben je geen "hoerenloper"!, net zoals de meisjes in de massagesalon dus ook geen "hoer" zijn. Er is geen "geslachtelijke gemeenschap" geweest (nog zo'n vreselijk woord).

Hoer en hoerenloper zijn inderdaad allebei woorden met een behoorlijk negatieve klank in onze westerse samenleving. Dan ben je toch wel echt diep gevallen, een viespeuk, een slet, het laagste van het laagste. Dat is een beetje de geldende, calvinistische, kleinburgerlijke, moraal die heerst. En daar wil je, als een zichzelf respecterend man, toch eigenlijk niet toe gerekend worden?

Volgens mij is dat ook de reden dat massagesalons de laatste jaren nogal populair zijn geworden. Jij kunt nog steeds, naar eer en geweten,  tegen je partner zeggen dat ze de enige vrouw is in je leven, terwijl je toch behoorlijk intiem bent geweest met een andere vrouw. Massagesalons hebben gewoon een lagere drempel. Zo is het toch feitelijk?

Wat betreft dat kreunen en klaarkomen. Daar reageer ik precies andersom op als jij. Als een meisje begint te faken neemt bij mij de lust direct af en als ik merk dat ze echt opgewonden raakt dan krijg ik daar juist een kick van.

Laat mij kort wezen, Hoerenloper??? nee. Maar als jij keer op keer naar zo`n salon gaat,dan zou ik jou relatie maar eens onder de loep nemen. Stel dan de vraag eens:waarom ga ik naar zo`n massagesalon,en niet naar mijn vrouw??

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo