Cambodja

Tijdens mijn reis door cambodja, had ik een chauffeur ingehuurd om mij de stad en de omgeving te laten zien. Je kent 't wel musea, parken, markten het standaard toeristen geneuzel. Toen ik 's avonds een aantal barretjes bezocht had kwam mijn chauffeur met een zogenaamd leuk idee, hij wist een plaats vol met mooie vrouwen dat moest ik gezien hebben.

Gelukkig ben ik daar gek op dus daar gingen we heen. We moesten echter wel een stukje rijden het was namelijk buiten de stad en ongeveer 20 min rijden. de stad lag nog niet achter ons of verharde wegen en straatverlichting hadden ons al verlaten. Na een minuut of 15 hobbelen sloegen we af de bebouwdekom ( lees krottenwijk) in. Nou ben ik gelukkig al wat gewend ( lees polen 2) dus ik vreesde niet meteen voor mijn leven.

Na enkele minuten kwamen we weer leven tegen, we reden een straat in van ongeveer 50m lang met aan weerszijden een aantal open minibordeeltjes met elk een stuk of tien meisjes erin. De auto stond nog niet stil of er hadden er zich al een stuk of twintig dametjes om de taxi gedromd, tijd om uit te stappen dus. Het moest even tot me door dringen tot ik in de gaten had wat zich hier afspeelde, geloof het of niet maar de gemiddelde leeftijd lag echt niet boven de 12!! jaar ik kon mijn ogen niet geloven. Wat misschien nog het meest angstaanjagend was, was dat deze meisjes duidelijk professionals waren ze stappen op je af en spreken je aan alsof ze 30 zijn.

Bij de brutaalste van het stel informeerde ik eens naar haar leeftijd en.. je raad het al 18 natuurlijk. En je vriendinnen? hoe oud zijn die, vroeg ik nog. domme vraag ook 18 natuurlijk. Tot slot zei ik haar kijk mij nou eens recht in mijn ogen aan en vertel dan nog eens dat je 18 bent.... hihihi, dat was te verwachten. Ik heb mijn chauffeur "vriendelijk" voor de " eer" bedankt en hem verzocht mij gauw terug te brengen naar het hotel. Ik hou best van een grapje maar er zijn wel grenzen en dit was duidelijk geen gein op z'n zachtst gezegd TRIEST.

gelukkig heb ik in dit land ook leuke avonturen beleefd zodra ik het verhaal stuur probeer ik er een fotootje bij te doen.

Ik ben heel blij dat je er bent weggegaan. Alleen volwassen vrouwen die zelf (in zekere mate) kunnen beslissen wat ze doen voor de kost!  Rot op met die pedofielen.

En ik ben trouwens benieuwd naar je betere verhalen van Cambodja. (Ricardo)

ik ben ook blij dat je bent weggegaan sex met kinderen no way!

Goed dat je 'beleefd hebt geweigerd'. Bovendien, als ze je hadden gepakt, was je nog niet jarig geweest.

vaste hoerenlopers hebben een probleem met zichzelf. ondanks dat vindt ik dat het hun keuze is, en zolang er geen mensen, met deze manier van handel en vermaak, in slechte negatieve situaties terecht kan komen, enigszins rechtvaardig is. en dat je ook hier respect voor moet hebben. het besluit om weg te gaan vindt ik getuigen van ontwikkeling en gezond verstand/gevoel.

namen er maar meer 'hoerenlopers' een voorbeeld hiervan. eigenlijk is het woord 'hoerenlopers' nog TE rechtvaardig voor deze kindermishandelaren. gegroet, een persoon die zich interesseert en bemoeit met de kinderprostitutie/handel in Azie. (Thailand, Vietnam, Birma, Cambodja) denk 3 keer na en wat verder voordat je je pik volgt...

Sluit ik me helemaal bij aan.

ik ben zelf 14 en ik vind het echt goed van je dat je meteen bent weggegaan!

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo