Cambodja (2)

Gelukkig Cambodja heeft ook leuke plaatsen. Na een volle dag door de stoffige oude tempel ruines van Ankor gestruind te hebben wil een mens wel eens wat verstrooiing ( grapje hoor, Ankor is fantastisch) toch? Dus op naar de disco ( de enige ) in Siem Reap. Stel je voor, een disco zonder muziek iedereen heeft een eigen tafeltje met een eigen ober.

Ik bestel een biertje krijg ik vervolgens een grote pul volgepropt met ijs en een grote fles warm?? bier dit giet je in je glas en zo heb je toch koud bier. Alleen dit ijs smelt nogal snel en daarom lopen er overal meisjes met ijsemmertjes om jou op tijd van vers ijs te voorzien, t is effe wennen maar het gaat prima. Ongeveer 95% van de bezoekers was plaatselijke jeugd en ik voelde mij dus behoorlijk blank, maar goed iedereen zit braaf aan z'n tafeltje en plotseling jawel!! muziek een mengeling van jaren 80 en 90 hits en ineens stroomt de dansvloer vol dit duurt ongeveer een half uur en ineens schakelt de DJ over op cambodjaanse disco en spontaan begint iedereen traditioneel te dansen, echt je komt niet meer bij.

Uiteindelijk stopt de muziek en iedereen rent weer naar zijn tafeltje. Inmiddels had ik bezoek gekregen van een meisje en vriendelijk vroeg of ze naast mij mocht zitten. Ze beweerde uit Vietnam te komen zat onder de littekens en de tatoeages en was duidelijk de 30 al gepasseerd. Hoewel ze erg sympatiek was en zeker niet opdringerig was ze niet bepaald mijn type, en ik had inmiddels mijn oog al op een ander laten vallen.

Die ander had dat ook in de gaten maar ik vond het een beetje lullig om het vietnameese meisje de laan uit te sturen en vervolgens op de ander af te stappen dat doe ik nou eenmaal niet. De volgende avond had ik meer geluk het meisje van de vorige avond was er niet en dus stapte ik op mijn "prinsesje" af. ( zie foto) Ze sprak redelijk engels en was zeer galant, maar toch werd ik door diverse mensen getipt dat dit geen ongevaarlijk meisje was " ..when you sleep she pick pockets.."

Dit kwam mooi uit want ik was helemaal niet van plan om te gaan slapen, maar ik was nu wel op mijn hoede. Na wat gepraat te hebben over koetjes en kalfjes besloten we naar mijn hotel te gaan en ik kan jullie vertellen dat dit meisje geen half werk leverde en ik kwam zelf amper aan bod .Ik had nog een "leuke" verassing voor d'r : ik moest om 5 uur op !! Dus van slapen kwam niet echt veel om ongeveer 4 uur vertrok ze ik had dus nog een uur snel douchen koffers inpakken de taxi stond al klaar, naar de luchthaven en het vliegtuig in op naar Patong beach Thailand.

En als ik me niet vergis heb ik daar ook nog wat beleefd, maar dat bewaren we voor de volgende keer

groetjes

---

weet iemand iets af van het "beruchte" walkabout-hotel in Pnom penn??? Dat wordt gerund door twee australische heren.

Het moet een waar lustoord zijn vol met prachtige Cambodjaanse en Vietnamese vrouwen!!

Ikzelf heb dit gehoord van een amerikaan die hier vorig jaar (2001) geweest is. Hij kwm voor een rondreis maar is eigenlijk 18 dagen lang niet meer uit dat hotel geweest...LOL.

gaarne reacties.

anonieme genieter.

 

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo