Chris

Hallo ricardo, 

Ik heb je site helemaal doorgekeken en ik moet zeggen, heel goed initiatief en herkenbare verhalen. 

Misschien is het een goed idee om op je site niet alleen een gedeelte met ‘reacties’ te maken, maar ook een gedeelte ‘ervaringen van andere mensen’, en dan geschreven in de trant zoals jij je ervaringen beschrijft. Dus niet huis A is goed en huis B is slecht (dat zie je op andere websites wel eens) maar iets meer emotie en belevenis van de hoerenloper zelf. Om een idee te geven: ik wil zelf wel het begin maken met een verslag van mijn ervaringen. En dan met name toegespitst op de beginner...er zijn altijd nog mensen met drempelvrees. 

Als je geinteresseerd bent stuur ik je wat toe, ik zou het leuk vinden als je dat als apart gedeelte van je bestaande 'reacties' zou zien. 

Met vriendelijke groeten, 

chris

Je ziet, ik heb je advies opgevolgd!!

Dag Ricardo, De, inmiddels vele, reacties op de site gelezen hebbend, kun je een paar conclusies trekken.

1. Mannen die hebben gemerkt dat sex met een hoer lekker is en daarom vaker gaan, zien dit als een verslaving.

2. Een hoer wordt geacht sex met een klant niet lekker te vinden, alleen met hem te neuken voor het geld. Komt ze daverend bij hem klaar of - nog erger - wordt ze verliefd op hem, dan heeft ze kennelijk een probleem.

3. Merkt een vrouw ( zoals Gerda ) dat haar man naar de hoeren gaat, dan is dat ook anno 2001 nog steeds een ramp voor haar en haar huwelijk, iets dat voor veel vrouwen ook niet te begrijpen is.

4. Tussen hoeren en klanten bestaat veel onbegrip en gebrek aan respect. Als man van 38, die sinds zijn achttiende naar de hoeren gaat en die al zeven jaar meer dan gelukkig samenwoont met een ervaren beroepshoer denk ik iets zinnigs aan de discussie te kunnen bijdragen; vandaar deze reactie. Allereerst vind ik het begrip ´´verslaving´´ verkeerd gebruikt. Dat duidt op iets ongezonds, schadelijks, waarbij je bovendien ziek wordt als je tekort komt. Toen ik op m´n 21ste voor het eerst met vakantie was geweest op een naturistencamping, heb ik dat zo lekker gevonden dat ik sindsdien alleen maar ´´naakt´´ op vakantie ben geweest, een standplaats heb op een naturistencamping en al jaren ook thuis meestal naakt loop. Dit noem je toch ook geen verslaving? Neuken met een hoer is gewoon lekker en goed voor je lijf en je geest. Langs de ramen struinen om precies het type superstoot te zoeken waar je op dat moment zin in hebt, geeft een heerlijke kick. Bij een hoer kun je schaamteloos een echte viespeuk zijn en al je geile fantasie uitleven en zelfs als je een partner hebt, bij wie dat ook kan, hebben wij mannen gewoon behoefte aan een ander kutje op z´n tijd. Die behoefte onderdrukken, dat is pas ongezond en meestal ook slecht voor het sexleven met je partner. En dan de dames zelf. Dat zijn dus vrouwen. Meestal hetero en dus kunnen ze altijd opgewonden raken van een man, ook als hij haar betaalt. Geil of verliefd worden op iemand overkomt je gewoon. En inderdaad: als ze op een tippelzone in de regen heeft staan verpieteren en dan in een auto een of andere lulhannes moet afzuigen voor f47,- omdat hij perse geld moet overhouden voor een patatje oorlog, dan is het risico van spontane geilheid minimaal. En ook van een onsympathieke, lelijke, dikke en stinkende bullebak die, terwijl zijn vrouw boodschappen doet, gauw even zijn zak komt lozen zal ze zonder glijmiddel niet nat worden. Maar een echte man ziet het toch verdorie als een sport om indruk op een hoertje te maken? Zorg dat je er goed uitziet, schoon en goed gekleed bent als je naar de hoeren gaat, zoek een vrolijk en lekker bloot stuk uit (dat zijn echt de beste, echt)en ram er niet meteen je paal erin, maar toon een beetje belangstelling en behandel haar met iets meer respect dan de hoeren de laatse 2000 jaar gewend zijn geweest. Dat de chemie dan opeens enorm kan toeslaan heb ik hierboven al een beetje verraden, want ook mijn eigen Cynthia heb ik eerst een paar keer als klant genaaid.

De eerste keer was het gewoon leuk en lekker, al viel me toen al op dat ze, terwijl ik me aankleedde, wel drie keer vroeg of ik gauw nog eens terug kwam. De tweede keer was ik zo geil dat ik, liggend op m´n rug, met Cynthia op me, erg snel kwam. In plaats van omhoog te komen en het condoom van m´n lul te halen echter, begon ze, terwijl ik spoot, hevig te wippen. Ze duwde haar tong in m´n mond, zoende me intens en kwam gigantisch klaar. Met schokkend lichaam, knijpende kut, begon ze zelfs lekker te zweten en - sorry voor de dames die stellen dat het orgasme van een hoer altijd fake is - dit was heel erg echt. Sindsdien heb ik Cynthia wel duizend keer geneukt. We wonen samen, midden in een gezellige en geile hoerenbuurt, in hetzelfde pand waar ze ook voor het raam zit. Ze is hoer geworden omdat ze gewoon dol is op sex en ze is het gebleven omdat ze absoluut niets anders wil. En voor mij heeft ze groot gelijk. Dat m´n vriendin het met Jan en Alleman doet maakt onze eigen sex echt hypergeil en dat blijft het ook, ook na zeven jaar. Jaren met een vrouw samen zijn en het alleen met elkaar doen moet een mens wel afstompen. Alles wordt gewoon en een sleur. Of de ander echt goed is in bed weet je op het laatst niet eens meer, door gebrek aan vergelijkingsmateriaal en je hoort van zulke stellen ook niet anders dan dat het allemaal minder wordt. Ik wil voor Cynthia echter altijd de beste en de lekkerste blijven en wil dus presteren in bed en een goed getraind lijf houden, want deze blonde bloedstoot maakt elke man geil. En zijzorgt echt wel dat haar lijf lekker strak blijft en dat altijd gewillig en lekker is: voor de business, maar ook omdat ik graag met andere vrouwen neuk en het hoerenlopen nooit zal opgeven. En ik zeg maar zo: voor een goede relatie is, behalve liefde en respect, ook geil en gewillig vlees nog en dat komt niet op de derde plaats, maar er naast.

Ik heb de brief van Gerda met belangstelling gelezen en waarschijnlijk vindt ze me een enorme viezerik. Gelukkig ben ik dat ook, want een man met gezonde sexuele interesse is gewoon een viezerik. Haar man waarschijnlijk ook. Zonder te willen pretenderen dat ik de wijsheid in pacht heb, zou ik haar, als ze van haar man houdt en haar huwelijk overeind wil houden, het volgende willen zeggen: Je bent 40, geil, vindt dat je zelf eigenlijk tekort komt in bed en waarschijnlijk zijn jullie al een hele tijd samen. Een man is een jager, verandert graag eens van kut en dat hij naar de hoeren gaat en geen vriendin neemt, met alle complicaties vandien, zou je ook eens zo kunnen uitleggen dat hij het ook belangrijk vindt om jullie huwelijk in stand te houden.

Bovendien moet je bedenken dat hij het misschien, net als heel veel mannen, enorm geil vindt om het te doen met vrouwen die gewend zijn om met heel veel mannen naar bed te gaan. Dat hoor je niet vaak; het lijkt een taboe. Maar zulke vrouwen: hoeren, amateurprosti´s, nymfomanes en andere vrije en blije meiden die er lekker op los neuken, zijn superervaren en daardoor een droom in bed voor een man. Ze weten tot in de schunnigste details wat een man lekker vindt. Bovendien zorgen ze er natuurlijk voor om zelf altijd mooi te zijn en er uit te zien zoals mannen geil vinden. Ik begrijp dat je huwelijk, althans wat jou betreft, monogaam is geweest. Zou het geen idee zijn om daar nu eens van af te stappen? En dan bedoel ik dus niet datje zelf als hoer in een bordeel moet gaan werken en hem dat plompverloren moet vertellen. Maar vraag je eens af of je het bijvoorbeeld ook voor jezelf niet lekker zou vinden om eens samen naar een parenclub te gaan en om datgene wat je nu tekort komt daar eens bij een (of meer) andere mannen te krijgen. Liefst in zijn bijzijn. Als dat zo is, probeer hem dan eens in een stemming te krijgen die dat onderwerp bespreekbaar maakt. Zorg, als hij van zijn werk komt, eens dat je thuis rondloopt in lingerie en naaldhakken. En dan het liefst in van die lekkere ´´sloerie-lingerie´´ piepkleine string en half behaatje. Hij zal verbaasd zijn want zo ziet hij je vast niet elke dag. Reageer dan bijvoorbeeld door te zeggen dat zijn hoerenliefhebberij je interesseert en je je afvraagt hoe het voelt om een snol te zijn. Normaal ge sproken zal dat z´n interesse wekken en kijk dan maar hoe het gaat. Bied hem desnoods een betaalde wip aan. Ik adviseer je dit omdat ik weet dat bijna elke vrouw in het begin afkerig is van sex met meerdere mannen. Vrouwen die de stap eenmaal hebben gezet echter: in een parenclub, een gangbang of als hoer, zijn daarna meestal lekker los en kunnen er geweldig van genieten, vooral als hun echte liefde ze steunt en er van meegeniet. Ik noem nu de parenclub als voorbeeld. Dat is redelijk vrijblijvend, want neuken is daar geen must. Je kunt er ook gewoon de kat uit de boom kijken. Maar er zijn ook plaatsen waar je, ver van de bewoonde wereld, lekker kunt gaan tippelen als amateurhoer. Plaatsen (parkeerterreinen, stranden etc.)die in advertenties en op internet staan, waar gelijkgestemd publiek komt en waar je man natuurlijk mee kan doen. Dit was gewoon de spontane reactie die bij me op kwam toen ik Gerda´s brief las. Wat ze ook doet, ik hoop dat ze niet het zielige, belazerde vrouwtje wordt, vooral omdat ze zelf ook lekker geil is. Wie geil is moet gewoon neuken en als datmet de vaste partner niet lukt, dan moet je het met een ander doen. Volgens mij kan dat de relatie met de vaste partner alleen maar ten goede komen, mits die relatie de moeite waard is.

Chris

chris wie wat een zielig verhaal ik krijg er tranen van in mijn ogen wat ondanks je eigen keuze armoede een vrouw te moeten delen met zoveel andere mannen wat een leegheid denk je werkelijk dat een man en vrouw zo behoort te zijn? Ik wens jullie heel veel sterkte wat nu of later zal je je toch verbazen dat dit HET toch niet is Sterkte

Oh, ja, Hoe BEHOORT (wat een vreselijk woord..) het dan wel te zijn volgens jou?

Chris heeft het bij het rechte eind. Prachtig.....in een woord ,precies in de roos hoe jij alles beschrijft en benoemd ,en weet je ,..je hebt ook nog eens helemaal gelijk. Gelukkig dat er ook nog zulke mannen zijn die er zo over denken.waren ze allemaal maar zo. jojanneke

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo