Gerard

Reuze interessante site over je ervaringen met clubs. Al surfend naar wat sex op uinternet wordt je doodgegooid met betaalde sites. Paar jaar geleden had je veel vaker en makkelijker succes met vinden van een prive site.

Zelf ben ik al een tijd niet meer geweest in clubs, tusen mijn 25 en begin 30 had ik regelmatig zin in een meisje en had dan van die onblusbare verlangens.

Leuk te lezen hoe het er nu toe gaat. Zelf heb ik als aparte ervaring ooit meegemaakt dat ik mee mocht doen in een live showtje op toneel. Zei het meisje tegen me toen ze me van de bank haalde: Ik kies jou omdat die oudere mannen zo gauw gaan 'lekken', Ben daar goed gepijpt.

Een van de redenen te stoppen was dat ik niet altijd een stijve kon houden, daar had ik bij mijn eigen vrouw tot voor kort bijna nooit last van. Nu wel en daarom is een van de dingen die ik daarom zoek op internet is een adres waar je zonder problemen Viagra kan kopen, ik bedoel een winkel oid niet een postorder bedrijf.

Jij zal het niet nodig hebben , maar bent het misschien tegengekomen..

PS: Je hebt volomen gelijk dat er weinig mannen zijn die volmondig toegeven naar de hoeren te gaan. Sterker nog: Ik ken ze niet. Gerard

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo