Goed en kundig beffen

 Even een reactie op bovenstaande vertelling van deze Engelsman:

"Christina, alleen donderdags, volledig zonder taboes, tel: 0????-25614?", stond er gedrukt. Slechts een keer in de week: meestal een indicatie, dat het meer om het plezier gaat. En zonder taboes: nog een sterke indicatie, dat hier het geld verdienen ook niet op de allereerste plaats staat. Bij een telefoontje was ze zelf aan de hoorn: een donkere stem, die -ook door haar formulering- intelligent klonk. Ik er naar toe dus. Ze viel mij tussen haar collega's bij het binnenkomen gelijk op, een ca 30-jarige, sensuele vrouw. Ze herkende me aan mijn stem. Op de kamer zei ik, dat ik best van alles wilde, maar haar eerst wilde verwennen. Ze zei, zonder daarbij psychologisch veel van zich te laten zien: "OK, dat vind ik eigenlijk ook wel lekker."

Na ontkleding en een beetje strelen, waarbij bleek, dat ze best heel gevoelig was, ik dus naar die lievelingsbezigheid met de tong, door haar goed smakende plekje geïnspireerd te bewerken. Ze begon gelijk te reageren, maar was toch nog een beetje afstandelijk daarbij. Zoiets motiveert mij gewoon nog meer, door het goed verder te doen. Ze zou een slachtoffer van mijn verleiding worden (succumb to my seduction), maar in hoeverre was nog niet duidelijk. Ze kwam inderdaad klaar, wel enigszins intens, maar toch stil. Ik weet niet, wat mij verder liet gaan na dit orgasme, maar ik wilde niet ophouden/ van haar plekje weggaan. Was het haar lekkere smaak, haar aangename geur en/of mijn ongeloof, dat ze toch een klein beetje gedistantieerd bleef? Ik bleef gewoon stijf doorlikken, waarop ze helemaal geen tegen- of protestreactie gaf. Ze reageerde lichamelijk gelijk weer en kwam nu in een veel kortere tijd klaar, nu met meer tekens daarvan.

Ik bleef echter gewoon doorgaan. Ze begon haar gezicht nu constant te vertrekken, kromde zich en kwam opnieuw klaar. Nu werd ik nieuwsgierig en dacht: "hoever zal dit gaan?". Gewoon verder gaan dus (men moet voor zoiets waarschijnlijk wel geoefende tongspieren hebben). Ze pakte nu het hoofdkussen beet en begon dat onder haar hoofd bijna uit elkaar te trekken van opwinding, waarbij ik na een tijdje niet meer zo goed kon onderscheiden of ze nou net op weg naar of juist in een orgasme was. Ze kwam kennelijk vaak klaar, daarbij nu ook naar het boven het bed hangende gordijn grijpend. Toen die na een tijdje bij haar bewegingen door een soort breuk of scheur bij de gordijnstang gedeeltelijk omlaag kwamen, begon ze mijn hoofd weg te duwen: "Alsjeblieft, hou op, dit wordt te gek! Hou alsjeblieft op!"

Beduusd zei ze daarna, dat ze wel 10 of 12 keer klaar was gekomen; na de eerste orgasmen kwamen de orgasme golven steeds dichter bij elkaar, waarbij de golven op het laatst niet meer werkelijk omlaag kwamen. "Ik kom graag en daarom makkelijk klaar, maar dit slaat alles". We hebben toen teder en nu veel meer vertrouwd elkaar gestreeld, waarbij ze mij hetgeen aan wilde doen, wat ik haar gedaan had. Ze deed dat dan ook taboeloos en heel natuurlijk. Ze klaagde daarna toch over haar krachten en werd bijna schuw bij een grapje van me, dat ik best nog eens een keer aan haar (wel te gekke) plekje wilde: "ajb, niet, hè. Een volgende keer, maar nu niet". Ze bracht me naakt naar de deur, waarbij ze bij een afscheidstongkus gelijk weer in mijn armen leunde/zeeg. Ze haalde mijn hand bij een streling in de buurt van haar plekje wel gelijk weer weg, zachtjes (smekend) zeggend: "niet doen, je maakt me te zwak, ik ben dan gelijk weer verloren". Ik ging weg, naast geroerd te zijn van zoveel tedere passie, ook met de conclusie in gedachten: "Er is in het leven toch bijna niks leuker als goed en kundig beffen!"

Nou kan je je afvragen, hoe dat verder is gegaan. Ik was er twee weken niet, daarna was zij 3 weken op vakantie. Toen ik haar vol verwachting na 6 weken weerzag, toch een verschrikkelijke afknapper. Er zijn twee dingen in het leven, die een absolute "maatje pink werking" op me hebben; dat zijn: nepborsten (aangenaaide tieten, denk ik altijd) en overgrote tatoeages. Misschien een mankement van me, maar wat Moeder Natuur geschapen heeft is altijd nog het mooiste, al het andere is voor mij een toetakeling daarvan. Misschien ben ik te ouderwets hierin. Het laatste had ze in Spanje van haar enkel tot haar heup en dij laten maken. Ze zat tot mijn verrassing in een motorcycle scène. Ik heb me toen, -misschien flauw-, met een smoes uit de voeten gemaakt.

diabolo

ik ben nog nooit klaar geraakt hoe komt dat?

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo