Herkenning

Hoi,
Al geruime tijd volg ik je site en vind je initiatief een verademing. Zelf ben ik geen clubganger. Ik weet het, de ramen is ook niet alles, maar ik heb er een beter gevoel bij omdat na het betalen van de huur het meeste geld bij het meisje blijft. Het nadeel is dat er meerdere teleurstellingen zijn, maar toch vind je regelmatig een goed meisje, waar je dan langere tijd naartoe blijft gaan. Zo heb ik al enkele leuke 'relaties' opgebouwd.

In ieder geval, toen ik las waarom o.a. jij de dames van plezier bezoekt ging er een schok van herkenning door mij heen. Het bevredigen van de dame is voor mij ook de grote uitdaging, en een ontzettende 'kick' mag ik wel zeggen. Nu probeer ook ik mijn ervaringen aan het web toe te vertrouwen voor wie het lezen wil.

Na de vele positieve recensies had ik het plan om 'jouw' club in Den Haag te bezoeken, meer omdat er veel Latijns-amerikaanse meisjes werken en ik hun lingo spreek. Jouw verhaal deed me twijfelen en nu hoeft het eigenlijk niet meer zo. Kijk, een club hoeft niet van goud te zijn, maar een beetje zelfrespect mag toch wel blijken in de entourage. Jammer. Van wat je verteld lijken de meisjes mij fantastisch. Misschien later.

Veel succes en ik blijf je volgen.

Het is niet alleen de kick om de vrouw te verwennen, ik doe dat ook graag wanneer ik bij ze langs ga, maar ik vind het niet meer dan normaal dat zij ook er ook van kan genieten! Tot nu toe bezoek ik de Ruysdaelkade maar ik ga zeker naar BZH!

Marc

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo