Jan

Hoi Ricardo,
zo'n boek zou ik ook wel kunnen schrijven.... Vroeger woonde ik in Delft, en ik heb heel wat adresjes in Den Haag en Rotterdam afgelopen. 
En inderdaad, achter de ramen is het vaak vlug klaar en  wegwezen, maar toch heb ik ook daar met heel wat meisjes genoten van ons hoogtepunt (zoals Ira, van het russicsche biathlon team, die ik de eerste keer genomen heb zonder me uit te kleden, heel grof eigenlijk). Ook in Rotterdam, inderdaad vaak pandern met achterstallig onderhoud, heerlijke meisjes gevonden die mij ook graag terughadden, of zelfs een nacht bij me thuis kwamen.


Kort voor ik verhuisde, ook nog een paar leuke leuke escortmeisjes uit Zoetermeer gehad; neuken op de vloer, en zelfs wel eens geen tijd voor een condoom. Nu ik in Twente woon, is het wel wat minder leuk geworden sinds er zoveel meisjes terug naar Brazilie gestuurd zijn.Vooral Alda mis ik; ze had echt een voorkeur voor mij, Niets was te gek, behalve haar kleine hete lichaampje. Wat ik hier mis zijn open sex clubs, en de laatste keer in de Haarlemmerstraat was het inderdaad niet als vroeger. Maar goed, er zijn soms toch ook leuke nederlandse meisjes, die er vaak van genieten (manuela in Glane vind het heerlijk als ik over haar kleine slappe borsten spuit; maar ik bewerk haar poesje dan ook eerst stevig met mijn vingers).
Dus: nieuwe ervaringen of leuke adresjes (woestijgerweg in Amersfoort is leuk als je onderweg bent): laat van je horen.
Jan

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo