Johan

Johan

hoi ricardo,

ik heb met plezier je dagboek gelezen; ook ik ben een verstokte hoerenloper om dezelfde redenen als jij en ook ik kom meer dan geregeld in de van der Duynstraat (ondertussen Bezuidenhoutseweg 383), want gezien je beschrijvingen van de meisjes en de club weet ik zeker dat je daar ook  komt. Ik vind de sfeer aldaar het prettigst, niet opdringerig, geen haastwerk en als je mazzel hebt valt er nog wat te bekijken in de grote ruimte. Meestal zijn er ook wel  klanten waar je gezellig mee kunt babbelen; een paar maanden geleden heb ik er een tijdje heel leuk met een Schot zitten kletsen. Overigens loop ik hier altijd naakt rond; een badjas hoeft niet zo voor mij. Wie weet komen we er elkaar nog eens tegen. Nog veel succes met je website, ik vind hem zeer de moeite waard!

Johan

P.S.; ik ben de afgelopen 12 jaar in vele open sexclubs geweest  (de Haarlemmermeerstraat ken ik ook), het zijn er helaas steeds minder geworden. Als je nog een tip hebt over een gezellige open sexclub hoor ik dat graag.

We kennen elkaar, tenminste ik heb je wel meermalen gezien.

Hoi Ricardo,

kom ik (toevallig) op je site; heb je deze eindelijk weer ge-update! Leuk; ik blijf terugkomen, je verhalen zijn en blijven zeer de moeite waard.

Over de Bezuidenhoutseweg ben ik wat minder positief dan de van der Duynstraat; ik mis de sfeer, de hoekjes, de 7 zits bank, het donkere sfeertje, de 'geuren en bewegingen' echt enorm. Ik voelde mij daar echt 100% op mijn gemak.
Wat mij betreft had men wat meer van die oude sfeer terug mogen laten komen op de Bzh-weg.
De positionering van de bar en hemelbed vind ik ook niet super.
Beter zou volgens mij zijn:
- het hemelbed op de plaats van de banken
- de banken op de plek van de bar
- de bar op de plaats van het bed
En het licht wat meer dimmen a la de van der Duynstraat
Maar deze wens zal wel niet uitkomen..

Maar..het belangrijkste zijn natuurlijk de meisjes en gelukkig heb ik met verschilende oude bekenden van de van der Duynstraat al leuke, lekkere en gezellige ervaringen op het nieuwe adres, dus ik blijf toch komen.

Hardstikke leuk dat aanbod om naar een parenclub mee te gaan, ik ben echtjaloers op je; bezoek aan een parenclub lijkt mij echt spannend en uitdagend. Ik heb al eens van de meisjes van de van der Duynstraat/Bzh-weg gevraagd of zij met mij naar een parenclub wilde gaan maar helaas..

Laat je inderdaad niet voor allerlei commerciele karretjes spannen; er lopen teveel griezels op dat front rond in de 'sex-industrie'. Je kunt je het beste maar verre van houden.

Succes met je site en hopelijk komen we elkaar weer eens tegen in de Bezuidenhoutseweg; ik zou het leuk vinden om weer eens met je te kletsen. Maandagen zijn doorgaans de dagen dat het mij het beste uitkomt om te gaan.

groet,
Johan

Ik ben het helemaal met je eens wat de inrichting en de meisjes betreft. Ik vrees ook dat je wensen niet zullen uitkomen. Ik ben er namelijk hoe langer hoe meer van overtuigd dat de eigenaars van de club een stelletje gierige vrekken zijn tot en met. zie mijn stukje geldwolven. Ze beseffen onvoldoende dat het succes komt dankzij de meisjes en dankzij het barpersoneel en ondanks de eigenaars.

hoi Ricardo,

kortgeleden ben ik weer een aantal keer op het (ons!) vertrouwde adres geweest en ik moet zeggen dat het er mij steeds beter gaat bevallen.
Het weemoedige gevoel naar de van der Duynstraat heeft plaatsgemaakt voor het sterke verlangen naar bezoekjes aan de Bezuidenhoutseweg 383.

Ik val wellicht in herhalingen maar de sfeer zoals deze daar heerst en waar de meisjes die er werken uiteraard aan meewerken blijf ik uniek vinden voor een (open sex)club.
Het voelt vertrouwd, gezellig, lekker en geil!

Zo te lezen op je site heb jij het er nu even 'gehad' aldaar maar jou inschattend denk ik dat het niet lang zal duren voor je weer de weg naar de Bezuidenhoutseweg weet te vinden.

Veel succes met je website en wellicht treffen wij elkaar nog eens op de BZH-weg 383.

groet,
Johan

Hoi Johan,

Ik vind het leuk dat je het er naar je zin hebt. Met name de meisjes zijn ook geweldig, dat kan ik absoluut niet ontkennen. Maar met Wil heb ik het helemaal gehad. Die is gewoon jaloers dat ik een goede band heb met de meisjes en is bovendien panisch dat mijn website slecht is voor haar klandizie. Ze heeft niet in de gaten hoeveel goede berichten ik verspreid heb over de club en dat kritiek op de leiding daar weinig of niets aan afdoet. Enfin, ze heeft de meisjes tegen mij opgezet en ik ben heel gevoelig voor een slechte sfeer. Als Wil daar is zul je mij niet meer zien daar, maar heb geen medelijden, ik vermaak me wel!

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo