John met de bazin

 John de hoerenloper.

Ik wil hier wel even mijn verhaal kwijt. Ik ben 35 jaar uit het zuiden van het land. Sinds 8 jaar gescheiden en sindsdien eigenlijk fanatiek hoerenloper. Waarom ? Ik ben niet het type dat vrouwen oppikt bij cafe's e.d.

Maar het mooie van het verhaal is : In het begin ging ik natuurlijk naar verschillende clubs en vrouwtjes thuis. Maar na een tijdje had ik toch 3 vaste adresjes waar ik naar toeging. Bij een lokatie kwam ik toch minstens 1 maal per week en na een tijdje liet ik mijn oog vallen op de eigenaresse van deze club. Je kent het verhaal de onbereikbare vrouw heeft veel aantrekkingskracht.

Na een poos had ik haar zo ver gekregen dat ze met mij wel meewilde gaan naar de kamer. Allebei nerveus de eerste keer je kent dat wel. Dus het was twee keer niets , voor beide bleek later. Toen ik de week daarna terugkwam kwam ze meteen naar me toe en vertelde me dat ze had zitten wachten. Ik zei jaja al de dames in die in het "leven" zitten beloven je gouden bergen. Maar als blijk van vertrouwen mocht ik met haar gratis mee nar de kamer. Ik kan je vertellen dit was een van de meest fantastische uurtjes uit mijn leven.

En blijkbaar had zij er ook van genoten , want ze vroeg meteen wanneer ik weer kwam. Eind van het verhaal is dus , dat we nu al 7 jaar een relatie hebben met elkaar en alles prima verloopt. Zo zie je maar in het "leven" zitten dus eerlijke vrouwtjes die ook gevoel en een gewoon leven er op na houden net als iedereen. Maar het hoerenlopen ben ik er niet mee afgeleerd , mag het nu bedrijfsmatig doen bij de concurrent.

Dat is misschien nog een verhaal voor later.

PS. te gekke site zouden er meer van moeten zijn .

Zo zie je, ook de bazin is maar een mens.

Ik kan me herinneren dat Alie uit mijn destijds favoriet club ook best wel opgewonden werd toen ze voor het eerst met open sex te maken kreeg, en nu dus kon zien wat er vroeger allemaal in het prive-kamertje gebeurde.

Ben benieuwd naar je volgende verhaal

Thaise massage,

Een tijdje terug ging ik regelmatig naar een thaise salon in Den Haag. Er werkte toen een aantal leuke meiden. De leiding was een slanke thaise, wat langer dan normaal een Thaise is.

Na een lekkere masssage van haar ben ik haar gaan beffen en ze vond het heerlijk. Ik ging na het beffen er lekker bij staan en duwde har benen verder uiteen. Mij paal schoof ik heerlijk door haar natte gleuf en ze kwam nogmaals klaar.

Daarna kon ik niet langer meer wachten en ik mocht heerlijk met haar neuken. Ik spoot al snel al mijn geil naar binnen en het was toch wel weer een verassing en heerlijk eens zo zonder condoom.

Later trof ik haar jammer genoeg niet meer. Zal er toch nog eens langs gaan je weet nooit.

Piet

Ik vindt vrijen zonder condoom toch niet zo veilig. Op het moment is het wel leuk, maar de angst besmet te zijn of anderen te besmetten met één of andere ziekte, is me er teveel aan. Btw, ik ga zelf ook naar de hoeren.

Je hebt groot gelijk, John is een oen

John! viespeuk! wat lees ik nu :| ik had dit echt totaal niet van je verwacht, gatverdamme man :| ieuwwwww afz you kwow who

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo