Latina's

Hi ricardo,

ik ben toevallig op je site gekomen, omdat ik in een zoekmaschine naar zuid-amerikaanse vrouwen zocht. Nou woon ik niet meer in NL, en ik wilde me informeren naar de situatie van latinas in Nederland - om ze evt. te kunnen bezoeken. Op je site kon ik wel veel herkennen van de instelling tegenover vrouwen, die je beschreef.

Nou is het zo, dat ik een totale crush op latinas heb en ik had ook een "halve" verhouding met een columbiaanse (Ze bleef werken, maar wij hadden na twee keer alleen nog maar privé ontmoetingen).
Bij de eerste keer kwam ze gelijk klaar, wat bij mij ook een principe is, dat dát er tenminste in moet zitten, maar het bleek ook direct, dat we verder wilden gaan, en daarbij hebben we dan zonder enige terughouding de sterren van de hemel gevreen. (natuurlijk niet een keer)


Ze had het geld nodig voor haar moeder en haar dochter, en kon dat werk in het koude Duitsland zonder een uitgebreid verbaal kontakt op die manier doen zonder zich te sterk met het beroep betrokken te voelen. Toen ze een keer in Madrid was, schaamde ze zich dood, toen ze eens daarop aangesproken werd.
Ze was uitermate knap en een mengeling van indiaans, kreools en aziatisch ras. Boy, was she pretty...!

Ik kon haar niet bewegen eruit te stappen, omdat de omstandigheden daar niet naar waren, ze sprak geen engels of duits, en wist niet, of ze hier in Europa nou werkelijk zou kunnen leven. Nou was ze hier zonder komplete papieren, en op een dag kon ik haar niet meer bereiken. Wat bleek, een politie-razzia en weg was ze. And believe me, she was perfect in passion. Een bijv. Pamela Anderson was (-afgezien daarvan, dat die blond is, wat ik nogal oninteressant vind-) niks vergeleken bij haar wat lichaamsvormen betreft. En ze was ook nog slechts 1.52 m, wat voor een lange Hollander dus een ideaalste soort van maat is. Boy, did I miss her for a long while... Enfin , tot zover deze ode aan deze ene latina vrouw, wat eigenlijk niet voor haar geldt alleen eigenlijk.

Nu is het in Duitsland zo, dat bijna alle zuid-amerikaanse vrouwen verdwenen zijn, omdat de politie er hard achterheen is geweest, die het land uit te krijgen. Áls ik eens naar de meiden wil gaan, dan alleen maar naar latinas, omdat die zo'n normale en natuurlijke verhouding tot hartstocht en sexualiteit (korrekt geschreven?) hebben, iets waar wij in NL bijvoorbeeld nou niet bepaald mee opgegroeid zijn geweest.

Mijn vraag is: zijn er nog latijns amerikaanse vrouwen in Nederland (daarmee bedoel ik zowel middel-amerikaanse /caribic, als ook brasiliaans, peruaans, colombiaans, enz.). Kan men die daar nog vinden? Misschien kan je me daarover inlichten, want ik ben toch nog wel vaak in Nederland, maar weet niet de adressen, waar eventueel. Ik zou je tips op prijs stellen.

Je kan, als je wilt, deze vraag of reaktie op je site zetten, maar dan zonder naam of afzender, ajb.

diabolo (deknaam, zoals zij mij noemde)


Hi Ricardo,

te gek, dat je mijn story op je website geplaatst heb, echter je hebt je van elk kommentaar onthouden. Is dat omdat je geen assiocatie / voeling met de story hebt of is het, omdat je bewust geen informatie wilt geven? Ik heb nog steeds geen zachte, gevoelige en mooie latina kunnen vinden

Joe (Diabolo)

Joe,

Ik heb heel veel associatie met je verhaal. Ik herken heel veel en ik heb het graag geplaatst. Maar het is inderdaad zo dat ik niet wil dat het op mijn site een soort pure uitwisseling van adressen wordt. Mijn favoriete club heeft veel latina's, niet meer met de goddelijke lichamen die je beschrijft maar toch... En verder kun je natuurlijk elke club of privehuis in je omgeving bellen en vragen wat voor meisjes ze hebben.

Succes en ik hoor wel van je belevenissen

(PS    dat gebeurde o.a. bij mijn verhaal van Maria uit Cabarete)

in amsterdam ga ik zo nu en dan naar de hoeren- latina's die werken in de buurt van de ruysdaelkade en de van ostadestraat en anders ook in het centrum tussen de herengracht en de singel sucses, heb je nog tips mail die dan even

Man voor latina's moet je naar de WEAZE in Leeuwarden. De lekkerste hoerenbuurt in Nederland als je het mij vraagt. Daar zijn ook de meeste latina's.

daar ben ik het ook mee eens met de weaze in Leeuwarden heerlijke latina's echt perfect[ klaas] voor 25euro [pijpen en neuken]

Een verdere Latina story:

Hi Ricardo, mag ik nog een ervaring erbij schrijven? Ik had recent toch een hele prettige, ontmoeting met een Zuidamerikaanse vrouw, die door omstandigheden welliswaar van korte duur was. Ik was een paar dagen in het buitenland en moest vanwege zaken in Frankfurt zijn. Ik loop, zaken gedaan, in de namiddag toch een beetje rond in de rooie buurt daar bei het centraal station, niet om persé iets te doen, maar men heeft zo'n bepaalde nieuwsgierigheid, ook om een beetje de tijd te verdrijven, voordat je weggaat met het openbaar vervoer, maar ook, omdat je maar nooit, wat je aan interessants daar kan ontmoeten

Nou zijn dat daar huizen met grote gangen, waaraan kleine een- of anderhalf kamer appartementjes zijn, waar de meisjes, de ruimte daar hurend, hun werk verrichten. Geen ramentoestand, zoals we dat in NL kennen. Het is daar zo opgedeeld, dat de huizen of de verdiepingen vaak met nationaliteiten zijn ingedeeld. Een huis of verdieping b.v. met alleen Thaise of Zwartafrikaanse, gemengd Europese, Oosteuropese gildes en natuurlijk ook met een van puur Hispaanse origine. Ik ben er echt geen fan van dit soort structuren, omdat je commerciele misbruik van de meisjes door de verhuurder(s) kompleet kan zien of lezen. Dat wil echter ook niet zeggen, dat er geen natuurlijke en mooie feminine wezens tussen kunnen zijn.

Ik dus door die Zwart-afrikaanse wereld en de Thaise, enz. en vind er niks leuks bij om er tenminste mee te kunnen praten. Weinig Latinas, die me ook niet echt aanspreken. Ik dacht: "Ik neem de volgende trein", maar ik hoorde, dat er een beetje verder in de buurt nog van een huis met nog meer Latinas was. Ik dacht:" Och, een rondje kan nog." Daar kijkend, wel met allemaal Zuidamerikaanse vrouwen, echter steeds meer ongeinteresseerd wordend, loop ik daar rond, totdat vlak voor me een deur dicht gaat met net nog het hoofd eruit van een natuurlijk knappe vrouw, die nog even buiten rond kijkt, voordat ze met een klant naar binnen in haar kamer gaat.

Ze keek echter met wijde open ogen naar me, zo van: "Halllo, ik ben nu bezet, maar dat zou wat mij betreft nu best wel even anders mogen zijn". Ik dacht: "dat is nou jammer; dat had wat kunnen wezen." Ik loop nog drie verdiepingen omhoog en kom zo daarna terug op die verdieping, waar zij zit. Ze was al klaar met dat (zal ik het maar even noemen) ene karweitje en ze ziet me. Ze komt gelijk met een paar duidelijke stappen naar me toe en zegt op zijn Spaans: "hé, jij moet bij me binnenkomen, die kans moeten we waarnemen",

En dat niet op een paai-  of truckmanier, maar op een heel natuurlijke manier. Ja god, ze zag er goed en gesoigneerd uit, lichamelijk geen super beauty, maar echt heel, heel symphatiek. Ze had dat gevoel van mij kennelijk ook. Ik zei, dat ik het allemaal een beetje snel vond, maar kon haar (naar mijn gevoel) echt eerlijke uitnodiging niet weerstaan. Wij naar binnen en we praten eerst in dat kant en klaar gemeubileerd appartementje met oude tafels en gehaakte kleedjes. Ze vertelde veel over haar zelf, uit Venezuela, met een kind bij de grootmoeder, foto's daarvan tonend. Ze kleedde zich in de tussentijd en passant beetje bij beetje uit, waarbij uit haar lichaamverschijning bleek, dat ze toch echt erg sensueel was. Kleine proporties, maar duidelijk zichtbaar met enorm gevoelige tepels.

Ik dacht:"holy shit, daar ga ik weer, want dit wordt 'hot'." Toen ze helemaal uitgekleed was, ging haar telefoon, waarbij ze staand een gesprek met een vriendin in het Spaans begon te rebbelen. Ik kan de aanblik niet verder uithouden en moest hurkend en op een knie zittend met mijn mond en tong naar haar huid, die ook heerlijk natuurlijk rook. Al pratend drukte ze zich tegen mijn mond aan. Ik ook uit de kleertjes, wat zij, wat de aanblik betreft, heel prima vond en ook daarop zeggend: "Ik wil het op een echte natuurlijke wijze met je doen". Wij op het bed en ze begon, –enthousiast van mijn "blanke deel"–, gepassioneerd aan me te zuigen.

Ze wilde het kennelijk echt, over mij maar niet te praten. Ik omgekeerd ook bij haar met mijn tong; we waren op geen enkele wijze of geenszins vies van elkaar; we wilden elkaar gewoon helemaal hebben. Zij haar (eerste) orgasme, daarna met condoom op de gebruikelijke manier, waarop ik kon klaarkomen. Maar vlak daarvoor zei ze: "niet zo klaarkomen, ik wil je proeven en slikken, ik wil je in me hebben, ik wil je ook zo beleven." Zo gezegd, zo gedaan, klinkt even technisch, maar ik kwam wel klaar als een vulkaan, wat zij, –het haar om de natuurlijke intimiteit gaand–, kompleet en gulzig opnam.

Het was zo natuurlijk, opwindend en ontspannend tegelijkertijd, dat we het nog een keertje hebben gedaan met dezelfde "ending". Ze wilde mij in haar hebben, want, zoals ze zei: een gevuld condoom kon ze alleen maar weggooien, maar zo had ze mij tenminste in haar zelf (of haar maag), ook als ik weg zou zijn. Het was gewoon heerlijke geilheid met zo'n natuurlijke "corazon" attitude. Ze verzekerde me, dat ze dit soort ontmoetingen niet bij andere klanten had. Zonder condoom werken deed ze nooit. We hebben daarop gelijk de nummers van onze mobieltjes uitgewisseld. Ze wilde, dat we ons absoluut zouden weerzien. Een week later belde ik haar op. Ze werkte alweer ergens anders, een andere stad, wat verder weg. Ze had problemen met haar visum. Ze was minder als drie jaren met een Europeaan getrouwd geweest en moest daarom eigenlijk uit Europa weg, (kennelijk een EU-wet).

Bij mij ontstond de vraag natuurlijk ook, of ze daarom met veel gevoel en directe intimiteit zo sterk op me af en op mij in ging. Mijn voorstel naar haar werk te komen vond ze niet goed: "ik wil je niet op mijn werk ontmoeten, laat ons gauw privé een ontmoetingsplaats afspreken". Ik kon alleen maar zeggen, dat dat niet zo snel ging, omdat de afstand zo nogal groot was. Bij een volgende poging haar te bereiken klonk een Duitse stem: "kein Anschluss unter diese Nummer", Ze was kennelijk al weg, verdwenen. Voorbij de mogelijkheid om verder echt iets leuks te kunnen beleven.....

Diabolo

wij geile jongens zijn gisteren 8-10-03 even een blokje om geweest bij de hoeren in Leeuwarden. We hebben daar ons prima vermaakt en veel contacten gelegd en ja ook lichamelijk contact. Ook willen wij even melden dat er best mooie meiden aanwezig zijn maar ook zeer lelijke maar ja het leven gaat natuurlijk niet altijd over rozen.....

Och jongens, die neuken wel vaak het lekkerst...

ben afgelopen maandag in doublet straat geweest in den haag .ben daar bij een columbiaanse dame geweest. niets dan lof over deze lisa was halverwege de 30 nam zelf veel initiatief pijpte voortreffelijk had ook geen probleem met zoenen Virago

Ja, latinas hebben een natuurlijke passie, waar tongkussen automatisch erbij hoort. Voor mij is dat ook zo, geen onpersoonlijk pompen, maar sensueel intiem zijn. Als ze aardig en vriendelijk tegen ze bent (en teder!) komt dat er van zelf bij. Ik wil vrijen; zij willen vrijen:

leve de latinas....

Latina's heerlijke meiden,mijn vriendin is een latina en zit in de prostitutie,als ik haar soms gaat ophalen,dan gaat ik een paar uren voor de afgesproken tijd en kijk ik wie van haar diensten gebruik maken.Dat vindt ik opwindendt,en als wij thuis zijn en zij gedoucht is,dan geeft ik haar een heerlijke beurt totdat zij gillend klaarkom,en na de daad,dan gaat ik haar vaak uithoren hoe haar dag was,en als je de verhalen hoordt onvoorstelbaar.

Zij is dol op negerlullen vooral een groot forsgeschapen (want niet alle negers hebben een grote zegt ze)en lekker hard daar kan zij uren aan zuigen volgens haar,maar het liefst hebt zij hem lekker diep in haar,en dan komt zij vaak 2 keer klaar. Vaak vraag ik haar om te mogen kijken wanneer zij een neger klant hebt,en vaak is het antwoordt nee.Maar zij wil wel mij zien neuken met een andere vrouw.

Een keer in italie had een klant betaald om te mogen kijken toen zij aan het neuken was met een africaanse neger,stiekum natuurlijk.I! k wil wel een trio met een neger erbij met haar,maar dat ziet zij niet zitten,alleen ik mag haar kutje volspuiten,lief hé.Maar goed,zolang er mannen zijn die er voor willen betalen om mijn mooie lekkere latina meissie te neuken vindt ik het best,want zij hebt er voor gekozen om dit tedoen en ik heb heel veel respect voor haar.

ik heb al heel wat vrouwtjes geneukt in mijn leven, maar de latinas zijn gewoon het einde, ze zijn lief lekker en leuk alles kan en alles mag heerlijk hoor

heee,Ricardo,hier ben ik weer! wil je me terugmailen. mijn man is verliefd op een (omgebouwde) ecuardoriaanse man (hoer) je hebt me ooit geantwoord, maar wat is jouw visie? groet Jose

Als ie echt verliefd is??, wat ik betwijfel, maar dan zou ik hem direct dumpen en  vooral succes wensen, want dat wordt echt niets.

En ga zelf leven!!!!

klopt ze zijn fantastisch ben zelf nu 12 jaar getrouwd met een colombiaanse en heb er nu 2 equadoriaanse bij van 21 en 26 wel vreselijk jaloers pakken mijn telefoon en bedreigen elkaar ze weten het nu alle drie van elkaar maar dat maakt ze niet uit ben nu pas 40 en heb al geleeft als iemand van 60 hoop zo nog lang door te kunnen gaan sex met latinas is heerlijk voorral die pasie en aandacht,,,behandel ze als een koningin en je word de koning van hun

Latina's,het zijn echt geile meiden maar dan wel colombiaanse de dominicaanse zeuren altijd voor meer geld.Het is hun goed recht,maar dan moet de sex ook goed zijn,en dat valt soms tegen. Zo,mijn huidige vriendin ontmoet,ik was een klant van haar,betaalde altijd achteraf,totdat wij verliefd werden en nog steeds heel erg. En nu mag ik haar gratis neuken,en bedoel ook elke dag neuken ,kan haar soms niet bijhouden.En wat zij niet thuis kan krijgen,haaldt zij als hoer zijnde.

Ik heb al een paar keren trio's gedaan met haar met negerklanten,zij weet dat ik heel erg opgewonden wordt als ik kijkt hoe zij door een neger wordt geneukt.Zij is dol op een neger lul,als wij op straat lopen en zij ziet een lekkere neger wordt zij behoorlijk nat.Het is een keer gebeurdt tijdens een avond stappen in a'dam in een salsa disco,liet zij zich neuken door 3 negers in de auto terwijl ik toekeek.En zijn toen daarna met een andere naar huis gegaan waar wij tot de volgende dag de hele dag hebben geneukt,althans hij,zij was gewoon schraal geneukt waar die jongen de energie en de potentie van daan haalde,hij is 2 maanden onze huisvriend geweest,hij kan het niet hebben dat zij andere negers neukt,dat was heel erg jammer,voor haar en mij. Want de laatste 2 weken mocht hij zonder condoom neuken en in haar klaarkomen,want dat vindt zij onzettend lekker een lul in haar voelen spuiten.

Maar het leven gaat door,en er zijn genoeg negers voor mijn negerslet(zo noem ik haar). Dus voor mij maar een latina(col). Soms als ik een leuke latina ziet dan ga ik ervoor,al moet ik er voor betalen. Natuurlijk zonder medeweten van haar,want zij is een beetje jaloers. Het is zelfs een keer voorgekomen dat ik een vriendin van haar hebt liggen neuken. Latina's are the best.

Een Braziliaanse "Tittie Twister" in Enschede.

Het is al echt een tijdje terug, maar ik dacht, dat het voor deze site toch passend zou zijn, deze ervaring nog even mee te delen. Ik moet over de grens naar Duitsland daar in Enschede, Twente via Haaksbergen en had daar in de plaatselijke pers gelezen: Club Caroussel, Haaksbergse Straat, 40 meiden de hele dag door; veel Braziliaanse... "Ik ga daar nog even langs, alleen maar even kijken, voor het zaken doen in Duitsland, maar geen gerampetamp en geen geld uitgeven", dacht ik.

Het was hoogzomer, ongeveer half vier 's middags, als ik voor een perceel in een bijna-buitenwijk sta met een grotere tuin, omgeven met hoge coniferen, die de zicht naar binnen blokkeren. Ik ga die tuin in, waar buiten al zo'n 5 of 6 meiden (in vol ornaat) liggen te zonnebaden. Alles Latina's, die ook gelijk beginnen te fluiten en te roepen: "He, hola, con tu puedo hacer amor immediamente!" Zo van: "Hé, met jouw zou ik het gelijk wel even zien zitten." Ik, –eerst maar even niet reagerend, maar wel denkend: "nou nou, dat begint al goed"–, ga verder, zoekend naar een ingang, die ergens om een hoek is. Nou, daar door een donkerkleurige, verf-afbladderende dubbele deur en daarop nog zo'n eentje.

En dan is het, –door het contrast van het felle zonlicht van buiten–, opeens vrij donker. Ik sta –aan de akoestiek te horen– kennelijk in een grotere ruimte, met veel stemmen en hardere Latijnse rockmuziek. Nadat mijn ogen een beetje aan de veranderde lichtverhoudingen gewend waren, kon ik mijn ogen eigenlijk nauwelijks geloven. Het was een grote, lange ruimte, zo'n 14 meter lang met een langzaam draaiende carousselplaat (uit oud hout) in het midden, compleet oude houten banken langs de muur en een schap, wat bijna uit elkaar lag, met een "sleaze bag" van een oude waard erachter.

Echter daar verdeeld over de ruimte wel zeker 35 Braziliaanse meiden, lascief en langzaam in de warmte rondhangend, allemaal in bikini of alleen maar met een bikini broekje aan. En allemaal van goed uitziend tot en met zeer knap of zeer sexy, wachtend tot de dag voorbij ging. Het had wat van een zwoele variatie van Titty Twister, de Mexikaanse bar uit de film "From Dusk till Dawn" van Alvarez Rodriquez met Georg Clooney, Quentin Terentino (als scriptwriter en acteur) en Cheech ("We got all kinds of pussy: straight pussy, square pussy, round pussy, triangular kind of pussy...!!").

Er waren ook een paar freakige gasten met lange haren, maar op dat moment van de dag nauwelijks cliënteel. Het was tenslotte nog vroeg. Het deed nogal onwerkelijk aan. "Wat doen al die mooie, halfnaakte en naakte meiden hier in zo'n wrakkige tent, waar ook nog nauwelijks klanten zijn en waar ze zich alleen maar dood konden vervelen", denk je dan met verbazing. Ze kwamen ook niet in horden op me af. "God zij dank", dacht ik. Ik wilde alleen maar even kijken.

Ik bestel na een moment van gewenning een Spaatje aan dat, wat als een schap moest doorgaan. Daarbij drukt zich echter een zachte huid van achteren tegen mijn rug. Bij het omkijken groet mij een supergoed uitziend klein ding, lief, zachte, perfecte huid, mooie en ook guitige ogen en een beetje uitdagende blik. Ze zei niet veel, want ze kon alleen maar Portugees, –zoals bleek allemaal daar–, en ze ging –waarschijnlijk vanwege de ervaring met de Tukkers daar– er kennelijk van uit, dat ze verbaal niet veel zou kunnen communiceren.

Dat veranderde ineens, omdat ik met een mengeling uit Italiaans en Spaans wat met haar kon praten. (Margarita uit Columbia trof ik pas een paar jaar later, waardoor ik meer Spaans leerde). Ze was dan toch snel weer teleurgesteld, toen ik zei, dat ik alleen maar kort voorbij kwam, om even te kijken. "Nou niet gaan neuken, je moet nog wat doen", dacht ik bij me zelf. Om van haar weg te komen, liep ik een eindje verderop, om een paar andere beauty's op die draaiplaat te bekijken.

Maar binnen een minuut stond ze weer bij me en me aan te kijken. Ik zei weer, dat ik niks van plan was, Ze zei, "ja dat kan wel zijn, maar ik ben wat van plan." "Dat kan je schudden, ik moet weg." En ik loop weer wat verder weg. Dat ging nog eens zo, waarbij zij steeds hardnekkig bleef. Tot ik weer aan de tap sta om mijn glas weg te zetten en te gaan, daar komt ze nu zelfs ostentatief bij me, gaat recht tegenover mij staan en trekt langzaam, me stil, recht en direct aankijkend, de stringbandjes van haar bikini-bh en haar broekje los.

Die delen vielen geruisloos op de grond, waarbij ze daarop wat zachter zei: "zie je nou, ik wil echt met je." Het geheel viel tussen de bezigheden en het gepraat in de ruimte helemaal niet zo op; het was daardoor een beetje bijna een privé situatie. "Ik doe het voor de helft van de prijs. Doe het me nu niet aan, dat je weggaat!" "Quiero verdademente. (Ik wil het werkelijk)." Ik was bijna geroerd door haar handeling en haar woorden en daar stond ze ook nog met opgewonden, stijf opstekende tepels op haar mooie borstjes voor me, dat je dan denkt: "Fuck, hier ben ik geen enkele kans...." Nou, voor Fl 100,–, de minimale prijs voor 20 minuutjes, wij naar een verdieping hoger, naar een van de vele kleine kamertjes uit gipsplaat .

Eerst douchen, waar andere mooie Braziliaanse kleintjes ons naakt op de gang zagen en al geil keken. We zijn toen vol van leer getrokken, waarbij ze mij nauwelijks de tijd of de kans gaf een condoom over mijn deel te trekken. God, had ze er zin in en ik na, –zeggen we maar–, maximaal 20 seconden ook. Taboeloos zijn we over elkaar heen gevallen; ik dronk haar leeg, zij slikte mijn sperma. We maakten kennelijk nogal wat kabaal, waardoor er ook nog een vriendin na kort kloppen uit zichzelf binnenkwam en vroeg (–je zult het geloven of niet!!–), of ze mee mocht doen. Het was er zo saai op het Nederlandse platteland kennelijk en zij, met zoveel andere geile, mooie meisjes op één plek, zo heet.

Maar mijn kleine beauty zei, dat ze me voor haar alleen wilde hebben en liet me dat kort daarna ook gelijk weer merken. We hebben het zo nog een keer gedaan (weer zo taboeloos). Alles paste, de consistentie van haar huid, haar vochtigheid en geur van haar vochtigheid, haar smaak, haar lippen, onze soort van tongkus, haar overgave aan de passie, haar manier van beven tijdens haar orgasmes. Ik was voorheen kennelijk in een te gehaaste bui, dat ik dat potentiaal tussen ons niet al van te voren kon waarnemen.

Gelukkig had zij dat wel in de gaten. Het was helaas de enige keer, dat we elkaar ontmoet hebben. Ook al was het in de 90er jaren, de herinnering van deze ervaring is eigenlijk nog zo sterk, dat ik hem nu nog zonder moeite in zijn precieze details kan opschrijven. Als we na een kleine anderhalf uur naar beneden komen en langs dat schap lopen, grijnst die sleazy waard een beetje en komt helemaal niet met –de door mij verwachte– bezwaren. "Och", zei hij, "zo hebben de meisjes wat te doen. 's Avonds is er pas echt wat aan de hand. Dan komen er nog een paar extra en dan wordt er alleen maar naakt rond gelopen. Dan wordt er ook meer geconsumeerd." Meer "Titty Twister" dus.

Ik las later eens een keer, me via pers en internet nog informerend naar deze tent, dat de bordeelhouder in de bak gekomen was. Zijn specialiteit was tenten op te zetten met veel Braziliaanse vrouwen (alleen maar), waar hij helemaal gek van was (–"voorstelbaar!"–). Hij had ze (die vrouwen) echter bijna allemaal op een illegale manier in Nederland en werd toen daarvoor streng veroordeeld, zodat hij helemaal uit de running kwam en niet meer op die "markt" actief zou zijn. Dit bezoek echter was voor mij het begin van een nog steeds niet wijkend enthousiasme voor Latina's.

Bueno ano, diabolo

Wederom een prachtig opgeschreven belevenis van een liefhebber!!

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo