Masturberen

Ik ben Hans Imandt en ik ga ook vrij vaak naar de hoeren.
Vrouwen kunnen mij niet goed bevredigen dacht ik, dus deed ik mezelf altijd maar masturberen. Maar toen ik jullie (jou!) site zag, ben ik op attentie gekomen om ook eens naar de hoeren te gaan. Ik heb een goeie baan, dus kan ik 3 keer per week naar toe, zonder dat mijn vrienden of familie daar iets vanaf weet

have fun!

Masturberen is lekker toch?

Not the real thing..

Hoi Hans,

Dit heb ik 10 jr volgehouden, helaas ik werd er niet gelukkiger van, toch nog toe weet niemand het.. doe wat je ermee wilt... ik weet genoeg!

ik ben pieter de schrijver ik ging altijd naar de hoeren maar tot ik masturberen ontdekte het was lekker en plezant

Vooral doorgaan Pieter..... 
(niet met schrijven bedoel ik)

Masturberen is fantaseren.Ik ruk altijd op schoonzusjes of kennisjes af, de ongrijpbare vrouwen.Mijn prinsesjes.
Ook een soort top-10.
Op de een gaat het makkelijker en intenser dan op de andere.
Met de Kerst voor de boeg wordt het vast weer veel Dieneke, veel Anny en ook tussendoor Liaatje.
En je hoeft er de deur niet voor uit..

ik krijg er geen sperma uit hoe komt dat???? kun je me helpen

Ik help graag maar dit gaat me even een druppel te ver. Probeer je zus, of wacht een paar jaar.....

Masturberen? Och, het is een verslaving geworden. Bijna dwangmatig. Het moet elke dag gewoon ff. Lekker plaatjes kijken of een lekker moment dat ik van tv heb opgenomen. Vooral strakke spijkerbroeken! Nou, die zie je tegenwoordig elke dag wel een keer op tv. Ik trek me elke dag wel ff een keer af, kom dan heerlijk klaar....en morgen weer...!

Het is wel een goedkopere "verslaving", maar ehhh... Ach,  Have fun! zou ik zeggen

masturberen is gewoon lekker, na de douche of tijdens het kijken naar sexfilms

Ja, lekker en ook samen is het écht lekker !!!!

Man en vrouw samen? Met zijn tweeën?? Naakt??? En dan gaan masturberen?????

Ik zou dan toch wel iets meer inspiratie verwachten...

er zijn ook dagen geweest waarin ik me vijf keer in een dag heb afgetrokken en de dag daarna nog's weer een paar keer ik ben bang dat het geen ernstige ziektes tot gevolg zou hebben

Fabeltje van (veelal gereformeerde) ouders om hun kinderen bang te maken!! Vergeet het en geniet ervan!!

De enige ziekte die je volgens mij kan krijgen van overmatig masturberen is RSI (muisarm)!!!

Ja en er schieten nu ongetwijfeld veel mensen in de lach, maar ik bedoel het eigenlijk nog serieus ook hoor! Bij mijn favoriete club aan de Bezuidenhoutseweg 383 Den Haag zit ik namelijk na afloop regelmatig de meisjes in de schouder te masseren van de arm waarmee ze de klanten een "tweede behandeling" geven. En dat moet niet onderschat worden, want het gebeurt vele malen per dag, het gebeurt soms  langdurig, meestal in een wat ongelukkige positie en altijd intensief. 

ik ben een jongen en ik wil graag weten hoe vaak is het normaal om per dag te  masturberen en hoe vaak  masturberen als overmatig wordt beschouwd.

5 keer per dag is vrij veel

Jongens. van veel te veel masturberen wordt je minder sterkvan en kan de kwaliteit van de zaad slechter worden dus houd er rekening mee?

Typisch zo'n heel foute reactie van waarschijnlijk een "bezorgde" ouder. Het is dan ook helemaal niet waar. OK, na het masturberen ben je, net als na een hevige sexpartij, een beetje moe. "Het doen" staat ook gelijk aan een half uur stevig sporten. En dat lijkt me zeker geen kwaad te kunnen.

En het lijkt me absoluut zeker dat zaadcelletjes die je jarenlang krampachtig hebt binnengehouden niet sterker zijn dan celletjes die elke week vers aangemaakt zijn!!

Wat je je wel af moet vragen is of je niet teveel door sex bent geobsedeerd, en dat je "daarom" telkens moet masturberen. Er zijn ook andere dingen in het leven die interessant zijn behalve sex, zoals ehh ..

eh... zoals, nou ja, je weet wel. Andere interessante bezigheden, buiten sex en zo.... Er schiet me nu even zo gauw niets te binnen. Maar ze zijn er wel hoor. Bezigheden, die interessanter zijn dan sex. Toch?  

Ach, ik ben ook gewoon niet de juiste persoon voor dit soort vragen. Geniet ervan zou ik zeggen!!

Voor het fenomeen masturbatie kan men uitstekend geïnformeerd worden op de website: www.whitehouse.gov. Daar kan je zien, wat de Amerikaanse Neoconservatieve (Bush & Co) daarover denken. www.whitehouse.org is trouwens de satire daarop. Trouwens Bush was (of is nog steeds) een hoerenloper. Bij het programma Tineke op Veronica was eens een bekende Nederlandse callgirl, die internationaal een ring heeft, (ben haar naam vergeten, maar zo iemand zoals Xaviera Hollander) en die zei op de vraag of ze nou beroemde klanten had, dat ze dat niet kon zeggen, maar liet wel los, dat ze bij een oponthoud in Texas erachter kwam, dat de man, die nu de wereld regeert, de grootste imbeciel was, die ze ooit had meegemaakt.

diabolo

Een beetje vette roddel op deze site kan nooit kwaad vind ik, en helemaal onwaar kan je bewering ook niet zijn...... ;)

Ik vind de site www.whitehouse.org trouwens veel leuker dan de officiële site...

Naschrift van Diabolo:

Op die whitehouse.gov is het issue van masturbatie alweer omlaag van die site, geloof ik. Kon het niet meer vinden.

Maar dat talkprogramma met die Tineke, meestal 's nachts om ca 12.30 uur op Veronica, dat was rond Kerstmis of zo, toen ik net een keer in Holland was, dat was wel interessant. Die callgirl-meid, die nu de chef van haar nu eigen ring is, zei dat inderdaad, dat ze deze heer een keer had meegemaakt en kreeg ook van haar meisjes te horen, dat deze kerel ("nu op de hoogste stoel van de wereld"- dat is zeker niet de Paus geweest) met zijn seksuele wensen volkomen idioot was.

Volgens haar meisjes was hij met de groep van kerels, waar zij mee te doen hadden, gewoon een complete imbeciel. Van dat soort jongens, die 6 keer per dag de bijbel lezen, neem ik aan. New American Conservatives in combinatie met Methodist zijn, die rukken niet uit geilheid voor vrouwen, maar uit geilheid naar de macht die ze hebben en mogelijkerwijze vergroten kunnen. Maar enfin, dat is een ander thema. Ik hou daarvoor maar op een gezonde manier bij vrouwen, zonder perversies, op een natuurlijke manier.

Hoi Ricardo,

Ik lees je site nog steeds met veel plezier, en ik lach me eigen steeds weer een scheur (positief bedoelt), over sommige reacties en verhalen. Zo ook de kwestie over het voorhuidjoggen, 5 tegen 1 spelen, handballen, sjorren, door de vuist laten gieren, enfin je begrijpt welke ik bedoel. Ik wilde er even aan toevoegen, het is volslagen natuurlijk mits met een normale frequentie uitgevoerd.

Vind 5 keer op een dag eigenlijk wel verdomd veel maar oke. In ieder geval als het net zo intensief is als een halfuur sporten ga ik nu me voetbal opzeggen en me sportschool abonnement ook. Aangezien een biertje gelijkstaat aan 2 bruine boterhammen met kaas gaat mijn nieuwe leven er zo uitzien. Sjorren en bierzuipen...YEAH!!!!

groetjes M.

ik trek me af op blonde grietjes in sex boekjes en spuit het over me heen

HOE moet je eigenlijk masturberen?

Als je dat niet weet, ben je er ook nog niet aan toe.....

ik trek me altijd af bij de gedachte dat ik mijn zus d'r gezicht volspuit. na het aftrekken voel ik me dan schuldig. ik fantaseer soms dat mijn zus mij zou uitnodigen voor een pijp en neukbeurt, maar als ik eenmaal ben klaargekomen wordt ik misselijk van mezelf. ik hou van mijn zus, maar wat moet ik doen???

help.

Fantaseren over een mooie vrouw die je graag wilt "hebben" kan geen kwaad bij het masturberen! Als je maar wel beseft dat het een fantasie is en zal blijven. Het gaat vanzelf over na je eerste vriendinnetje, zul je zien. En dan zal je nog steeds van je zus houden, maar dan op een normale manier. 

Doe het nooit met je zus(je). Ik ben er aan begonnen. Het was lekker in het begin maar nu is er ruzie. Het blijft in de familie en is klote

right!

hoevaak masturberen meisjes? ik (jongen) vind dat ik vrij veel (elke dag 2x)masturbeer.  Ik denk dan wat een perverse jongen ben ik eigelijk moesten mijn vriendinnen daar van weten??  maar mssn doen ze het zelf ook, ...

Ik weet zeker dat tenminste 99 % het ooit in zijn leven heeft gedaan en ik denk zelf zo'n 75 % het nog regelmatig doet. Ook diegenen met een relatie!

als ik bezig ben met masturberen voel ik me altijd schuldig. ik heb ook al geprobeerd te stoppen maar het lukt me niet

esmee

Esmee

Zie hier vlak boven. Het is dus absoluut niet nodig om je er schuldig bij te voelen. Iedereen doet het en ik denk ook dat het een hele goede manier is om je eigen lichaam te ontdekken. En daar heb je later alleen maar plezier van. 

Ik ben nu 54 jaar en heb 3 kinderen die allemaal 100% zeker weten NIET masturberen. Ik vind het vies en je mag dat nooit in je leven zelf doen!! Stop er allemaal mee en breek deze site af!!! Kees

HAHAHA,

54 en nog steeds een wereldvreemde eikel? Of ontzettend hypocriet? Of beide?

Want hoe weet je nu eigenlijk of masturberen "vies" is als je het zelf blijkbaar nog nooit gedaan hebt?

En denk je nu echt dat je kinderen 100% zeker NIET doen wat jij hun 100 % VERBIED??

Laat me toch niet lachen Keesje...

Volgens mij leeft Keesje in de middeleeuwen. En als je denkt je kinderen te kunnen verbieden, om wat dan ook, dan heb je het mis.... Met vr. gr. Pedro

als je kinderen jonger dan 12 zijn dan geloof ik Kees wel... Maar anders.... Wellicht kan Kees ons een toelichten waarom hij het eigenlijk VIES vind. Of bedoelt hij de rotzooi NA het masturberen... Ja, dat vind ik ook altijd zo'n smeerboel! Maar gzd hebben ze daar tissues voor uitgevonden :) En hoe weet je eigenlijk zo zeker dat je kinderen dit niet doen? Sta je te gluren naar je eigen kids als ze in bedje liggen? Wellicht ben je zelf een VIESPEUKJE.

Get a life, man! --- Robert ---

Helemaal mee eens! Ik denk trouwens dat kinderen jonger dan 12 jaar er van nature al amper aan denken. Daar hebben ze zeker geen verbod voor nodig... (vond trouwens nog een leuke Engelstalige site over masturberen:http://niven.swellserver.com/news/top_stories/worldrecord.php)

leuke site.

masturbeer ook met regelmaat. probeer eens wat glijmiddel en een lerenlapje . erg lekker net een poesje. dames schoenen met hoge haken of hoge laarzen van gladde materialen zoals leer lak enz ook erg lekker. om je penis mee te strelen de ballen enzovoort. gebruik je fantasie en probeer wat uit .

masturbeer zelf erg vaak heb een relatie en een kind maar als ik op het werk die mooie meiden zie, moet het soms gewoon even. 1 ervan ben ik helemaal weg van en dan is jezelf verwennen met de gedacht toch altijd beter dan vreemd gaan ??

wat is dat toch lekker zeg!!! damn.. geniet er elke dag van. Elke dag is weer een nieuwe dag. seeU

Mijn man masturbeert iedere dag zelf.Hij is sex verslaafd en ik laat m maar. Hij heeft me wel zijn persoonlijke hoer gemaakt.Ik wordt geneukt en verkracht wanneer hij wil en zin heeft.

Lekker toch? Beter thuis,dan buiten de deur "eten",

Doe eens een strak leren riempje om je zak en lul, dan aftrekken met de volle hand !!

Aftrekken is gewoon een vaste hobby/gewoonte ,ik begon op mijn 11e. dat deed ik op school in de wc. spoot waar ik kon....nu ben ik 28 en ik doe het 3 x per dag HEEL ERG LEKKER.

Aftrekken is het lekkerst wat er bestaat IK zit nu in tijdnood , maar zal bij een volgend web bezoek mijn methode uitleggen.

Kan nie wachten....... (ahum)

Ik zoek eigenlijk naar een clubje geile hetero rukkers, maar wel in aanwezigheid van een of twee meiden. Open sex dus, of een gang bang. Weet iemand wat? BSH383 vind ik erg goed. Vd Duynstraat was gezelliger, maar ja.

ik laat me altijd door mijn vriendin trekken zij kan het het beste. ik lig op bed en nadia trekt en zuigt aan me lul

ik zelf trek mij het meeste thuis af,liefst overdag en vind het ook heerlijk als je daarvoor een reep chocolade opeet dan spuit je krachtiger

Broodje ei, oké, maar chocola!! Het moet niet gekker worden hoor, ik kan me er in ieder geval helemaal niets bij voorstellen....

Nou, kom maar op Nederland (en België), waar masturberen we nog meer "erg lekker" op??

Of masturberen lekker is, ja hoor. Maar bij mij was er meer. Ik kwam er achter dat ik acceptatie en waardering zocht. Dit krijg je op dat moment misschien ook wel, maar je zoekt meer en meer en meer. Ik liep er in vast. Nu ben ik er af. Het blijft lastig maar ik heb ontdekt wat de werkelijke Bron van acceptatie is en heb me overgegeven aan Jezus. Hij houdt van mij, ook van jou. Geen doekje voor het bloeden, het werkt tot na je dood! 

Kees

Masturberen tot je God ziet!! Ok, wat nog meer........

masturberen is het lekkerste wat er bestaat, vooral als je tijdens het masturberen je middelvinger in je kont steekt, dan kom je nog veel sneller klaar. Ik ( jongen ) masturbeer dagelijks, en denk vaak aan de secretaresse op mijn werk hoe ik haar op mijn bureau neuk.heeeerlijkkk.

In je reet, prima..

a) Masturbeer ik niet voor waardering of acceptatie. (!!??) en b) wat hebben Jezus en masturberen met elkaar te maken?? Zou graag verheldering van Kees krijgen.

Kees is in de here, denk ik.

Als ik het heb gedaan denk ik: dit is de laatste keer....

Waarom zou je? Als je het nu lekker vind?

Ik ben echt erg verslaafd aan afrukken. Ik doe het al van mijn 9 jaar. Ik doe het zeker 3 keer per week. Ik ben momenteel 16 jaar. Ik krijg veel hoofdpijn en wordt veel moe. Zou dat een reden zijn dat ik daarvoor hoofdpijn krijg en veel moe kom? En...,kan dat ook bv. als je veel afrukt dat je aids krijgt?Kweet het niet.Hoe dan ook...Kan je aids krijgen als je teveel afrukt?

Ik wil ermee stoppen maar het lukt me nooit.Het doet deugd,maar alleen voor dat enige moment. Kan iemand mij helpen hoe ik moet stoppen alstublieft? Mijn ouders,niemand van de familie,NIEMAND weet het,alleen ik en nu jullie ook. En nog een laatste vraag. Als je teveel afrukt,ik ben nu 16,kan ik later nog heel gezonde kinders krijgen?Ik ben nu al bang dat ze misvormd zullen zijn............HELPPPP MEEEE ALSTUBLIEFTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!!!

Memoli

Ik heb het al vaak gezegd hier, van masturberen krijg je HELEMAAL geen ziektes (en zeker geen aids!). Je zaad wordt continue ververst en dat is alleen maar goed. 3 keer per week is niet veel.

Hallo, ik ben er al 39 en ruk al zo lang ik me kan herinneren (reeds van in de kleuterschool) (toch wel toen je er zelf op zat??) . Het moest maar zo lekker nie zijn...

Ik wil jullie nog eens heel erg bedanken dat ik van jullie een antwoord gekregen heb, dankuwel...

Ik ben 41 jaar en vind masturberen nog steeds heerlijk. Ik moet elke avond en elke morgen rukken,en als de tijd het toelaat tussendoor ook nog. Zelfs als ik net mijn vrouw geneukt heb vinden we het samen geil als ik nog ff over haar tieten kan spuiten. Ik kan er echt geen dag zonder!

hey.

ik ben robert en ben 13 jaar. ik masturbeer zelf ook en al mijn vrienden en vriendinnen weten dat. eerst vond ik het een schande om het te vertellen,maar toen kwam mijn vriendin naar me toe en toen vroeg zei: masturbeer jij wel eens. uiteraard zei ik :nee,hoe kom je daarbij. daarna zei ze,je hoeft je er niet voor te schamen,ik doe het zelf ook. toen heb ik de waarheid gezegd en nu schaam ik me er echt niet meer voor. het is de normaalste zaak van de wereld geworden.

groeten van robert

Robert, je hebt helemaal gelijk. Een volwassene die zegt dat ie nog nooit heeft gemasturbeerd is gewoon een leugenaar of een totaal wereldvreemde vogel. De een begint er wat vroeger mee dan de ander, maar het is een uitstekende manier om je eigen lichaam en seksualiteit te ontdekken.

Natuurlijk is masturberen heel gewoon, maar het heeft jaren geduurd voordat ik het openlijk, waar mijn vrouw bij was durfde te doen. Terwijl zij b.v. een boek leest en ik toch even zin heb. Het blijft toch een taboe. Ik heb tenminste nog nooit iemand als hij of zij klaar was met masturberen horen zeggen.. wow, dat was lekker. En als pa of ma of man of vrouw dan vraagt, wat was er zo lekker dat je dan kunt zeggen: "o, ik heb me net toch zo lekker afgetrokken", of "ik heb me net toch even heel lekker gevingerd".

masturberen is ook lekker nog lekkerder als je merkt dat iemand stiekem toekijkt dan kom je nog beter klaar en geniet jij en de ander die toekijkt er ook van ik vind het heeeeerlijk

heej ! ik ben een meisje... ik vind het heerlijk om te vingeren... ik heb ook een hele lieve vriend.. die ik vertrouw !.. hij likt mn kutje regelmatig.. en het is gewoon genieten... daarna zn knoerharde worst in mn vagina.. !! hmmmmmm !!!

Veel plezier

ik vind het trouwens onzin als ouders hun kinderen verbieden om zichzelf te kunnen bevredigen, ik ben zelf 15 jaar, en kan alles kwijt aan me ouders. Mijn ouders gaan mee met de maatschappij, en laat me nou niet lachen om te zeggen dat ze het zelf ook nog nooit hebben gedaan. Gelukkig zijn mijn ouders zo open tegen hun kinderen, want ik kijk niet meer op van de gekste dingen. Dat noem ik pas opvoeding, en doe lekker waar je zelf zin in hebt!!!

Kusiej K.

Hulde aan je ouders!!

Hallo, hier is nog eens die vent die al van in de kleuterschool aan zijn pikje speelde. Uiteraard wist ik toen nog niet wat dat was, masturberen, maar het bezorgde me toch steeds dat geweldige gevoel van een orgasme,uiteraard zonder ejaculatie. Dat begon pas te komen op ongeveer 13 jarige leeftijd dacht ik. Nu zou ik wel eens graag weten of er nog mannen zijn die zo vroeg het masturberen ontdekten…

Hier ook een woordje van een vijftiger. Ook ik masturbeer nog enkele keren per week hoor.Ik ben ook al 28 jaar gelukkig getrouwd en mijn vrouw weet het en vind het goed als ik me aftrek als ze moe is of zo. Dan kijkt ze toe en vraagt of het lekker was.Ze vingert zich ook, maar niet zo vaak. Ik laat me ook regelmatig aftrekken door mooie meisjes bij erotische massages.

Ik doe dit al jaren, ook met medeweten van mijn vrouw. Maar zelf weet ze ook wel van wanten hoor. Als ze de kans heeft laat ze zich ook wel eens neuken door de een of de ander. Maar gelukkig zien we elkaar heel erg graag en ze is mijn beste vriendin. De openheid om over masturberen te spreken is wel moeten groeien tijdens de eerste jaren van mijn huwelijk. maar door er over te praten en het samen te doen is ieder taboe opgelost.

Ik het pas gelezen dat het goed is om bepaalde ziektes te voorkomen. Ik zou zeggen, bevredig u, zonder schuldgevoel en met veel plezier, Het maakt een tevredener mens van je.

Mee eens!

hi ik zal mijn naam niet bekend maken als mij vrienden dit site in toekomst zien wil ik niet dat ze weten dat ik masturbeer terwijl ze zelf masturberen dat is iets anders ik masturbeer zeker 4 keer per dag en het geeft mij een zot goed gevoel ik ben verzekers niet de enigste in belge die masturbeert er zijn veel maar ze durven het niet toegeven terwijl het echt normaal is ;

je kan op veel manieren masturberen ja kan naar fotos kijken , je kan een filmpje downloaden van internet en masturberen terwijl je kijkt maar ik wil toch zeker niet dat mij ouders iets over weten en dus ben ik nogal op ongemak tijdens masturberen maar ik doe dan ook soms in toilet en badkamer terwijl ik een douche pak. ik steek ook soms dingen in mijn gat kweet dat is meisjesachtig maar echt waar dat is leuk probeer eens met zachte stilo !

ik weet niet of ik later zal blijven masturberen maar ik heb mijn eersta sex nog niet gehad en ik ben zenuwachitg ervoor of ik mijn partner een goed sex zal kunnen geven maar dat zijn vragen dat ieder van mijn leeftijd in zijn hoofd heeft ik weet dat ik ben 16 jaar en ik zou zeggen masturbeer veel dat is goed zaak have fun !

En hier wilde ik de discussie over masturberen maar even afsluiten. Dit is tenslotte een site over hoerenlopen en niet over masturberen. Iedereen bedankt voor zijn/haar bijdrage, en ik sluit me aan bij de laatste woorden van de jongen hierboven:

have fun!

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo