Met veel plezier

Beste hoerenloper,

Wat een perfect idee om deze site te beginnen. Alleen denk ik, jouw verhaal lezend, dat we, juist omdat we niet openlijk praten over naar de hoeren gaan, allemaal dat we een of ander bijzonder geval zijn. Nou, vergeet het. Ikzelf ga al 20 jaar met veel plezier naar de hoeren, heb het geluk dat ik het erg vaak kan doen, en jouw verhaal is het mijne. Afgezien dan van het feit dat ik niet saai ben en ook nog - net - geen 40. We zouden met z´n allen eens moeten gaan accepteren dat de mens geen monogame diersoort is. De mannen niet, daarom gaan ze naar de hoeren of neuken ze hun schoonzuster, secretaresse etc. En de vrouwen ook niet. Uit onderzoek blijkt dat ze even vaak vreemd gaan als mannen, zo niet meer. Maar vrouwen zijn generaties lang opgevoed met het idee van die ene ware man en met het idee dat ze van die man afhankelijk waren. Ook nu nog werkt dat bij ze door, in de vorm van de illusie van monogaam zijn. Maar vrouwen die eenmaal aan hun echte geile lusten hebben toe durven geven, zijn vaak voor geen man meer bij te houden in bed. Tenslotte zijn ze op sexgebied ons ver de baas en kunnen wel 10, 20 of 30 keer op een dag neuken en veel vaker klaarkomen dan wij.

Na twee huwelijken en drie andere langdurige relaties weet ik het wel. In het begin ben je allebei verliefd en zo geil op elkaar dat je inderdaad geen behoefte aan anderen hebt. Na een tijdje ga je van elkaar houden en verschuiven bepaalde dingen. Dan besef je als man dan je van haar houdt, maar ook dat je weer behoefte aan ander neukvlees krijgt. En als zij, zoals meestal dat dan uitlegt als niet meer van haar houden, dan begint het gelazer en ga je alles stiekum doen. En is ze niet zo en kies je voor een open relatie, dan worden wij mannen - geef het maar toe - vaak jaloers. Ik ken twee stellen met een echte open relatie, zonder jalouzie. Het zijn de beste relaties die ik ken.

En wat merk ik als ik verhalen van hoeren hoor of lees. Dan vinden ze het niet lekker, doen het alleen voor het geld etc. etc. Alleen met hun eigen vent is het wel lekker. Volgens mij komt dat omdat ze natuurlijk hun reden zullen hebben om hoer te zijn, maar eigenlijk, net als te veel andere vrouwen, nog steeds iets hebben met de gedachte dat je maar een partner hoort te hebben. Maar uit eigen ervaring weet ik dat er ook heel veel hoeren zijn die het heerlijk vinden om te doen, die schaamteloos lekker klaarkomen bij een klant. Mits die klant natuurlijk leuk voor haar en schoon is, er behoorlijk uit ziet etc. Maar ja, ook die hoeren praten daar niet over. Net zo min als de keurig getrouwde directiesecretaresse die zich elk weekend in de parenclub of in de bosjes bij een parkeerplaats door tien man laat gangbangen. Maar die secretaresse en die hoer hebben gemeen dat ze weten om te gaan met het feit dat ze gewoon geen monogame dieren zijn en ik ben er van overtuigd dat ze, ook in hun vaste relaties, veel gelukkiger zijn dan de zogenaamd monogame vrouwen.

Zo´n goeie hoer is vooral als ze achter het raam zit, meestal heel makkelijk te herkennen van de hoer die het alleen doet omdat het nou eenmaal moet. Ze is actief aanwezig, lacht, lonkt, spreekt je aan etc. Doorgaans is zo zo bloot als mogelijk is. Als je binnen bent is ze, zoals mijn ervaring is, vaak al naakt op het moment dat je betaalt. Geile praatjes, schunnige complimenten vindt ze leuk en ze neemt in bed volop initiatief. Maar aan de andere kan, ben je niet schoon, ruik je vies of behandel je haar rot, dan zal ze je meestal weigeren, want ze doet het omdat ze wil en niet omdat ze moet.

Het is een lang verhaal, maar het onderwerp fascineert me. Ik ben nu anderhalf jaar alleen en speciaal omdat ik sex met lekkere hoeren een absolute verrukking vind laat ik dat voorlopig zo. Ik heb een vrij beroep, ben financieel onafhankelijk en kan daarom gaan zo vaak ik wil en dat is heel vaak. Zo´n drie keer per week naar de ramen in Amsterdam of de sexbootjes in Utrecht en bijna iedere week een hele avond of nacht naar m´n favoriete open sexclub. Misschien vertel ik door wel eens over. Voorlopig veel succes met de site en ik hoop dat hij lang blijft bestaan.

Ik ga door zolang ik het leuk vind en voorlopig is dat absoluut het geval. En ja, ik kan je verhaal alleen maar volmondig beamen. Ben wel benieuwd naar je ervaringen van een "open sexclub" (Welke???)

Reacties   
#1 Ricardo 19-11-2015 23:38
Mijn favoriete open sexclub is www.casacherda.nl den haag. Als je er ook wel eens geweest bent laat het me weten....
Ze kennen me daar allemaal onder de naam "Salseros". Doe ze van mij de groeten.
Ricardo
Citeer | Melden aan beheerder
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo