Paul

Geweldige site! Ga zo door.
Je hebt helemaal gelijk wat Thaise dames betreft, ze genieten er echt van. Ben je al eens in Thailand geweest? Ik was er 2 jaar geleden voor het eerst en ben compleet verliefd geworden. Niet op één Thaise, maar op allemaal en op het land. De Thai hebben een heel mooi gevoel voor humor en waarderen je extra als jij dat ook hebt. Met humor gebeuren de mooiste dingen en worden barrières probleemloos overwonnen. Ik heb me een aantal thaise woorden eigen gemaakt (moeilijke taal hoor!) en kan o.a. "Je bent een erg mooie vrouw" of "Tot ziens" in het thais zeggen. Prachtig om te zien als er dan een ontwapende lach op hun gezicht verschijnt of ze vallen om van verbazing. In Nederland vind ik de Thaise vrouwen nog wat terug getrokken t.o.v. Thailand, logisch ook denk ik gezien ons koude klimaat(zowel weer als mensen) maar daar zijn ze ook een welkome aanvulling op de "brooddames". Een ervaring van een maand geleden in Zwaag zal ik ook niet snel vergeten. Ze masseerde minutenlang mijn eikel en hijgde ritmisch met mee en ik spoot een meter in de lucht, wat een ontlading was dat! Daarna ging ze mee onder de douche en waste ze me ook nog lekker schoon. Heerlijk!

Als je nog wat wil weten over Fun4two kan je me mailen, ik ben er zo'n 6 keer geweest met mijn ex en kan je er alles over vertellen.

Mazzel,

Paul uit Amsterdam

Paul,

Ik heb heel lang dit mailtje weggelegd, omdat er een attachment bij zat, maar het is een hele leuke reactie. Ik zal hem zeker plaatsen op mijn site. Als je het goed vind ook met foto?

Wat fun4two, daar ben ik nog steeds niet geweest. Als je een leuke liefhebster weet houdt ik mij aanbevolen (hoeft niet perse thais)

groetjes Ricardo

LOOZERS

gatverdamme wat een zielepoten moeten jullie zijn zeg die meisjes zijn zo verblind en verdoofd door het geld wat ze er voor krijgen, en ik dacht ook niet dat ze er van genieten!! Lijkt me toch sterk, als je zo'n vieze lelijke gore dikke vetkanis alleen al aan moet kijken... iegghh. SUCKERS & LOOZERS zijn jullie!!! CYA

Loozer,

Wist jij hoe arm ze zijn in Thailand? denk jij nou echt dat die meiden van jou genieten? laat me niet lachen, zij moeten overleven! zij verachten jou net zoveel als ik dat doe, HOND!!! Ik vervloek ongedierte als jou. Die vrouwen hebben een heel zwaar en beschadigd leven, en zo'n sex toerist als jij HOND!!! helpt hieraan mee.

afz:Miriam

Geleuter,

Sommige Thaise dames hoeven dit werk echt niet meer te doen, leven in Nederland met een RIJKE man die ALLES voor ze betaalt en toch werken ze in massage salons. Ze kunnen gewoon niet stoppen.

Natuurlijk ben ik het deels eens, dat ze het in Thailand moeilijk hebben en dat er velen zijn die het werk liever niet doen, mar je hebt er echt tussen....

En geloof me ik kan het weten....

Ik heb dan wel geen ervaring in Thailand, maar mijn Neder-thaise ervaringen sluiten heel goed aan bij Paul en bij bovenstaande reactie. Ik denk dat Miriam nog nooit een thaise in Nederland heeft ontmoet. 

Als vrouwen in het dagelijks leven niet zo moeilijk deden en preuts waren er ook geen hoeren nodig.

Jan Janza

achja.... iedereen moet aan z'n trekken kunnen komen in deze wereld toch.. en als zij er nou rijker van worden en ze worden niet misbruikt en ze vinden het ook nog leuk en de andere partij ook... nou.... dan zie ik niets slechts.. vaak hebben die mannen thuis niets... dus als dat bijdraagt aan een beetje geluk.... das mooi toch.. zij liever dan ik

beste paul, 
ik moet gewoon ff een leuke reactie voor jou hier neerzetten !!! waar halen mensen het lef vandaan om jouw zo af te zeiken !!!
we leven toch in een land van vrijheid !!!!
hmmmmmmmmmmmmm, jajajaja !!!!

weet je, ik kom net terug uit Bangkok, en weet je waar ik het meest van genoten heb ???? van de Nederlandse vrouwen dit met hun vriend/man op vakantie zijn in Thailand. wat hebben die vrouwen het moeilijk : omringt door duizenden lievere,mooiere, met minder grote arrogante koppen, Thaise vrouwen !!!
ze moeten minstens god op hun blote knieën danken dat de vakantie weer afgelopen is !!!!
wat kijken de ned vrouwen in Thailand ook gemaakt vrolijk en lachend, hahahahahaha komt niet in de buurt hoor maar in een poging om hun vent te houden halen ze waarschijnlijk alles uit de kast !!!!!!!!!

ik stop ff want ik ken wel 10 a4tjes vol typen over dit onderwerp ! ga door laat je niet afschrikken. door wie dan ook, maar probeer a.u.b een keer naar Bangkok op vakantie te gaan. kost wat het kost, het is elke euro waard !!!!

groetjes van bangkok-overdose

Wat een onzin zeg, ik vind thaise vrouwen oerlelijke wijfen met die vieze kleur huid en die lelijke apenbekken Nee geef mij maar een lekker Nederlands wijf. Veel beter!!!!

Geen verstand van mooie vrouwen!!. Zonde...

hoi paul

Thaise vrouwen zijn prachtig. ja ik val trouwens wel op deze vrouwen. ach ze denken maar wat ze willen. ik zou zelf ook wel  wat met zon Thaise willen groetjes

Wat een domme mannen, wat ik zeggen wil.  Alle mannen die naar Thailand gaan, kennen alleen maar de Thaise vrouwen.  Er zijn nog veel mooie dingen in Thailand die jullie zien moeten.  En denk maar good, niet alle Thaise vrouwn die in Netherlands wonen, en moeten in massage tent werken.  Mensen zijn verschillen hoor! Dat geldt ook voor Thaise vrouwn.  Sommige vrouwn hebben er geen kans om naar school te gaan, en kiezen ze zo'n  werken om te leven. Dankzij de domme mannen !!!!! Groetjes uit Thailand

mai pen rai. dat zegt genoeg.

Mij zei het niets... Tot ik het net even op internet had opgezocht.

beste Miriam,

Een beetje zielige brief van je. Niemand hoeft te overleven in Thailand, er komt niemand om van de honger. Deze (arme?) mensen geven jou nog te eten als dat nodig is. Daar moet je in Holland om te komen, daar kijken ze het laatste vreten nog uit je mond.

Ik ben zelf 15 jaar getrouwd met een thaise vrouw, ik heb 4 jaar in Thailand gewoond en kom er nog 3 maanden per jaar. Nee, je weet niet waarover je praat. Deze vrouwen genieten wel degelijk van sex en dat zal jouw frustratie wel zijn. Zorg er maar eerst voor dat je eigen poes goed te eten heeft voordat je iemand voor hond uitmaakt.

groetjes,Jef en Noy

Jef en Noy, Miriam heeft als prostituee helaas gewoon geen goede ervaringen met mannen gehad, vrees ik. Ik heb zelf ook het idee dat Thaise vrouwen in de massagehuizen absoluut geen probleem hebben met het werk dat ze doen.

hey paul ik ben al 3 keer in pattaya geweest en ik heb mijn hart er helemaal verloren net als al die anderen die er geweest zijn.laat ze zeggen wat ze willen de thaise meiden zijn vele mooier en zachter van huid dan de nederlandse meiden.sawasdee krap...

sawadii paul. sabaidii ru? mai kao jai die Hollandse.Ik snapn iet hoe mensen er bijkomen dat alle thaise vrouwen in massage huizen werken mijn vriendin is thais en is leraares op een bassis school in nederland Thase zijn betrouwbaarder en vlijtiger dan de nederlandse vrouwen. Voor mij geen Hollandse meer gr michiel

Aziatische vrouwen, met name Thaise zijn de mooiste vrouwen in de wereld. Maar iedereen heeft zo zijn smaak. Groetjes Sapparot.

Leuke site met interessante opmerkingen. Laat die afzeikers toch doodvallen! zitten thuis waarschijnlijk opgescheept met een lelijk, sjagerijnig wijf, mogen er niet meer op, of zo.. hahahah. Was zelf vier maanden terug in Pattaya en wil er dit van zeggen: "vakantieman het is hier FANTASTISCH!!!". Volgende maand zit ik weer en heb maar van een ding spijt,dat ik dit niet heeeel veeeel jaren eerder bedacht heb. En idd m.i. zijn thaise dames de mooiste ter wereld. gr., Adrianus (est acrobatum)

Ik zie nu inderdaad een beetje een bollige Frits Bom voor me. Waarschijnlijk met een stuk of wat tatoo's en een bierconsumptie per avond van tenminste het dubbele van je herseninhoud.... Of heb ik het helemaal mis, Adrie?

helemaal mee eens van de thaise dames maare kijk eens wat er in je eigen land gebeurt mensen b.v achter het centraal station om maar eens een voorbeeld te noemen. is ook niet helemaal super lijkt me

als en vrouw geen hoer is voor veel mannen is ze meestal en prive hoer voor haar man das de natuur

Maar behandel de thaise vrouwen/mensen wel met respect, want vergeet niet...jij wordt behandeld zoals je hun behandeld.... en inderdaad leer wat van de cultuur en het land, dan besef je dat je beter daar kan leven dan hier......veel plezier en geniet van je leven je hebt er maar 1 een longtime Thailand ganger Drees !!!!

hey jongens ben ook in thailand geweest.En maar drie keer en ik ga nog eens ik wil hier in belgie of europe niet op vacantie vergeet het maar.Thailand the best .Ik heb heelveel vriend die ernaar toe zijn gegaan die gaan en blijven gaan die moeten geen euro_wijfjes niet meer.

wil ook graag even reageren op die mensen die zo lekker negatief kunnen doen op thaise.

A: niet alle nederlandse vrouwen zijn hoeren omdat er hier ook nederlandse vrouwen op de wallen werken en zich uitlenen als prostituee. Dit geld dus ook niet voor thaise vrouwen.

B: oordeel niet over een andere cultuur als je die niet kent,

C : niet heel de wereld denkt hetzelfde als een nederlander. dus gun iedereen zijn eigen denkwijze. Thailand een prachtig mooi land , heb er twee jaar gewoond, lieve vrolijke, behulpzame mensen, met een andere manier van denken en leven. Met daarnaast ook nog een andere geschiedenis. oordelen zonder er zelf geweest te zij is praten als kip zonder kop

groetjes john

Tjaaeeeh, ik kom al 10 jaar in Thailand, en telkens weer valt het me dat, dat de westerse dames erg jaloers zijn op de Thaise meisjes. Pure schoonheid, en charma, maar ook af en toe een blindganger erbij. Maar totaal generaal, kan niets tippen aan de charme van een Thaise pooying. Falang baah,

wie in thailand is geweest weet dat het een oerlelijk volk is, ja jonge miesjes zijn mooi maar boven de 35 zien ze er niet uit. ik woon er ook 3 maanden per jaar.

Thailand kenner, oerlelijk volk? Ik kom er al 10 jaar, je vindt er alle soorten, mooi, minder mooi, en ja ook lelijk, maar jij generaliseert boven de 35 jaar als lelijk? Ik denk, dat je niet echt weet waar je over praat.

Je hebt het over jonge meisjes, welke leeftijd categorie heb je het over> Jij bent hoop ik toch niet een van die oude ...... die ik met kinderen zie lopen? Daar ga ik helemaal van door het lint, maar ik verzeker me éérst of het soms een kind van een Thaise partner is, uiteraard. Want niet alle mannen die je met een Thais kind ziet lopen zijn kinderlokkers, let daar wel op. Mocht je iets anders zien en ervan zeker zijn, doe direct aangifte, en de persoon in kwestie zal kennismaken met het rechtssysteem. Ik heb al diverse van dit soort makkers te grazen genomen.

Falang

Bravo, goed werk. Eerst  zeker zijn en dan aanpakken.

Bedankt voor je opmerking. Falang.

Hallo mensen. Nou ik deze berichten allemaal lees, schrik ik behoorlijk!! Ik ben zelf een thaise van 19jaar oud, en heb zelf genoeg mee gemaakt! Omdat je thaise bent,respecteren mensen je niet altijd,en gaat het meestal om je uiterlijk,en omdat je een donker kleurtje hebt,weten mensen misbruik van je te maken! Genoeg levens ervaringen...ben vrijgezel, en mensen die mij kennen, zijn stom verbaasd, ook met name dat ik niet lelijk ben, weet ik genoeg. En ben daar niet van plan om daar een verkeerde keuze over te maken.

Ik ben gelukkig geen hoerenloper,juist ANTI! Maar als mensen horen dat je uit Thailand komen,staan ze meteen naast je te geilen,wat ook niet hoeft!! Zelf ben ik nog nooit de waarde tegen gekomen, en ook ik geloof er telkens minder in. want mannen die met een donker meisje lopen, denken meestal dat alle donkere meiden/vrouwe mooi zijn,nou echt niet!!! Ik kraak daar van af. Zelf vind ik terleurstellend dat Thailand bekend staat als veel lopende horen, die daar ECHT niet om vragen!! ik kap met dit mailtje,want het maakt me nu al gek!!

Groetjes ....Friesland....

keep up the good work, leuke site,informatief en soms lich ik dubbel Groetjes Thomas p.s welke thaise vrouw heeft nou van die heerlijke lange benen:P

Het is een soort ontwikkelings hulp.De rijke helpen de minder bedeelden. Niet gezond op deze manier maar wel beter dan in nederland los lopende verkrachter of kinder misbruikers die gefrustreerd alles pakken wat los loopt. Zo heeft deze doelgroep ook iets. en ja de vrouwen die gehaald worden zijn meerder jarig en weten donders goed wat ze doen, nl overleven koste wat kost.

ps de meeste mannen welke omgebouwd zijn naar vrouw komen ook uit deze regio vandaan. en dat zegt ook iets denk ik. Bravo Nederlandse Vrouwen ook jullie hebben hier een negatieve bijdrage in geleverd. maar je hebt wel een mooie baan en geen vent meer nodig. alles relativeren & dan zeg je vanzelf oorzaak en gevolg. niet dat het goed is maar dat is mijn mening. Afz Fredo

sawatdee kap. iedereen. ik ben al een aantal keer in thailand geweest en heb daar een serieus meisje leren kennen. volgend jaar ga ik daarheen te wonen . ik wil daar zo'n cursus gaan volgen voor een tesol certificaat. dat is om daar les te mogen geven in engels. ik wil op die manier iets voor die mensen doen , vooral om een aantal kinderen een betere toekomst te geven. zodat ze een betere baan kunnen krijgen later en dat die meisjes niet noodgedwongen in een bar hoeven te werken als ze een jaar of 18 zijn .

ikzelf ben 24 en krijg soms negatieve reacties uit mijn omgeving als ik vertel dat ik naar pattaya ga. daar trek ik mij echter niks van aan en ga toch mijn eigen gang . ik weet wat ik wil , en dat hebben andere mensen maar te accepteren. ik ben voor 2 maand terug nog geweest en geef eerlijk toe dat ik ook wel bars bezocht heb . en het nodige gedaan heb . maar op deze manier kan ik iets betekenen voor deze mensen.

Hallo Thailand kenners, Wat een verhalen allemaal. Thailand moet je gewoon voor vallen. Ik ben er pas drie maal geweest, en ben nog steeds waanzinnig verliefd op dat land. Wat ik zo jammer vind, is dat teveel mannen, Thaise vrouwen als hoeren zien. Deze vrouwen vooral in Pattaya zijn beeldschone meiden uit het noorden van Thailand die daar werkelijk straat arm zijn.

Natuurlijk is prostitutie niet alleen iets wat in stand wordt gehouden door westerlingen die grof voor hun illusie-wip betalen, maar wordt voornamelijk in stand gehouden door de mannelijke oosterse cultuur, waarbij de mannen erin de regel bijvrouwen er op na houden. Heren deze vrouwen kunnen meer dan alleen op uw paal zitten. Zij hadden ook liever naar school gegaan, en willen genieten van een opleiding om hun familie te kunnnen ondersteunen. Deze mooie meiden die hun lichaam verhuren voor de illusie van een behoeftige man. Ja ik ben ook een kerel en niet van steen, het is net kermis, zoiets als nummertje trekken.

Meisjes genoeg, poppe! tjes zijn het, wipdozen voor de horny. Heren wordt wakker, zij doen het echt voor de knaken. Het zijn meisjes, het zijn jonge vrouwen, het zijn individuen. Vaak worden deze meiden op een brute wijze op jonge leeftijd verkracht en volgepompt met jong zonder dat de verwekker zich daarzelf verantwoordelijk voor voelt en zo is de cirkel weer rond. Gelukkig heb ik een Thaise vriendin die zichzelf financieel goed kan onderhouden zelf met een kind van de een of andere Thai. En kan met trots zeggen dat die meid het goed gedaan heeft. Goede baan bij de overheid, een kind en een familie te onderhouden, het is een knap staaltje van vechten.

Zij is al beschadigd geweest en heeft nooit echt haar school af kunnen ronden. Ik hou van die meid. Zij kan zichzelf redden, andere moeten het verdienen met hoereren in de zin van het woord. Liefde geven is meer dan je zaad wegschieten in een lichaam die je toch nooit meer ziet. Liefde ontvangen is meer dan lichamelijke warmte van een Thaise die het moet doen voor dat beetje fooi. Echte liefde met een Thaise is niet het Thaise wat je ziet tijdens een busreis met een bezoek aan de bar in Pattaya. Echte liefde is wederzijds respect voor de persoon in kwestie, en elkaar leren te begrijpen.

Nou geloof me, je bent er jaren mee bezig, maar blijft uitdagend. ******Ik hou van deze mensen****** kwee_nie

Ik ben verliefd... Op Thailand en één van zijn dochters :-) Niet leren kennen in de "industrie" maar via via. Recentelijk ben ik naar ginder geweest, "open minded" zoals dat heet. Sedertdien ben ik verliefd, op het land , het meisje en vooral hun cultuur. Al degenen die er werkelijk geweest zijn en oog hebben gehad voor hun cultuur zullen het beamen, sommigen hebben het reeds uitvoerig beschreven in voorgaande berichten: Thai zijn werkelijk fantastische mensen. Als je echt met een meisje van ginder te maken hebt, neem je voor lief dat heel de familie erbij hoort. Net zoals jijzelf dan bij hun familie behoort. Het enige wat de Thai belangrijk vindt is hetgene wat de meeste van ons ontbeerd: respect voor elkaar. Voor de rest is het echt het land van de eeuwige glimlach :-) Pom rak Thailand sawadee krap

Zoals jouw vriendin zijn er maar weinige. Een goede vriend van mij heeft er ook enkele jaren gewoond, een Thaise leren kennen (een hoer, ik denk dan ieder zijn job), hij is er mee gaan samenwonen in Thailand, veel ellende met de meid gekent, nu eens terug hier nog steeds veel ellende mee, ze blijft aandacht zoeken en geld vragen. Kan je het haar kwalijk nemen, ik denk het niet maar uit zijn ervaringen kan ik toch ook opmaken dat die meiden het niet voor de liefde doen maar voor het geld en niet om te kunnen eten maar voor de luxe. Erg ... ieder zijn mening daarover. Groetjes

als je een echte thaise ontmoet hoef je geen geld te betalen maar betalen zij jouw ,en zorgen voor je ,en als je daar met ze trouwt kun je er goed leven ,ik heb zelf een meisje die in een lotterij werkt en ze verdient 30000 bath p maand daar kun je goed van leven

.......... aachen poepe make voor 25 euro minimum 200 maximum vrouwen naar alle keuze aziaten negerinnen en natuurl ijk favoriet de latinasss!!! pak u kans en ga naar aachen -champagne 50 euro -hoertje 60 euro -dag ONBETAALBAAR!!!

jongens, jongens, wat een verhalen toch allemaal. Ik ben 29 jaar en gehuwd met een Thaise. Niet leren kennen in één of ander massage salon of bar. We leven nu in België en zelfs hier zie ik reacties van sommige mensen waarvan ik walg. Sommige mensen denken dat elke Thaise in een bar werkt of moet werken....

Wat een kortzichtige mensen. Wij zijn zelf van plan om naar Thailand te emigreren omdat het een prachtig land is waar mensen nog kunnen leven zonder stress en gelukkig zijn met weinig, zelfs als ze arm zijn. Iedereen die hier zijn zware verhalen kwijt wil en denk dat Thailand één bordeel is, ga er zelf eens naar toe en probeer ook eens verder te gaan dan Pattaya of Phuket. Dan zul je misschien zien wat Thailand werkelijk is.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo