Pechvogel

ricardo,

Ik ben een jongen van 32 jaar en inmiddels getrouwd. Vroeger heb ik veel hoeren bezocht. mijn eerste ervaring was een hele slechte.

ik was toen een jaar of 15 en ging met tienertoer naar amsterdam om kleding te kopen. natuurlijk moest ik eerst even langs de wallen. op de bekende brug werd ik aangesproken door een aardig uitziende meid. ze vroeg me of ik meeging naar een hotelkamer. ik moest haar 35 gulden betalen inruil voor sex. ik natuurlijk al opgewonden door het struinen langs de ramen had daar wel oren naar. eenmaal uitgekleed op bed vertelde ze mij dat de 35 gulden maar een lokkertje was en dat het natuurljik veel meer was. ze ging mijn broek nazoeken op meer geld. als ik stennis zou gaan maken dan zou ze haar verslaafde neger waarschuwen die achter de deur op haar stond te wachten. u raad het al weg kleding geld!! nadat ze mijn geld afgepakt had vroeg ze wat ik wilde neuken of pijpen.

tja de laust was bij mij natuurlijk over en ben meteen vertrokken naar het station. onderweg heb ik natuurlijk nog een leugen moeten verzinnen tegen mijn moeder waarom ik geen kleren heb gekocht. door deze traumatische ervaring heb ik natuurlijk heel lang de hoeren gemeden. maarja het bloed kruipt waar het niet gaan kan en heb inmiddels al heel wat keren de dames van plezier opgezocht. eigenlijk voel ik me bij oudere vrouwen het meest op mij gemak. het liefst zou ik nog een keer een vrouw van rond de 50-60-70 willen plezieren. misschien kun je reakties aan mij doormailen.

pechvogel.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo