Polen (2)

Zoals beloofd, ik zou nog een leuke ervaring toesturen en het toeval wil dat deze ook in polen heeft plaatsgevonden (zoals het verhaal hier). Allereerst iets vooraf, wat niet direct met mijn verhaal te maken heeft. Reeds jaren ben ik een groot liefhebber van Chris Rea deze artiest maakt veel sfeervolle muziek die bij mij altijd een gevoel van avontuur en vrijheid teweeg brengt. Het eerste nummer van de eerste CD die ik van hem kocht " AUBERGE" heb ik altijd een heerlijke plaat gevonden, die je doet denken aan verre reizen en veel meemaken, tot zover..

AUBERGE

Een aantal jaren geleden ben ik met een vriend op avontuur geweest in Polen. Lekker eten lekker drinken, flink feesten dus. Een van de laatste avonden ('t was al na drieen)stapten we in een taxi en vroegen aan de chauffeur wat er nog meer te doen was in de stad, de beste man snapte er geen bal van maar na enig aandringen bracht hij ons toch ergens heen.De rit duurde ongeveer 15min en ik begon me wat ongerust te maken over waar we terecht zouden komen.

opeens stopte de man voor een groot huis, stapte uit en gebaarde ons om mee te komen. we wisten niet waar we heen gingen waarschijnlijk een illegaal feest of zo. We liepen door een gangetje, trappetje op weer een gangetje, trappetje af, trappetje op weer een gangetje en nog een. Inmiddels begon ik te vrezen dat we hier niet levend vandaan zouden komen, maar we besloten toch maar te volgen. uiteindelijk gingen we ergens naar binnen en we kwamen op een soort overloop uit met op het einde een aantal bankstellen, en tafel en een koelkast.

Deze ruimte deed nog het meest denken aan de wachtkamer bij de dokter. maar niets was minder waar, er zaten een aantal meisjes op de banken en al vlug beseften we dat we in een bordeel terecht waren gekomen, niet dat we hier zin in hadden maar we durfden ook niet meer terug. Vriendelijk werden we verzocht plaats te nemen en kregen we een drankje aangeboden. we namen op de bank plaats tussen de meisjes( welke absoluut geen woord engels of duits spraken)in afwachting op wat ging komen. het wachten leek een eeuwigheid te duren en de slaap had zich inmiddels meester van mij gemaakt( de alcohol had zijn vernietigende werk gedaan)en ik wilde eigenlijk alleen nog naar bed. Rond 06:00 was er eindelijk een kamer vrij en ik werd vriendelijk verzocht een meisje uit te kiezen, het interreseerde me werkelijk niets, maar goed ik besloot te kiezen voor het " muurbloempje" het lieve kind was duidelijk verrast dat ze uitgekozen was.

Ze was heel zenuwachtig en wist absoluut niet wat ze moest doen, dus ik dacht laat ik het haar makkelijk maken en vroeg of ze mij kon masseren. 'T duurde even voor ze het snapte maar ze vond het goed, ik klede mij uit ging op het bed liggen. Ze nam plaats op mijn achterwerk en begon, plots was ik klaar wakker, haar ijskoude handen op mijn rug dat was schrikken ze schaamde zich duidelijk en verontschuldigde ze zich. Ik probeerde haar op d'r gemak te stellen door te zeggen dat het ok was en dat ze 't goed deed.

Tenslotte vervolgde ze haar " massage" waar ze duidelijk niet veel kaas van gegeten had.Dit ging een lang uurtje worden en dus tijd om in te grijpen, ik besloot de rollen om te draaien en vroeg of ik haar mocht masseren. Dit was duidelijk een opluchting voor d'r, niet dat ik nou zo'n handige jongen ben maar ik had tenminste geen koude handen, ze sloot haar ogen en ik begon voorzichtig te " kneden" .

Vervelend vond ze het allerminst en na verloop van tijd vroeg ik of ik haar uit mocht kleden, voorzichtig stemde ze toe. stukje bij beetje werd ze steeds bloter haar ogen hield ze stijf dicht maar ze liet zich steeds meer gaan, ze begon nu zelfs te zweten. toen ze uiteindelijk poedelnaakt op bed lag heb ik haar uitgebreid over haar hele lichaam gezoend, en allemensen wat was dit meisje opgewonden ( en ik zelf trouwens ook).Uiteindelijk vroeg ik of ik " naar binnen mocht" ze zei niets maar gebaarde van wel.

Het was nu duidelijk, het beest in het eerst zo schuchtere muurbloempje was ontwaakt. Op onze typies pools ingerichte kamer stond een krakkemikkig radiotje waar voornamelijk poolse muziek uitkwam, maar op precies het goede moment kwam er uit de luidspreker van dit oostblokproduct een voor mij heel bekende melodie, je raadt het al.... AUBERGE

Het was inmiddels een uur of zeven in de ochtend maar was zo fris als een hoentje toen de chauffeur ( die op ons gewacht had) ons terug bracht naar het hotel.

Ik denk nog vaak terug aan Victoria vraag mezelf af hoe het met haar gaat, en vindt het jammer dat ik haar waarschijnlijk nooit meer zal zien. Misschien ga nog wel eens terug naar die poolse stad, maar ja of ik haar dan weer zal zien.......

Hoerenloper, een beladen woord met een enorme negatieve lading, maar ik wil hierdoor kwijt dat ik hoerenlopen prima vind, wat kan het nu voor kwaad, de man zijn plezier en voor haar mits ze vrijwillig in de prostitutie is gegaan een mooie manier om je brood te verdienen. Ik zelf zou best eens een dag een hoer willen zijn, om er achter te komen wat mannen nu zou opwindend vinden aan lichtekooien

MANDY

Neem mij die ene dag als klant en je hebt in ieder geval één positieve ervaring. Maar dat zul je toch wel niet durven....

Ricardo

Wat er verkeerd is aan 'hoerenlopen'? Op zich niks maar veel kerels schamen zich enorm, en veel kerels hebben hun eerste, zo niet alle sexuele ervaringen opgedaan bij een 'lichtekooi' , waarbij het moeilijk te bepalen is hoe vrijwillig een 'hoer' haar werk doet, b.v. verslaving, illegaliteit (er bestaan m.i. geen onwettige mensen, alleen onmenselijke wetten...) Is een ervaring als klant wel te vergelijken met een 'echte' liefdeservaring? (Met of zonder sex) Duidelijk is dat 'hoerenlopen' blijkbaar zeer verslavend kan werken, en voor veel kerels nogal duur is, b.v. WAO-ers.

Ook weigeren veel 'hoeren' b.v. gehandicapte mannen. (Ook zelden rijk)In het heel kort zouden er een gedragslijnen uitgewerkt kunnen worden m.b.t. respect, hygiene, CAO, prijs/kwaliteit-verhoudingen, etc. En, Mandy, als IK jou nou eens het zelfde aanbod zou doen, een aanbieding als(mannelijke) 'hoer' voor een dag/week, zou je dat zelf dan WEL durven? (GEEN GRAP...)Met de nodige zenuwen zou ik ! wel durven, (ook als ik de klant zou zijn...) maar ik neem liever de tijd om een relatie op te bouwen, neem es contact op als je wil=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=Bovenstaand bericht als reactie aan MANDY van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We willen toch niet goedkoop wippen he, "nerveuze" WAO-meneer???

Hoi, In de poolse prostitutie zijn de meeste vrouwen afkomstig uit Rusland. Het is een soort van mafiale praktijken vrouwen voor 3 maanden in polen te stationeren en veel geld te laten verdienen. De prijzen zijn gelijk aan die van nederland en duitsland vooral in de grensgebieden.

Ik heb fijne ervaringen opgedaan in de poolse stad Stettin en Slebice waar de meest intelligente vrouwen veel geld verdienen en met dit geld hun studie te betalen of voor de meestal arme familie te zorgen. Ik vind Russische vrouwen erg fijn omdat ze ook veelal goed engels spreken.

Johnnie

Komen jullie dames ook bij de zware lichamelijk gehandicapten thuis om te houden? Ik ben zelf zwaar lichamelijk gehandicapt, en ik kan ook niet praten. Ik woon in Amstelveen. Ik weet niet of jullie mij kunnen helpen. Het is namelijk zo, ik zoek een Nederlandse escortdame die de alle maanden bij mij komt thuis om met mij seks wilt houden. Zij moet ook een beetje bekend zijn met de gehandicapten mensen. Ik wil een jonge dame hebben. Als jullie er 1 hebben, willen jullie dan mij zo snel mogelijk te rug Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Jan

Wie helpt Jan?

Misschien is het een idee om Jan te wijzen op het bestaan van de Stichting Alternatieve Relatiebemiddeling. Dit is een bureau dat is gespecialiseerd  in seksuele dienstverlening aan gehandicapten (uiteraard zonder winstoogmerk). Op hun site is veel informatie te vinden over hoe het een en ander in zijn werk gaat. www.stichtingsar.nl

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo