Rechtszaak

Hoi, 
Jou dagboek episiodes met intresse gelezen. Dit omdat ik, als alleenstaande, ook regelmatig prostituees bezocht heb en thans ook weer bezoek. 
Mijn vraag is het jou ook wel eens over komen dat een prostituee op jou verliefd werd en met je wilde trouwen? 
Nu dit is mij wel gebeurd, na de tweede keer werd zij verliefd op mij en zijn we ook getrouwd. Nadat we getrouwd waren (in gemeenschap van goederen) gaf zij mij te kennen weer weg te willen, en zijn we na een jaar gescheiden. 
Achteraf bleek alles een voor opgezet plan te zijn en was ik er dertigduizend gulden er bij in geschoten. 
Rechtzaak loopt nog, dus je bent gewaarschuwd.

Tja, ..

Onmiddellijk gevraagd worden om te willen trouwen vind ik niet zo een kosjer idee. Verliefd worden kan zeker (is me al gebeurd) en we zijn nu nog steeds goede vrienden. Ze zegt ook rechtuit dat ze mij sexueel niet aantrekkelijk vind (ik ben haar type niet) en dat ze wel de "lekkere" venten van het type porno-acteur het lekkerst vind en ook kan ontmoeten want in een film heeft ze wel al eens meegespeeld.

Maar toch komt ze steeds terug naar mij, voor de affectie, voor de knuffels, gewoon voor het tijd doorbrengen met elkaar ook al is het maar stomweg boodschappen doen... een relatie met een prostituee doe je (volgens mij) niet voor de sex, integendeel. Sex zal er hoogstwaarschijnlijk nog wel eens plaats grijpen tussen ons, maar dat zal slechts heel sporadisch voorkomen. Na een dagje hard werken en na een paar viezerikken over de vloer gehad te hebben kan haar wansmaak voor mannen groot zijn die avond. En toch komt het meisje in kwestie soms naar mij of belt ze me op; maar er is (voorlopig) geen sex meer tussen ons sinds ik haar privé blijf zien... en da's al een vijftal maanden.

En raar maar waar... kan nèt zij jaloers reageren als ik over een andere vriendin of vriendinnen praat... Zou ze dan toch meer voor mij voelen? Want als ik een paar dagen niets van me laat horen dan neemt ze zelf contact op en wil ze me zien. Hoe meer ik zelf naar haar toe ga, hoe meer ze zegt dat ik afstand moet nemen; maar hoe meer afstand ik wil nemen, hoe meer ze mij terug aantrekt en contact zoekt. Rare situatie voor mij...

Zijn er mensen die zich hier in herkennen?

Ikzelf niet helemaal. In die zin dat mijn vriendinnen uit de clubs, die ik ook prive ontmoette, absoluut wel sex met mij wilden hebben, en ik omgekeerd ook. Maar wat ik wel herken in je verhaal is dat veel meisjes uit de prostitutie snakken naar een rustpunt in hun toch veelal instabiele leven. Dat ze een schouder zoeken om tegenaan te leunen. Naar aandacht verlangen en gewoon aardig gezelschap om zich heen willen hebben.

Als er meer mensen zijn die zich in dit verhaal herkennen kunnen ze ook reageren naar mij of rechtstreeks contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (?)

Ik zou me toch wel tien keer bedenken eer ik met een vrouw van lichte zeden in het huwelijksbootje stapte

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo