Ruud over goedkoop

Beste hoerenvriend,

Je epos over de vele klaarkomende dames met belangstelling gelezen. Zelf heb ik net zo'n soort dwang als jij, sinds mijn zestiende een hevige en niet af te remmen belangstelling voor goedkopere raamhoeren. Vroeger kon ik in Rotterdam terecht op Katendrecht waar naast de vele Hollandse meisjes altijd wel een paar zwarte dames te vinden waren, maar dankzij de zich overal mee bemoeiende overheid, die lijken te denken dat zij de hoeren totaal kunnen laten verdwijnen, is dat helemaal gesloten en ben je in Rotterdam aangewezen op de gore (drugs) troep aan de Keileweg waar ik niets voor voel en zijn de andere dames in feite over de hele stad uitgewaaierd of moet je ze in clubs zoeken. Iets waar ik niets aan vind.

De spanning die ik zoek in de het rode en blauwe licht en de ordinaire (liefst goedkope) hoer is daardoor in deze "havenstad" (zonder behoorlijke hoerenwijk) helemaal verdwenen. Vele jarenlang heb ik mijn heil dan ook in Den Haag gezocht, waar naast de dure Geleenstraat vooral de Poeldijksestraat en de Doublettstraat met hun vele tientallen ramen mijn intense belangstelling genoot. Vele ware prinsessen kon je hier aantreffen, schoonheden, jonge sterke meiden, prachtige pikzwarte Nigeriaansen, schitterende bronzen Creoolsen uit Suriname, die ondanks hun vaak dikke lijven, hoogst ordinaire uitstraling en grote bekken als je bij hen was heel vaak zacht, lief en tuk op een beetje vriendelijkheid waren. Maar vooral de Braziliaansen en de meiden uit Sant Domingo heb ik leren waarderen; veel zachter als de Peruaansen of Colombiaansen die vaak doorlopend om meer geld zeurden. (daar heb ik inderdaad zo'n hekel aan, is alleen al een reden om naar een club te gaan, maar dat is mijn mening R.)

De beste was ook hier "oma" een Braziliaanse die Sharon heette, niet echt mooi meer op haar veertigste, al had ze een mooie strakke body en schitterende benen. Maar wel ongelooflijk vriendelijk en vaak intens geil. Toen zij de eerste keer dat ik haar zag naar me knipoogde was ik onmiddellijk totaal aan haar verslingerd. En nadat ik haar een aantal keren had bezocht vroeg ze steeds heel verlegen of ik haar wilde likken omdat ze daar zo dol op was en haar klanten haar ruw en ongeïnteresseerd behandelden. Ik likte haar kleine strakke kutje omdat ik haar een plezier wilde doen en zij kwam ongelooflijk heftig, wild trappelend en schreeuwend klaar. Daarna likte ik haar vaak en... met liefde. Ze kwam dan steeds opnieuw snel en hevig klaar en genoot vreselijk, waarna ze tot alles bereid was.

En zo werd ik haar eerste en enige klant die zonder condoom met haar vrijde én... kon geen ander vrouwtje in die straat meer bezoeken als zij achter haar raam stond. Want ze was vreselijk jaloers en kon hevige scènes maken als ze je bij een ander meisje zag praten, (laat staan binnengaan!) die ze dan de volgende maal weer goed maakte met duizend excuses, kusjes en een soepele vrijpartij met veel oraal werk. En als je wegging... altijd een kusje en... een snoepje!

Daarom bezocht ik - ik moet nu eenmaal veel verschillende vrouwen hebben - dan ook de Doubletstraat waar ik vele honderden meisjes heb gehad. Vooral met een af en toe aanwezige Hollandse die Petra heet, heb ik nog altijd een goede verhouding. Zij komt er voor haar plezier omdat haar man niet geeft wat ze nodig heeft en dus krijgt ze van mij dat waar ze hevig naar verlangt en daar zit zelfs wat werk voor een zweepje bij. Als je die stevig bij haar gebruikt kreunt ze van verlangen en laat ik haar soms op een vibrator, of op mijn vingers klaar komen, waarna ze in is voor het echte werk.

Het heeft mij altijd verbaast hoe vriendelijk vooral de Zuid Amerikaansen zijn; heel wat vriendelijker en vooral sensueler als de Hollandse dames die er vroeger zaten. Ofschoon ik uitstekende herinneringen heb aan een dikke Hollandse meid met zware harde borsten die Beertje heette. Die dikkerd met haar pikzwarte pagekop vond het zalig als je helemaal op haar ging liggen en haar heel langzaam en diep pakte. Ze kwam als je het lang volhield uiteindelijk hevig klaar en kreeg direct daarna een vreselijke haast vanwege haar pooier. Maar haar kusje bij de deur en haar "dag lieve pik van me"ben ik nooit vergeten. Ook niet dat ik haar een keer klaar wist te krijgen en ik zo heet was dat ik nog een keer door de straat liep en  Beertje toen ik weer langs kwam een knoert van een blauw oog had... omdat ze klaargekomen was onder een klant! (is nog steeds een beetje een taboe, ja.  Helaas...)

Toch geef ik de voorkeur aan bruine meisjes uit Brazilië en Santo Domingo; meestal erg mooi met vriendelijke ogen en ontzettend sensueel en vriendelijk Vele jarenlang bezocht ik er Tatika; een ware donkere reuzin die met kop en kont boven mijn 180 cm uit stak en die nog veel jaloerser was als Sharon uit de Poeldijksestraat. Ze werkte in een soort poortje waarin een blok peeskamertjes was waar je omheen kon lopen om de meisjes te zien. Als ik snel haar hokje voorbij liep om even bij de andere meisjes te kijken - kijken is voor mij heel belangrijk - kwam ze als een furie tevoorschijn en kon ik de grootste ruzie met haar krijgen.

Zelfs de andere meiden die er langer werkten gaven aan haar door als ik langs was geweest terwijl zij bezig was. Als ik dan niet terug kwam liep ze de hele Doubletstraat door op zoek naar "haar blanke man." Ze beschouwde me echt als haar "blanke man en min of meer als haar meester" wat zich uitte in het feit dat ze me vaak vroeg om na 01.00 uur, als zij stopte, bij haar te komen, waar ze mij dan een paar uur bezig hield met haar enorme zware lijf. Ze had het grootste, natste en vooral roodste geslachtsdeel en de zwaarste borsten die ik ooit gezien heb bij een vrouw... en ze was zachter en vriendelijker als alle andere zwarte vrouwen die ik bezocht. Alles kon en toen ik haar op een vakantie in Santo Domingo bezocht heb ik weinig meer gezien dan haar kleine woning en haar gloeiende lichaam. Later verklaarde ze dat ze op mij gevallen was vanwege het feit dat ik haar gelikt had...
Ach ik zou hele boeken vol kunnen schrijven over deze meisjes, maar stop er nu mee en hoop dat je mijn bericht krijgt en apprecieert.

Weinig mensen begrijpen de passie die je voor hoeren kunt hebben, maar voor mij.... Mijn god ik kom zowat klaar als ik aan Carmen denk; 18, bloedmooi en met het strakste  kutje dat ik ooit voelde... wakker lig ik ervan!
Ruud

Een liefhebber! Niks meer aan toe te voegen.

Met belangstelling heb ik je verhaal gelezen over Sharon
Ik ken haar uit de tijd dat zij veel optrok met Ariane.
Wie weet waar Ariane gebleven is ??
Ze is niet terug gegaan naar Brazilië maar werkt hier ergens in de buurt.

Tsja, die Haagse ramen, ik kwam er graag, vroeger minstens één, soms twee keer per week. Heel veel goede en soms een wat mindere ervaring. Het klopt dat de Latijns-Amerikaanse meisjes een klasse apart zijn. De kleine Betty bijvoorbeeld, die steeds drie maanden hier en dan drie maanden in Duitsland was op een toeristenvisum. Behalve in de Kerst-periode, dan ging ze naar huis naar haar zoontje Diego en haar familie.

Als ik al eens na te lang wachten een ander meisje had bezocht en ze zag me, nou dan zwaaide er wat... Ze hield best van gelikt worden en langdurig stoeien. Samen een kopje koffie na afloop en soms een nachtje blijven slapen, kon ik s'morgens vroeg mooi de vuilniszak buiten zetten.... Ettelijke jaren geregeld met haar omgegaan, soms wat lekkers meegebracht of een bloemetje, geregeld de foto's van haar zoontje en huis in Brazilië bewonderd. Ze voelde niks voor een vaste relatie, met welke man dan ook, ze hield van haar vrije bestaan. De acties tegen "illegalen" hebben een behoorlijke armoe veroorzaakt in het ramencircuit, bedankt politie en vreemdelingendienst!

Iwan

nou zeg dat wel....niets meer aan de straatjes in Den Haag! O kon ik nog maar een keer ...

Een reactie op de vraag waar Ariane gebleven is die vaak met Sharon optrok. Ze is naar Leiden vertrokken en getrouwd. Als ik het goed begrepen heb wonen ze inmiddels in Belgie en hebben een internetcafé.

Hi, een prachtig verhaal, waarin mijn tijd kon spiegelen ik woonde in den Haag tot begin 1970, er waren toen nog weinig buitenlandse meisjes maar de haagse meisjes van toen heerlijk ik had twee vaste meisjes Wies en Patty (toen mocht ik nog mijn brommer binnen stallen) of zo iets en ik kwam wekelijks bij hen. Ik ben al hoerenloper van mijn 17 nu ben ik 64 en doe het graag nog alleen jammerlijk weinig in den Haag maar Brussel Antwerpen nu laat ik me graag verwennen door de Russische meisjes tussen 18 en 22 jaar prachtige meiden en die weten wat sex is en wat een man verlangt alleen likken is er niet bij, jammer ik doe het zo graag. Tegenwoordig moet je al goed uit je doppen kijken of je zit bij een travestiet binnen. Ik blijf het dagboek wel lezen hou het zo het is leeswaardig.

Robert

Ik begrijp het wel, het is gewoon chill, maar nu ben ik eraan verslaafd.

Ook ano 2005 valt er nog genoeg te genieten in Den haag! Zelf bezoek ik reeds vanaf mijn zestiende de diverese straten. Helaas is de Poeldijkse straat helemaal de nek omgedraaid door de gemeente. Toen ik daar ,halverwege jaren "80, was het daar een paradijs voor de liefhebber van exotische vrouwen. Alles was mogelijk voor 25 gulden! De Geleenstraat heb ik persoonlijk weinig bezocht: mooie dames ,hoge prijzen en weinig passie. de Doubletstraat is op dit moment,mede door de leegloop van de poeldijksestraat,helemaal opgebloeid. Er is volop keus en de prijzen zijn goed te doen.

Uiteraard is de ene dame bereid tot meer dan de ander. Ik zelf bezoek ,reeds sinds langere tijd,een donkere dame die mij werkelijk geweldig verwent. Als ik binnenkom ,eerst heerlijk masseren ,als ik het aangeef,begint zijn lekker te pijpen ,als ik zeg dat ik haar wil likken,draait ze zich om en ruik ik haar sappige geuren terwijl mijn tong zowel haar poesje als haar anus uitvoerig likt. Als ik wil neuken gaat ze op mij zitten met haar kont naar mij toe en begint mij zachtjes en langzaam te berijden.Wat een uitzicht op die heerlijke kont! Dan draait ze zich om,ze zit nog steeds op mijn pik en neukt mij andersom ,zodat ik aan haar ,grote, tieten kan likken.

Op z'n hondjes is een van mijn favoriete standjes meestal doe ik deze eerst op het bed,op de knietjes, daarna staand ,ik naast het bed en zij op het bed met een geweldige "vieuw" dankzij de spiegelwand. Haar borsten schudden ,ik kneedt haar heerlijke ronde kont en kom , uiteindelijk tot mijn gerief. Dit is een topperje,helaas zijn niet alle meisjes achter het raam van deze kwaliteit. Als ik haar iets meer geef kan ik zelfs haar anaal,in diverse standjes,nemen. Dus: Ook vandaag de dag is er nog steeds van alles mogelijk in Den haag!

wat dames uit zuidamerika betreft heb je volkomen gelijk,ik kwam wel eens op de kaap eind 70. begin 80. Links naast chin.rest.wing wah waren een aantal kamers met meisjes uit Z.am. Een ervan zou ik graag nog eens terug zien helaas weet ik geen naam. Klein pittig (160)wie weet waar ze is gebleven? Phil.

Eind 70?, hmm. Probeer eens een Colombiaans bejaardenhuis..

tja ,het was in die tijd nog echt leuk om daar te zijn ,met name de poeldijksestraat dat was gewoon weg de straat waar je met de z-a dames goede sex kon beleefen ,die tijd komt never nooit meer terug zoals zoveel dingen gr marcel

JAH VROEGER WAS HET ERG LEUK DİE TİJDEN KOMEN NOOİT MEER TERUG DE GEMEENTE HEEFT NU STRENGE REGELS K DENK DAT DE REGELS WAT LİGTER MOETEN WOORDEN

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo