Superhete arabische vrouw

Waarom kunnen vrouwen van Arabische komaf zo superheet zijn? Bij de verzorgde club in een middelgrote stad, waar ik vaker kom, ging ik eens laat op een dinsdagavond of zo langs, gewoon om een biertje te pakken. "Men moet toch nou niet altijd, hè?" Ik vind de sfeer daar aangenaam; wat losser, vrijer en een beetje "verrucht", zoals dat op zijn Duits heet. (Een vriendin van me bijv., een toneelspeelster, neemt ook wel eens de gelegenheid waar, om in dit soort omgevingen te zijn; ze vindt dat, zonder zelf in die business bezig te zijn, gewoon heerlijk, zegt ze.)

Er waren op die avond slechts drie meisjes, waarvan er twee niks te doen hadden. Dat had zijn reden, want er was er eentje bij, die die avond de show stal. Het was een kleine, zeer knappe Noordafrikaanse. Ze kwam kennelijk vanwege haar franse taal uit Algerije of zo. Ze had een klant, waarmee ze behoorlijk champagne zat te drinken. Daardoor verloor ze kennelijk veel schroom.

Ze ging steeds van haar barkruk weg, om bij luider opgedraaide muziek spontaan op de verleidelijkste en geilste manier te gaan dansen. Ze had zich daarbij al van een paar kledingstukken ontdaan en liep alleen nog maar in een transparant hemdje rond, waardoor alles te zien was. Het was duidelijk: ze had een perfect lichaam(pje). En ze was in een kompleet exhibitionistische bui. Dat paste eigenlijk niet in dit verzorgde huis. (De kamers waren b.v. wegens juridische redenen in het pand daarnaast).

Ze ging steeds verder en trok haar slip over het hoofd van de mannelijke bediening, die dat wel prima vond. (De bazin was er gelukkig die avond niet.) Daardoor stond dat kleine ding kompleet naakt zichzelf en op een geheel natuurlijke wijze geil te zijn. Ik kreeg daarbij bijna een ATTAQUE van opgewondenheid. Ik zat bijna gewoon te trillen van bewondering en van dat andere ook natuurlijk. Ik op mijn Frans zeggend, of daar echt niet iets gauw aan te doen was.

Maar ze zei toen tussendoor: "tja, ik heb die gast daar als klant, kan dus niet weg." Die klant sleepte haar dan ook binnen de kortste keren naar boven. Daar zat ik dan, nabevend en denkend: zal ik mijn principe van -'een avond, een meisje, en wel alleen maar voor mij'- verlaten, geduldig zijn en maar wachten?" Ze was na niet al te lange tijd toch weer beneden met die klant, die met haar nog een "nadrankje" wilde drinken. Ze was echter nog kompleet in de stemming van voorheen en begon gelijk weer al haar kleren uit te trekken om nu zelfs bovenop op de bar weer op haar manier te dansen.

Ze was daarbij echter nu ook niet grof geil, maar verleidelijk lief eigenlijk en zeer attractief. Een andere gast, een sportieve bink, die de hele avond ook al had zitten kijken, zei tegen de bediening: "Ontkurk snel een fles. Daarmee wil ik wat doen". Ze ging toen op de bar temidden van die paar aanwezige gasten zitten en begon haar benen verleidelijk te spreiden. De bestellende gast had toen -met prima timing- net die fles met spuitend schuim klaar om dat op haar bevend mooie pussy te spuiten.

Ze schreeuwde het uit van plezier en richtte daarop haar blik op mij, waarop ze aanvurend zei: "toe, lik me. Ik wil het van jouw weten". Ik ben toen zonder terughouding tussen haar benen gedoken / gevallen en begon haar op de hartstochtelijkste manier uitzinnig (en buiten mijn zinnen) te likken. Ze kwam luid juichend klaar. Ik kwam bijna beduusd tussen haar benen vandaan, me afvragend: "waarom ben je hier ineens openlijk "a plein publique" zo ver gegaan?"

k hou normaliter de intimiteit met vrouwen, hoezeer ik het ook met eentje wil, altijd toch privé, tussen vier wanden van een kamer. Ze had me met haar heetheid kompleet uit mijn gewoontepatroon en deze schroom gerukt. De andere paar gasten stonden er, geloof ik, nogal jaloers bi! j te kijken. Het was toen al laat; de tent ging dicht, maar ik ben toen daar weer spoedig teruggekeerd, nadat ik van te voren gecheckt had, of ze die avond vrij zou zijn.

Ze was enthousiast en blij, dat ik kwam en we hebben het doen veel, vaak en lang die avond gedaan. Ze was prachtig, heet, ook bibberend teder en zeer vochtig.Ik kreeg haar zo ver, dat ze begon te tongkussen; iets wat ze nooit met een klant had gedaan of had willen doen. Ook zij, een Tunesische, 25 jaar oud, verder weg in het land wonend, was (-of is, want dit is niet zo lang geleden-) van islamitische komaf, waarbij de familie er niets, maar dan ook niets van mocht weten, want dan zou ze echt verstoten worden.

Ook dit was weer zo n afgrijselijk aantrekkelijke en superhete vrouw van Arabische origine. Ik ben er waarschijnlijk gauw weer naar toe....

diabolo

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo