Taipeh

Vraag me niet wat ik in deze stad moest doen, want dat weet ik zelf ook niet meer. maar een ding is zeker voor het nachtleven hoef je echt niet naar Taiwan. Alles heb ik geprobeerd, een terrasje om even een kopje koffie te drinken, vergeet het maar. Een barretje om een lekker biertje te halen, geen kans. Er moet toch wel iets te doen te zijn in dit gehucht ( Taipei heeft ongev. 4miljoen inw.)

Na veel nadenken en peinzen kwam de receptioniste van het hotel met een idee, er was een discotheek in de stad AHA dus toch. Ik natuurlijk gauw een taxi genomen en erheen gescheurd. En ja hoor een heuse disco, en mooi en groot. groter dan de jaarbeurs in utrecht ongeloofelijk, alleen jammer dat ik de enige klant was. Ok de entree was 40euro ?? en een biertje 15euro, nou niet zeuren we maken immers flinke vorderingen toch??

Uiteindelijk zaten we welgeteld met drie man sterk elkaar aan te gapen, en zelfs de barman was in slaap gevallen. Om 00:30 vond ik het wel welletjes, dan maar terug naar mijn hotelkamer, nog even gauw wat blikjes bier bij de 7eleven halen en een zak sprinkhanenchips, want wie weet is er nog wel een japanse film op TV met chinese ondertiteling. Goed alles liep ( zoals jullie ongetwijfeld verwachten) geheel anders. eenmaal op mijn kamer ging de telefoon, de receptie met de mededeling dat mijn schone was klaar lag nee nee ik hoefde het niet op te halen ze stuurde wel iemand

En inderdaad 5min later, klop klop een mannetje met schone was. Hij komt binnen kijkt spionerend rond en vraagt tenslotte: you allone in the loom ? Ik antwoord bevestigend niet wetend waar hij op doelt ( ik ben soms wat naïef). Al gauw kwam de "aap" sjonnie wist nog wel een leuk meisje die hij best voor mij kon regelen. Ik vertrouwde het niet helemaal, maar goed niets te verliezen, even onderhandelen over de prijs en we werden het eens.

En inderdaad 20min later een beeldschoon chineesje voor de deur. Ik had al snel in de gaten dat ik te maken had met een echte vakvrouw ( hoe mooi en fragiel ze ook was) het "gereedschap" kwam tevoorschijn, en een uurtje later was een ding duidelijk: deze vrouw wist hoe ze van dik hout planken moest zagen.

Even vlug als ze gekomen was vertrok ze weer..... maar goed ook ik ben nogal gesteld op mijn nachtrust zie je.

leuk verhaal maar deppig einde

Deppig??

30 jaar geleden kwam ik geregeld in Taipei en toen buiten Taipei was een soort dorp(naam was geloof ik Pedro) en dat was allemaal sex.Mijn Taiwanese zakenrelaties lieten mij tijdens het dinnee(alles op een ronde beweegbare tafel) allerlei naakte meisjes voorbij paraderen en mog ik op hun kosten een uitzoeken.

Ik was altijd in hurry om mijn soep met drijvende geitenogen naar binnen te schrokken en het dessert wachte ik niet af.Ik heb mij altijd vermaakt in Taipei en ben nog getrouwd met een Taiwanese welke ik naar Nederland heb meegenomen en in de kortste keren hier ben kwijtgeraakt en Yu Shu (dat is haar naam) woont alweer hier 25 jaar en heeft 2 kinderen.Maar lelijk dat ze is geworden en daarbij ze draagt nu een bril met glazen welke de bodems van jampotjes zijn geweest.

Het kan verkeren !!!

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo