Tsjechisch klaarkomen

over het thema klaarkomen heb ik eigenlijk een heel "sappig" verhaal over een Tsjechische vrouw, die in de business werkte. Dat vrouwen in dit metier niet klaar (of juist wel) zouden klaar komen, daarover hebben we al eens gesproken. Ook de reactie van de Engelsman, die vertelde over een vrouw, die een half uur lang een orgasme had, vond ook heel interessant. Dat is naar mijn ervaring mogelijk. Je moet een beetje weten, hoe men te werk gaat.

Ik was in een club, waar veel Tsjechische vrouwen werkten en waar je ongedwongen een drankje kan drinken. Nou was er eentje bij, die er goed en ook in haar gezicht er uitdagend uitzag, die ik gewoon op straat al eens had gezien en die een drankje van me wilde hebben. We waren naar elkaar sympathiek en ze vertelde, dat ze mij ook al eens gezien had. Ik kreeg de indruk, dat ze mij als een soort prooi voor de avond wilde hebben. Ze was echter ook koel daarbij. We drinken wat, ik had geen plannen met een meisje mee op de kamer te gaan en ik praatte alleen maar met haar, Diana war haar naam.

Een tweede keer, toen ik er was, kwam ze gelijk weer op me af. Ik kon haar een "beetje lezen" in wat voor soort persoon ze was. O.a.e een crush op sex hebben, maar wel, waarbij zíj wilde bepalen, hoe en wat er zou gaan gebeuren. Zij gaf ook veel dingen toe, die ik van haar zei. Hoe dan ook: we zijn naar boven gegaan. Ik had sterk het gevoel, wat ik moest doen om haar naar een orgasme te krijgen: beffen dus, op een bepaalde manier. Nou zijn Tsjechische vrouwen kennelijk liefhebbers van "face sitting". Ze kwam (nogal luid) klaar, ik niet, maar daar was ik ook niet op uit. Ze zei onmiddellijk daarna: ik wilde jouw verleiden, maar jij hebt verdomme mij verleid." Ik zei, (naar buiten toe cool) in een andere richting op de bedkant zittend en wegkijkend: " Oh, dat is heel gewoon hoor, dat heb ik vaker".

Van binnen zat ik glimlachend, grijnzend en tevreden te denken: ha, ha meisje, daar gaat het mij nou juist om en dat is weer eens gelukt". Nou, ik moest van haar natuurlijk weer terugkomen. Telefonies checkend of ze er op een avond was, zei ze aan de telefoon, dat ze hongerig zat te wachten en dat ik snel moest komen. Ze zou -iets wat ze nog nooit had gedaan- geen ondergoed vanwege mij in deze vrij chique en ook niet goedkope bar dragen.

Enfin, dit keer snel naar boven, nadat ik haar verbaal al angeturnt had. Ze wilde echt heel erg. Dit keer deden we meer, maar de hoofdbezigheid was weer haar erg aangenaam (eigenlijk zalig) smakende pussy te bewerken. Ik was door die smaak ook erg geïnspireerd. Nou het werd steeds luider bij haar en ze werd verschrikkelijk "nat", wat ik weer ontzettend opwindend en te gek vond / vind. Ik kon haar opwinding sturen en besloot na een tijdje heen weer verlangzamen en versnellen haar te laten klaarkomen. Maar toen vond er toch iets verrassends plaats. In haar orgasme had ze gewoon een krachtige vloeistof-ontlading bij een soort "primal scream".

Het was gewoon een komplete overvloeding op en over mijn gezicht, wat ik trouwens weer heerlijk vind. (een keertje omgekeerd zou je kunnen zeggen). Ik had het al eens eerder meegemaakt, maar dit was wel erg sterk. Ze zei, dat ze dat niet van haar zelf kende en drong er op aan, dat ik vaker moest komen. Nou ben ik daarna vaker geweest en wilde haar overreden, dat we ons privé zouden ontmoeten. Dat ging haar te ver, want met een klant zou ze zoiets niet of nooit willen doen. Ik heb haar bij bezoeken daarna steeds geplaagd door haar alleen met woorden verschrikkelijk op te winden en dan weer weg te gaan.

Dat vond ze niet echt leuk, maar als ik er was, wilde ze steeds alleen maar bij mij zitten. We hebben het toen nog een keer gedaan, drie uur lang, maar het werd me (zuunige hollander?)steeds gewoon te duur en zij wilde het niet privé doen. Toen ze me eens keer opbelde, voor een avond bij haar in deze dure club, moest ik zeggen, dat ik juist met een nieuwe, heerlijk en gezond sensueel taboeloze vriendin samen was. Ze was erg teleurgesteld.

Toen ik een beetje schuldbewust een paar dagen later daar naar haar informeerde, zei men (men kende mij al door deze geschiedenis daar), dat ze plotseling kort na ons laatste telefoniese gesprek met het werk was opgehouden en terug naar Praag was. Ze was gewoon als boter bij me en dat was fantasties. Maar verder wilde ze helaas niet gaan. Ken je dat ook? Zo, tot zover dit verhaal. 't is wel een beetje erg lang geworden, misschien moet je het begin wat inkorten, als je het wil plaatsen.

Diabolo

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo