Verslaving

Ik heb al 4 jaar een vaste vriendin en we wonen samen en hebben trouw plannen. Het probleem is alleen dat ik in de buitendienst werk in regio Zuid Holland en dat ik regelmatig naar de Geleenstraat rij om daar een een lekkere snelle wip te maken voor F 50,- of F 100,-

Mijn vriendin weet hier niks van maar ze merkt wel dat het geld steeds sneller op gaat in mijn portemonnee, ik maak per week F 200,- op en geef dan als reden op dat ik vaak op de weg zit en vaak in restaurants eet. Haar familie begint mij ook al te controleren en ik kan de spanning bijna niet meer aan. Ik moet 1 keer per week gaan want anders wordt ik gek maar ze zijn er bijna achter gekomen. Ik trek mij ook vaak 2 of 3 keer per dag af en gebruik daar vaak beeld materiaal bij.

Denk je dat ik een geestelijke afwijking heb of dat ik verslaafd ben aan sex, ik leid een echt dubbel leven en ik ben bang dat ik een hart aanval kan krijgen van de spanning. Tegen over mijn vriendin vind ik het verschrikkelijk want zij is het liefste meisje wat ik ken.

Hoe kan ik stoppen met deze verslaving of moet ik juist doorgaan ?

Ik hoop dat je mijn bericht op je pagina kunt gebruiken want ik weet zeker dat er nog veel meer mannen met het zelfde probleem rond lopen.

Dank je wel voor het lezen van mijn mail

Even een reactie: Weet je dat het helemaal niet goed is geheimen voor je toekomende vrouw achter te houden. Je zou het haar eigenlijk moeten vertellen dit is wel zo eerlijk tegenover haar. Je hebt het als een soort gewenning gemaakt. Ik zou een keer goed op vakantie gaan weg van die andere vrouw en samen met je eigen vrouw.

Tsja....Als ik je toekomstige vrouw zou zijn, zou ik wel van je verslaving willen weten. Maar tegelijkertijd: als ik het zou weten, zou ik het absoluut NIET leuk vinden! En de controles zouden groter worden. En ik zou erover gaan zeiken tegen je...

Ik denk dus dat als je het je vriendin zou vertellen, het ook zou betekenen dat je er beter mee kunt stoppen. Maar ondanks dat je dan belooft te stoppen, kun je natuurlijk nog ontzettende problemen verwachten. Je bent haar ontrouw geweest.

Ik begrijp dat je verslaafd bent aan sex. Hoe sta je daar zelf tegenover? Vind je het wel fijn zo of word je gek van jezelf? Als je er zelf misschien ook wel gek van wordt, misschien weet je huisarts wel raad?

En als je het wel goed vind zo... dan moet je kiezen: of eerlijk zijn, waarbij je dus zeker problemen kunt verwachten en ik denk niet dat je vriendin accepteert dat je ermee doorgaat of je houdt het geheim voor haar en je behoudt je dubbelleven, ook met spanningen van dien. Het lijkt een keuze tussen twee kwaaien he?!

Maar misschien en als je het zelf zou willen, kan er wel wat aan je verslaving gedaan worden. Bij de huisarts ofzo. Dit kan met of zonder medeweten van je vriendin.

Ik wens je heel veel sterkte toe met dit probleem.

Diana

Wijze woorden van je Diana, en ik geloof dat je al vaker hebt gereageerd op deze website (bij o.a. Shanya)

Wat een huisarts aan de "verslaving" kan doen zie ik alleen nog niet zo een twee drie voor me? Hij kan beter een andere 'verslavende" hobby opzoeken zoals websites bouwen bijvoorbeeld ;>)

Lijkt me wel een groot probleem je moet kiezen wil je de relatie behouden? Dan is mijn mening kap er resoluut mee. Nog afgezien van het vreemdgaan.....

Maar ook de finianciele kant. Als het echt een verslaving wordt naar de hoeren gaan bedoel ik.Stop er dan NU MEE METEEN.

Ben ook wel naar de doubletstraat en de poeldijkse straatraat gegaan.Hallo ik weet echt wel wat het is Sorry maar ik meen het Zelf nu sinds enige tijd twee maanden geen relatie maar heb (nu ben ik eerlijk in) nog omdat ik weet wat liefde is geen behoefte om naar hoeren te gaan.Zie wel welke vrouw er op mijn pad komt.

En die zijn er wel geloof me maar! ;)

Greetings

Zeker weten... Sterkte!

Net Reactie verzonden Mijn gevoelens verstuurd Relatie gehad voorheen naar hoeren gegaan na mislukt huwelijk EEN JAAR helemaal niks geen seks daarna beetje naar hoeren gegaan .Weer relatie aangaan sinds februari 2002 beeindigd in april.

Via vrienden en of kennissen contacten opgedaan.Weten dat ik zo een beetje zoekende en alleen ben. Maar ik ga mijn eigen weg. Vind wel een leuke vrouw. Ga ik naar vrienden weten ze wel een leuke vrouw voor me.

Dus we zien wel hoe het balletje rolt humor mag toch wel? Groetjes

Humor is beter dan sex!
Tenminste..
bijna zo goed!
Sterkte T.,

Ricardo

Ik denk dat je als je seksverslaafd bent, eigenlijk minder van seks geniet dan iemand die dat niet is. Net als alle verslavingen, zijn de eerste ervaringen het meest geweldig, en daarna maar een slap aftreksel. Het troosteloze koortsachtige zoeken naar die ultieme kick blijft, maar het wordt nooit meer zoals het was.

Alleen daarom al, zul je hulp moeten zoeken om van je seksverslaving af te komen, voordat je weer echt van seks kunt genieten. Dat je seksverlaafd bent, is misschien maar 'toevallig'. Waarschijnlijk ben je gevoelig voor verslavingen en obsessies. Je kunt daar afkomen, leg het aan je arts voor.

Echt, het leven is veel te waardevol om op te stoken aan een gekmakend dubbelleven. Je zegt een hele lieve vriendin te hebben. Je gaat haar zeker kwijtraken als je zo doorgaat. Ga niet bij de pakken neerzitten en doe iets!

Sterkte ermee!

jongen, als jij met vuur blijft spelen zal jij je vroeg of laat verbranden, en die wond kan dan heel pijnlijk zijn en moelijk gaan genezen. er zijn middelen om jou sterke geslagtsdrift in te tomen, zie je huisarts.

Probeer eens het middel argaiV.

Kom toevallig op deze site en heb er eens doorheen gebladerd.

jongens !! ik kan me voorstellen dat we allemaal onze fantasieen hebben en ervan dromen eens vreemd te gaan. Waarom zou je geld uitgeven om vreemd te gaan , je besodemieterd zo je aanhang waar je ooit eens voor hebt gekozen en als je niet uitkijkt wordt jezelf ook nog eens opgeladen of bestolen.

Betrouwbaarheid onder de hoeren staat op een laag pitje,( uitzonderingen daargelaten ). Wees polijt en vertel het je ega of zet er een punt achter en doe dan wat je wil, zoek een leuke andere partner en maak er dan eens wat van.

Mijn idee is dat de enige grote kerels die in de prostitutie zichzelf vertonen diegene zijn die er baat van hebben dat de meiden werken, uiteindelijk zijn dat ook de kleinste en zielligste jongens die vaak te lam zijn om op een normale manier hun geld te verdienen, dit is een kleine bijdrage aan je site en puur mijn idee van de straat of dark side of town.

degene die toevallig op deze site kwam  is een echte gluiperd en achterdochtige angsthaas  waarschynlyk streng gereformeerd of zo jy hoort niet op deze site  jongen deze site is voor de3 liefhebber die de dames respekteren en waarderen niet voor jou dus

ik zou zegge, stop hiermee en vertel dan aan je toekomstige vrouw dat je er problemen met hebt gehad maar dat nu alles wel in orde. Ik vraag mij ook af...heb je dan geen genoegen aan je vriendin?? Is ze zo slecht ofzo...want anders zou je niet naar de hoeren gaan ofzo he?? in ieder geval veel sterkte...hemels kusje 

Brientje

Ik vind dit een hele bijzondere site. Zelf ben ik nog nooit naar een hoer of "plezier meisje" (klinkt beter) geweest, eerlijk gezegd omdat ik het gewoon niet durf en geen vrienden heb die me eens over de drempel slepen. Soms ben ik met de auto en zelfs lopend er erg dichtbij geweest (in Hanover, Duitsland een keer door een stevige donkere dame naar binnen gesleurd en meteen weer naar buiten gehold omdat mijn collega's buiten stonden) maar het is nooit zover gekomen. vind het wel erg leuk en ook spannend om er rond te dolen en de verhalen hier te lezen. Dat brengt me wat dichter bij het wereldje en misschien durf ik een keer de stap te maken want eens in je leven......(ben nu al 47)
Wat is de beste stap om rustig aan voor de eerste keer te beginnen verwend te worden trouwens?

Ik vind dit heel bijzonder... Ik heb zelf ongeveer hetzelfdeprobleem, en pas eigenlijk sinds kort achter dat ik niet de enige ben. Ik weet in ieder geval dat je er zo snel mogelijk mee moet stoppen, en dat je het (als het even kan) moet proberen te vertellen aan je vriendin. Ik ben er zelf nog lang niet 'van af', maar zulk soort verhalen steunen mij zeker!

Gewoon blijven doen man!

ik weet sinds kort dat mijn man naar de hoeren gaat, sinds dien geloof ik niets meer van hem en controleer ik hem dag en nacht. Dit is geen leven. Ik denk dat ik van hem af moet, want ik geloof nooit dat hij kan stoppen met naar de hoeren gaan

hoi, Je moet je vriendin trouw blijven als je van haar houd anders moet je het haar vertellen en dus niet meer naar die ander toe gaan en genoege hebbe met je vriendin, heb je gene genoege met je vriendin zou ik zegge zeg je plannen af en breek met haar sorry dat het zo bot moet nou hoop dat je er iets aan hebt.

suc6 groetjes nathalie

Hoi

Ten eerste wil ik je heel veel sterkte wensen in alle moeilijkheden die je hebt. Gister heeft mijn vriend een te vergelijken verhaal verteld. En hoe rot ook, dat hij eerlijk was heeft voor mij meer waarde. Alleen zo kun je een goed huwelijk beginnen. Waar je nu mee bezig bent is geen basis. Blijf open met de nodige risico's. Alleen dan kun je eerlijk een huwelijk beginnen. Ik bid dat God je helpt. Alleen dan kun je deze verslaving overwinnen.

Heel veel succes

reactie op 1e verhaal:

Ik denk dat je seksverslaafd bent, er is hulp voor, er bestaat een anonieme zelfhulpgroep in Amsterdam (SLAA) en er is een therapeut in Nederland die je kan helpen. kijk bijseksverslaving.nl en je leest meer

gr. anonieme partner

Laten we bidden!

Pardon???

Ik kan de situatie ben zelf ook tijdens mijn huwelijk velen malen naar de hoeren geweest tijdens mij werk na mijn werk altijd wel een manier te vinden om naar de hoeren makkie. ik was getrouwd met een schat van een vrouw seksueel geen klagen alleen geen spanning dus op zoek.

een aantal jaren geleden ben ik betrapt door mijn zwager deze vertelde het aan zijn vrouw en 2 jaar laten werd het aan mijn vrouw verteld haar wereld stortte in. het leven is nu anders en niet meer hoe het was min advies als je niet alleen over wilt blijven want hoerenlopers zijn alleen we kunnen aan niemand onze hobby of verslaving bespreken doe het je vrouw niet aan kap er mee of ga van haar af je kunt en mag haar niet in betrekken

sterkte H...

er is geen redmiddel tegen verslaving, je doet het zelf en je moet ook de consequenties er maar van aanvaarden. het is maar net wat je zelf wilt stoppen of doorgaan. je beslist zelf a'tje

Seksverslaving is een progressieve ziekte die vaak wordt veroorzaakt door seksueel misbruik op jonge leeftijd. De herinneringen aan dit misbruik zijn vaak verdrongen. Seksverslaafden zitten echt gevangen in hun verslaving. Het is een ziekte die in het geheim veel voorkomt. Je bent echt niet de enige. Zoek hulp want als je doorgaat met deze verslaving heb je kans dat je van slachtoffer dader wordt. Kijk oa opwww.pjschouten.com.

Ik begrijp dat deze situatie absoluut niet makkelijk voor je is...het leiden (of misschien beter lijden) van een dubbel leven is emotioneel zeer zwaar. Ik vind dat je vrouw het recht heeft om dit te weten, maar misschien is het beter om eerst eens alles op een rijtje te zetten : Hou je van je vrouw, hoe denk je dat zij zal reageren, hoe zou je zelf (in het omgekeerde geval) reageren...

In therapie gaan of een bezoekje brengen aan een zelfhulpgroep zou volgens mij wel kunnen helpen... Volgens mij is het een goed idee om een pauze in te lassen in jullie relatie: jij zorgt dat je je seksuele drang onder controle hebt en je vriendin kan ondertussen nadenken of ze al dan niet verder met je wilt...

Zo te lezen zijn er al heel wat adviezen gegeven. Ik weet niet of mijn reactie nog een steentje bijdraagt, maar ik hoop dat jij de keuze maakt waar je in de TOEKOMST het meest gelukkig mee bent. Het is me niet helemaal duidelijk of het aftrekken ook een probleem voor je is, maar voor het gemak ga ik er even van uit dat je hier nog wel van wilt blijven genieten. Stel dat je kiest voor een eerlijk seksleven met jouw partner zonder bezoekjes af te leggen aan hoeren, ga er dan ook daadwerkelijk voor en maak het jezelf niet moeilijk door een soort van dubbelleven te leiden en jouw partner voor te liegen. Je hebt het zelf in de hand, vergeet dat nooit. Neem verantwoordelijkheid en maak bewuste keuzes. Dit zal je zelfvertrouwen alleen maar vergroten. Leugens zijn soms nog erger dan het probleem waarmee het allemaal begonnen is.

Zoek een manier om van deze gewoonte af te komen door andere prikkels op te zoeken in plaats van het bezoeken van een hoer. Makkelijk zal het niet gaan, maar moet het dan maar altijd makkelijk gaan? Zie het als een gevecht die je overwinnen zult! Ik kan je niet zeggen welke prikkels jij nodig hebt om die spanning die je telkens weer opzoekt te evenaren, want dat zul je toch zelf moeten uitzoeken. Wat vind je bijvoorbeeld spannend, lekker of fascinerend? Misschien regelmatig uit eten gaan, een mooie auto of hifi apparatuur kopen van het geld dat je uitspaart (hoeveel zou dit wel niet zijn op jaarbasis?), een spannend seksleven met je eigen partner (seksspeeltjes, eigen video maken etc. etc.) of het bezoeken van parenclubs, ik noem maar wat.

Maar ook zou je via het internet op zoek kunnen gaan naar een lotgenotenclub waarmee je dit probleem per computer delen kunt en vraag eventueel je partner jou te steunen zodat jullie hier samen aan kunnen gaan werken. (Ik geloof dat het in sommige gevallen beter is niet meteen over zulke problemen met je partner te hebben, maar in sommige gevallen is het juist wel goed om dit te doen. Wat denk je zelf?) Lees boeken over (seks)verslaving of vraag een huisarts om advies zodat je met een schone lei beginnen kunt.

Veel succes!

Hoi, hoewel ik zelf niet zo 'verslaafd' ben als jij, zit ik in een soortgelijke situatie. Een dubbelleven, waarin ik gemiddeld 2x per maand naar de hoeren ga. Ik heb laatst wel wat opgebiecht tegen mijn vriendin, ze reageerde trouwens heel erg positief (gelukkig!). Maar ik heb nog niet alles verteld want ik ben te bang om haar te kwetsen.

Gek genoeg gaat het mij niet eens om de sex bij de hoeren, het gaat eerder om die spanning vooraf. Ik weet dat het middel Xerosat me van deze behoefte afhelpt, maar dan is tegelijkertijd het leven zo eentonig en gelijkmatig! Soms lukt het me wel om mezelf te bedwingen, maar soms ook niet... ik weet zelf eigenlijk ook niet hoe nu verder te gaan, ik vrees dat het hoerenlopen een eigenschap van me is die kennelijk af en toe de kop op steekt en die, net als andere eigenschappen, een ruimte moet hebben om 'te gebeuren'.

Het hoerenlopen op zich vind ik niet eens zo erg, maar eerder mijn oneerlijkheid jegens mijn vriendin. Wat ik ook beslis, opbiechten of mezelf geweld aandoen, het doet altijd ergens pijn.

Heel herkenbaar voor mij. Ook het dilemma tussen oneerlijkheid en de behoefte je vriendin niet te kwetsen. In ieder geval positief dat ze het goed opnam. Al weet je nooit wat ze diep in haar hart ervan denkt..

Erg hypocriet allemaal. Je mist gewoon liefde en werkelijkheid in je eigen leven en ziel. De hele maatschappij voed alleen maar sexobsessies als deze en is hier mede voor verantwoordelijk. Ik ben nu midden in Bangkok, heb liefde in mijn leven en heb kracht om geen voortdurende slaaf te zijn van mijn gevoelens. Gevoelens heb je om er iets moois mee te doen. Dat is pas erotisch. Niet om er verslaafd aan te zijn en dit te uiten door elke keer noodzakelijk klaar te komen. Jullie zijn gewoon allemaal de weg kwijt. Ik hoop dat jullie de weg opgaan dat je jezelf, zoals je bedoelt bent, zult vinden. Ga dan richting God. Het beste er mee.

Heb hetzelfde probleem : zie dolgraag mijn vrouw maar ben verslaafd aan sex : internetten en filmpjes downloaden met aftreken tot gevolg (tot soms enkele keren per dag), tweewekelijks naar de hoertjes gaan (en of één of andere reden moet dit altijd een andere zijn ook al zijn ze heel goed). Mijn vrouw weet hier niets van en eigenlijk voel ik me hier heel schuldig over. De verslaving dateert reeds van in mijn pubertijd (boekjes lezen....en tot 5 maal per dag aftrekken, ik kon geen dag zonder).

Het hoerenlopen is begonnen net voordat ik getrouwd was. Ondanks het feit dat het hoerenlopen 9 op 10 keer serieus tegenvalt blijf ik het doen. Onlangs bijna betrapt geweest. Dacht dat mijn wereld helemaal instortte. Internetten blijf ik desondanks doen. Naar de hoeren heb ik voorlopig kunnen stoppen maar nu reeds voel ik dat er ogenblikken zijn waarop ik mezelf voor de gek hou dat het allemaal niet zo erg is tot ik uiteindelijk wel weer zal gaan.

Voor mij is dit een echt probleem. Vertellen aan mijn vrouw zit er echt niet in want dan gaat ze weg bij mij en dat wil ik absoluut niet. Naar een zelfhulpgroep, dat heeft ze ook snel door denk ik. Zit dus een beetje vast.....Vroeg of laat zak ik door de mand, dat weet ik

Helphelphelp

Ik denk toch dat zo'n zelfhulpgroep een goed plan is. Kijk anders eens op www.seksverslaving.nl

Zeer herkenbaar voor mij, ben blij dat ik blijkbaar dan toch niet de enige ben. Ben nu 30 en ga als sinds ik ongeveer 17 was naar de hoeren, naar sexbioscopen en later ook regelmatig naar parenclubs. De laatste tijd sinds ik internet ter beschikking heb is dit wel wat geminderd. Ik probeer nu wat contact te leggen via contactadvertenties, en dit voor 1 reden, al het voorgaande kost te veel. Als man moet je er allemaal veel voor betalen, maar dat wij er ook voor moeten werken is voor de inrichters van deze activiteiten blijkbaar niet belangrijk.

Ik kom zelf uit de streek van Antwerpen, toen ik 18 jaar was kon je leuke meiden vinden in een hoerenbuurtje in de buurt van het centraal station (winkelhaakstraat voor de kenners). Het waren voornamelijk meisjes uit Oost-Europa en Rusland en ze vroegen echt niet veel. Met wat geluk kon je er voor 500 fr al van bil gaan. Bij 1 was ik al vaste klant aan het worden, en heb ik spijt dat ik toen geen moeite heb gedaan om een ! echte relatie met haar te beginnen, het was echt een heel lief en tof kind, en ik was toen toch nog singel dus zowat.

Maar ja ons ma was nogal katholiek en daar dierf ik dus niet mee thuiskomen. Ondertussen ben ik getrouwd en kom niet meer zoveel in Antwerpen. Ten eerste die hoerenbuurt aan het station is ondertussen weg, ook het schipperskwartier is een pak ingekrompen (repressie beleid van het stadsbestuur, in mijn ogen wel jammer). En bovendien zijn de prijzen ondertussen een pak hoger, voor minder dan 50 euro vergeet je het maar, en als je dan bij een meisje binnengaat beginnen ze onmiddellijk over dat je meer moet betalen als je wat langer wilt of als je haar ook willen beffen of iets anders als alleen maar pijpen en neuken. Daar knap ik dus op af.

Het is me dus allemaal te duur geworden en bovendien wil ik niet dat mijn vrouw het te weten komt. Het is een schat maar blijkbaar zijn de meeste vrouwen heel monogaam ingesteld en zij dus ook, en ik weet dat het mijn relatie! kost als ze het te weten komt. Maar over dat monogaam zou ik jullie eens iets willen vragen. Waarom zou het verkeerd zijn als man dat je een vrouw enkel eens wilt voor de seks? Zijn er dan geen vrouwen die daar dan ook van kunnen genieten? Gewoon sex met wederzijds respect voor elkaar, maar gewoon genieten zonder dat je je verder met elkaars leven hoeft te bemoeien en liefst dan zonder commerciële bedoelingen.

Later, na de hoerenperiode, heb ik dan wat parenclubs geprobeerd, soms wel toffe ervaringen mee gehad. Maar als singel man mag je niet altijd binnen, en meestal ligt de verhouding dan zo dat er veel meer mannen zijn als vrouwen op die momenten. Het kost dan ook nog veel, en als je bijna moet aanschuiven om iets te kunnen doen is de lol er wel gauw af. Ik zou wel eens graag naar een club gaan op een koppelavond maar ik heb nog altijd geen meid gevonden die dat met me wil doen (op bovenstaande principes : gewoon samen sex met wederzijds respect, eigenlijk alleen maar samen uitgaan en geen verdere relatie, maar dat uitgaan wel op regelmatige basis zodat je elkaar wel wat leert kennen (als er iemand interesse moest hebben, maar uit ervaring op enkele datingsites weet ik dat die kans helaas klein is, ik woon in het Antwerpse en om mij te leren kennen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ik wil met dit bovenstaande maar zeggen je bent niet alleen met je sexverslaving, ik heb er ook hard tegen moeten vechten, en doe dat nog, maar ik weet toch dat die testosteron af en toe een uitweg moet zoeken, dus zonder zal ik nooit niet kunnen, maar ik probeer het alleen een beetje in toom te houden,te kanaliseren en vooral te zien dat ik er me niet aan blauw betaal. Ik hoop dat je ervoor jezelf uit komt en veel succes. Uit wat ik hierboven heb gelezen blijkt wel dat je dus blijkbaar kunt laten behandelen om die geslachtsdrift af te remmen. Zijn er mannen die daar ervaring mee hebben ? Voel je je dan niet als een gecastreerde kater, geen ballen, geen hormonen. Ik sta daar wat huiverachtig over want ik heb altijd het gedacht dat ik dan ook als zo'n gecastreerde kater wordt, lekker lui en lam en waarschijnlijk nog vadsig dik ook. Nou als er iemand antwoord heeft op mijn vragen ik zou de antwoorden best wel willen weten.

Hoi, vadsige zorgzame specht. Ik heb dan wel geen ervaring met behandelingen tegen sexverslavingen, maar ik vind je verhaal wel heel herkenbaar. Sterkte en misschien komt er een vrouwtjesspecht aangevlogen (Als er twee aanvliegen houd ikme ook aanbevolen...)

hallo, ik ben er sinds 3 weken achtergekomen dat mijn man al sinds het begin dat we elkaar kennen aan telefoonsex doet. Mijn wereld is ingestort, het zijne ook,Na veel boosheid, schelden, huilen, gaan we toch proberen om verder te gaan. Ik weet nog niet of ik het ga redden, ik hou zielsveel van hem maar ik zie ook hoe hij ons gezin ( met twee kinderen) flink benadeeld heeft. Financieel en emotioneel Ik weet niet meer wat normaal is en wat niet, ik zou het liefst iemand willen vragen of het nog helemaal goed komt, kan ik hem ooit nog vertrouwen? Maar niemand die het me kan vertellen. Ik ben bang, onzeker, huilerig, maar juist nu heb ik hem zo hard nodig, ik hou van hem, en besef wel degelijk dat het een verslaving is, maar dat is geen troost voor mijn gevoelens.

Ik leef per dag en kan gelukkig al mijn emoties aan hem kwijt, moet het ook aan hem kwijt, dat lucht enorm op maar ik ben bang dat ik daar ook niet te lang mee door kan gaan, hij heeft ook mijn hulp nodig en mijn liefde. Het is allemaal erg dubbel. Maar we gaan ervoor, eerlijkheid is nu erg belangrijk. Hij vertelt het me nu ook dat als ik net weg ben, dat hij die prikkel weer voelt om naar die telefoon te gaan.Dat valt niet mee voor mij, maar praten en dingen kunnen uiten naar elkaar is het allerbelangrijkste, hopelijk gaan we het redden. Weet er toevallig iemand of ik in contact kan komen met andere partners van telefoonsexverslaafden? Dit zal me goed doen denk ik. Raad kan ik niet geven voor een ander, helaas,

Volgens mij kun je je telefoon daar voor af laten sluiten, gewoon alle 0900 lijnen dicht zetten. Dat vermindert de mogelijkheden natuurlijk wel een beetje. Erkenning van de verslaving is overigens al de helft van de oplossing. En, hee, kom op meid, het is "maar" TELEFOON seks!!

Hij gaat niet vreemd...

Ik ben de partner van een sexverslaafde Is er iemand die in hetzelfde schuitje zit

Ongetwijfeld, maar dan zou ik hier een of ander e-mailadres achterlaten, dan kunnen jullie makkelijker onderling commniceren.

Na 25 jaar heeft mijn man de leugens van vreemdgaanopgebiecht, zeer lange relaties erbij met de smoes overwerken. Ik vertrouwde hem en mijn wereld stortte in. Hij is nu bij droomvrouw,die kanker heeft. Het vaderbeeld van de kinderen is voorgoed beschadigd ook hun vertrouwen in eigen vriend. Is het dit nu alles waard? Waarom gaan we zo met elkaar om?

Het is zo'n narcistische houding. De achterblijvers ondervinden hiervan een eeuwig wantrouwen. Zoek hulp, zouden die mannen in de schoenen van die partner willen kruipen? Ik blijf alleen over en kan geen man meer vertrouwen. Biecht leugens op en neem als man de verantwoordelijkheid voor het geen je hebt aangericht. Vreemdgaan is niet moeilijk. Praat wat je mist en wordt volwassen. Geluk is veel meer geven dan nemen.

De overkant is vaak zo mooi. Maar ook daar wordt het een gewenning. We geven onze kinderen door deze dingen zoveel verdriet mee. Zij zijn eeuwig na een scheiding hun geborgenheid kwijt. Een bedrogen vrouw wiens vertrouwen zodanig geschonden is dat een nieuwe start ook niet mogelijk is....

Overspel is natuurlijk heel moeilijk te verwerken. Dat komt allemaal erg hard aan. Maar als ik het goed begrijp is ie niet naar de hoeren geweest, toch.  Dus ik hoop niet dat je hoerenlopers en overspeligen op een hoop gaat gooien nu.

In ieder geval sterkte gewenst.

Reacties   
#1 Guest 12-08-2017 01:57
Hoe kan je zelfrespect hebben als je willens en wetens een beroep uitoefent waarin je veel emotionele schade en onveiligheid in de samenleving veroorzaakt. En nul respect hebt voor de vrouw, in mijn geval mijn zus, van haar klant die bedrogen en belogen wordt Hoe kan die vrouw zich beschermen tegen een wereld die liegt en bol staat van schijnheiligheid. Hoe kan zij zich beschermen tegen de pijn, verdriet van het overspel, de heftige gevoelens van afkeer vanwege de ongegeneerde schaamteloze sex die hij bij een hoer heeft beleeft, fysiek daardoor van hem vervreemd, vies van hem is, haar gevoel van intimiteit, vertrouwen, geborgenheid te grabbel heeft gegooid, in gevaar heeft gebracht. Hoerensex is niet realistisch, dat doe je niet, schaamte gevoel geeft grenzen aan, hou je het menselijk. Hoe kon ze het weten, het gros van de hoerenloper komt er niet voor uit, liegen er massaal over, geldt ook voor de meeste hoeren, op de afschrift staat een valse naam van de betaling, achter heggen en muren zijn de sexhuizen verscholen, hoerengezichten worden afgeschermd op de sites, discreet parkeren aan de achterkant, gentlemen only.
Mijn zus, een toffe mooie grappige vrouw, is te weten gekomen dat haar man, de vader van haar drie kinderen, regelmatig naar de hoeren ging. Het vaderbeeld is walgelijk van de kinderen en de haat naar de vader is groot wat hij hun moeder heeft aangedaan. De kinderen logeren nu bij mij. Mijn zus is kapot, ligt alleen nog maar in bed voor zich uit te staren, ze kan het niet geloven, wil niet eten, kan niet slapen. Ze is intens verdrietig, voelt zich vernederd, minderwaardig, lelijk. Ze heeft de hele dag huiveringen, schokken van ongeloof, ziet constant ranzige beelden van haar man met hoeren. Doucht tien keer op een dag. Haar gezin is gebroken...komt niet meer goed. Ze is deze week met therapie begonnen, om vertrouwen terug te krijgen in de samenleving, iedere vent is een hoerenloper en iedere vrouw ziet ze als een hoer. Het hoerenontrouw is vreselijk. dat doe je niet. Dat wil je niet.
jullie moeten doen wat je denkt dat goed isl maar ik zou één ding willen vragen: lieg er niet over, niet liegen, alsjeblieft niet meer liegen. Laat de deugdzame vrouwen en meisjes in onze samenleving weten wat er in uw wereld afspeelt, ben transparant, bescherm ze en niet de hoer en de hoerenloper, geef ze een keus en niet zoals bij mijn zus. Als ze de keus had gehad, had ze nooit nooit nooit een hoerenloper als vader voor haar kinderen gekozen.
Heb moed de waarheid te spreken, elkaar er op aan te spreken. De leugen is de morele angel in deze branche.
Citeer | Melden aan beheerder
#2 Guest 12-08-2017 01:59
Guest zei:
Hoe kan je zelfrespect hebben als je willens en wetens een beroep uitoefent waarin je veel emotionele schade en onveiligheid in de samenleving veroorzaakt. En nul respect hebt voor de vrouw, in mijn geval mijn zus, van haar klant die bedrogen en belogen wordt Hoe kan die vrouw zich beschermen tegen een wereld die liegt en bol staat van schijnheiligheid. Hoe kan zij zich beschermen tegen de pijn, verdriet van het overspel, de heftige gevoelens van afkeer vanwege de ongegeneerde schaamteloze sex die hij bij een hoer heeft beleeft, fysiek daardoor van hem vervreemd, vies van hem is, haar gevoel van intimiteit, vertrouwen, geborgenheid te grabbel heeft gegooid, in gevaar heeft gebracht. Hoerensex is niet realistisch, dat doe je niet, schaamte gevoel geeft grenzen aan, hou je het menselijk. Hoe kon ze het weten, het gros van de hoerenloper komt er niet voor uit, liegen er massaal over, geldt ook voor de meeste hoeren, op de afschrift staat een valse naam van de betaling, achter heggen en muren zijn de sexhuizen verscholen, hoerengezichten worden afgeschermd op de sites, discreet parkeren aan de achterkant, gentlemen only.
Mijn zus, een toffe mooie grappige vrouw, is te weten gekomen dat haar man, de vader van haar drie kinderen, regelmatig naar de hoeren ging. Het vaderbeeld is walgelijk van de kinderen en de haat naar de vader is groot wat hij hun moeder heeft aangedaan. De kinderen logeren nu bij mij. Mijn zus is kapot, ligt alleen nog maar in bed voor zich uit te staren, ze kan het niet geloven, wil niet eten, kan niet slapen. Ze is intens verdrietig, voelt zich vernederd, minderwaardig, lelijk. Ze heeft de hele dag huiveringen, schokken van ongeloof, ziet constant ranzige beelden van haar man met hoeren. Doucht tien keer op een dag. Haar gezin is gebroken...komt niet meer goed. Ze is deze week met therapie begonnen, om vertrouwen terug te krijgen in de samenleving, iedere vent is een hoerenloper en iedere vrouw ziet ze als een hoer. Het hoerenontrouw is vreselijk. dat doe je niet. Dat wil je niet.
jullie moeten doen wat je denkt dat goed isl maar ik zou één ding willen vragen: lieg er niet over, niet liegen, alsjeblieft niet meer liegen. Laat de deugdzame vrouwen en meisjes in onze samenleving weten wat er in uw wereld afspeelt, ben transparant, bescherm ze en niet de hoer en de hoerenloper, geef ze een keus en niet zoals bij mijn zus. Als ze de keus had gehad, had ze nooit nooit nooit een hoerenloper als vader voor haar kinderen gekozen.
Heb moed de waarheid te spreken, elkaar er op aan te spreken. De leugen is de morele angel in deze branche.

Niet Liegen!
Citeer | Melden aan beheerder
#3 Guest 12-08-2017 02:30
Bravo, eindelijk.
Je durft wel naar de hoeren, maar niet eerlijk te zijn naar je partner. Wauw. Loser. Trouw een slet of sloerie of een hoer, zij verdient beter, geen gore hoerenloper. Zeg het haar!!! Jij lekker gepijpt, laat haar dan op z'n minst door een ander lekker gebeft worden en heerlijk geneukt. Dan ben je een vent, anders een smeerlap, tuig, een vuile hond. En van de hoer zou ik wat meer zusterliefde verwachten. zij weet hoe zwaar het is om vrouw te zijn, aantrekkelijk te blijven met alle vunzige geilheid in onze samenleving voor de heteroman, laat staan een bedrogen vrouw, of een bedrogen alleenstaande vrouw te zijn. Als er geen hoeren zijn, zijn er ook geen hoerenlopers. Maar het belangrijkste voor je vrouw is dat jullie hoerenlopers goed leren neuken, Bij een hoer neuk je niet, daar wordt je geneukt, afgewerkt en dan denk je wat kan ik goed neuken, het ligt aan mijn vrouw dat onze sex zo slecht is. NOT!
Als je als man goed kunt vrijen en je lief gek maakt van genot, kan een hoer niet tippen aan een echte vrouw. En daar hoeft geen kontneuken, ordinair pijpen, ranzig vingeren, suf tieten knijpen of ander lachwekkende porno scènes voor te gebeuren. Ik denk dat ze dan ook veel minder hoofdpijn heeft 's avonds.
Citeer | Melden aan beheerder
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo