Waarom doe ik dit nou?

Als ik naar de "meiden" ga, is het niet zozeer om alleen maar een seksuele spanning kwijt te raken eigenlijk. Ik vindt het gewoon spannend om vrouwen te verleiden en wel op een manier, die geen verplichtingen oproept. Dat gaat nou een maal het beste (en het vlotste) bij vrouwen, die seks tot hun beroep gemaakt hebben. Dat eerste kan bijv. ook wel in een kroeg gebeuren trouwens. Dat is daarbij geenszins het enige of het belangrijkste.

Het is gewoon zo, dat vrouwen, die met betrekking tot hun eigen sterke seksuele drift kompleet eerlijk tegenover zichzelf zijn, voor mij gewoon aantrekkelijk zijn, omdat ik die instelling zelf ook heb. Ik heb ook een sterke sex drive. Er is dan gewoon geen valse schaamte aanwezig en zo kan het heerlijk ongecompliceerd uitgeleefd worden. Er hoeft niks stiekems naar elkaar toe gedaan worden.

Nou is het wel zo, dat de vrouwen het ook werkelijk voor hun plezier moeten doen, anders is het bovenstaande niet meer van toepassing. Die zijn er echter genoeg te vinden; men moet gewoon een beetje precies kijken bij welke dat het geval is. Dat laatste ook om zo te zien, hoe de energie voor zijn tweeën het beste past. Gewoon dom neuken (c.q. een kwakkie kwijtraken) is geen bal aan en roept dan ook m.i. alleen maar schuldgevoelens en katers op.

Ook al gebeurd, waar ik me dan daarna werkelijk beroerd voelde. Het gaat daarbij voor mij ook niet altijd om de "daad" zelf of die hoeft zelfs niet altijd perse plaats te vinden. Met de vrouwen open over seks en zijn ervaringen te praten of ze op te winden / een bevestiging te geven, dat ze seksueel werkelijk aantrekkelijk zijn, zodat ze bijna hun onderbroekje moeten verschonen, dat vind ik al een genoegen (een paar maal gebeurd).

Dat laatste heeft voor mij bij clubs soms ook niet altijd de toedracht van lof tot gevolg gehad (-niet, dat ik nou een pussy teaser ben, geloof ik-). Maar het gaat toch niet alleen maar om de seks zelf, maar ook om de erotische spanning van man tot vrouw en vice versa. Als die (van te voren) verhoogd wordt, is de "daad" zelf toch ook veel te gekker. Want, als men het doet, dan is het zaak, dat je haar toch zo veel als maar mogelijk plezier schenkt (tenminste een keer klaarkomen voor haar, wat voor jezelf ook een intensiever orgasme -of bij tedere geilheid een dieper orgasme- verschaft).

Gedeelde vreugde is dubbele vreugde, of niet soms? Idealiter wel op een zulks intiem mogelijke manier, wat een risicoloze uitwisseling van die opgewonden energie toelaat, hoewel het soms bij een enorme, sterke seksuele klik verleidelijk kan zijn, dat wel eens uit het oog te verliezen. (Niet aan dat laatste toegeven dus, zou ik zeggen). Nou geloof ik echter wel, dat al die seksuele energie, die heerlijk te genieten is, anders wordt, als je werkelijk verliefd wordt. Seks wordt dan passie, die je in een verhouding stopt om een optimale communicatie met je partner in en buiten het bed te hebben.

(Ex)pornoster Ginger Lynn bijv., zei eens, hoewel ze nou echt niets liever als dat ene deed, dat ze op de filmset niet kon werken, wanneer ze verliefd was. Dan zijn mensen, die die energie behoorlijk ervaren hebben, in het voordeel, geloof ik. In een echt "close" verhouding merkt de partner het trouwens onmiddellijk als je vreemd ben gegaan, wat ook niet werkelijk noodzakelijk is, omdat het met een goede partner toch echt het beste gaat. (ik ben eens zo stom geweest)

Alles een beetje droogjes geformuleerd misschien, maar bij een abstractere betrachting kan het er nou een maal niet vanaf druipen.

diabolo

Ik had het zelf niet beter kunnen formuleren.

Hoi,

ik ben een vrouw uit België en zit met en vervelende zaak. Ik ben sinds kort gescheiden van mijn man en heb ondertussen een nieuwe relatie met een lieve kerel. De relatie die 18jaar duurde, was een echte nachtmerrie voor mij. Ik werd vernederd, geslagen, geconfronteerd met ongewenste seksuele verplichtingen van hem en het niet verbergen van zijn vrije relaties met onder andere vriendinnen van mij.

Nu was mijn vraag het volgende: De nieuwe sexuele-en dagelijkse relatie met mijn nieuwe vriend loopt zeer goed op een ding na. Telkens ik klaar kom barst ik in tranen uit, waarom? Dat weet ik zelf niet. Ik hoop dus echt dat er mij iemand kan helpen of raad geven want ik wil er van af!!! HELP!!!

Tja, ik heb er zelf nog nooit van gehoord of zelf zoiets meegemaakt. Ik zou het kunnen verklaren door te zeggen dat huilen en klaarkomen beide toppunten van emoties zijn. Je ziet wel eens vaker topsporters die huilen van geluk. Dus zo erg gek is het eigenlijk niet. Zeker niet met jou voorgeschiedenis met al die ellende van je vorige man en zo.

In dat geval zouden jij en je nieuwe vriend er niet te zwaar aan tillen. Ik vermoed dat het na verloop van tijd vanzelf over gaat. Het is denk ik gewoon nog de emoties die loskomen van de vorige relatie in combinatie met groot geluk nu.

IK BEN EEN GOZER VAN 32 HEB MET BELACHELIJK VEEL VROUWEN IN BED GELEGEN MEESTAL HAD IK DAAR NIET AL TE VEEL GEVOEL BIJ NIET MEER ALS SEX IN IEDER GEVAL EN NAAR MIJN IDEE TOT VOLLE TEVREDENHEID VAN DE DAMES TOTDAT IK NU 2 WK GELEDEN EEN VROUW LEER KENNEN IK VIND DR SUPER AANTREKKELIJK ETC. MAAR HOUD T NIET LANG UIT TIJDENS DE SEX HIJ WORDT VOORTIJDIG SLAP OF HELEMAAL NIET STIJF RUKKEN GAAT WEL

Veel plezier, gozer!

Waarom ik het doe, ik denk hier veel over na, en uiteraard neem ik mezelf voor om het niet te doen. ik omschrijf het als volgt. Ik zoek iets wat ik thuis niet kan krijgen, ik kan me tenminste niet voorstellen dat mij vrouw dezelfde dynamiek in mijn bed creëert als bij 95% van de prostituees die ik heb bezocht,

ik heb echt geprobeerd om ons sexleven op te bouwen tot iets goeds .(5 jaar geduld gehad echter het bleef een passief en weinig fantasie rijk sexleven, geen initiatief, geen creatieve geile gedachte aanwezig) verder is het een supervrouw en op alle terreinen top. dus dit is de reden dat ik mezelf ca. om de 3/4 weken niet kan bedwingen om een leuke en lekkere prostituee op te zoeken helaas

op gebied van seks zijn mannen denk ik op zoek naar een lief meisje in het oog van de buiten wereld maar een beest achter gesloten deuren nou zijn de meeste vrouwen erg passief of geremd hoe je het noemen wilt bovendien verwachten ze dat een vrouw uit de caribische gebieden ongerend is dat geld niet voor allemaal. mijn vraag is houden manne nou voor het algemeen van een vrouw die het initiatief neemt of willen zij graag zelf heersen in bed? vriendelijke groet, Sanne van beethoven

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo