Zeeman

Mensen, Mijn beroep is het bevaren van de wereld zeeen. En daarin vervul ik best een hoge positie als zijnde officier. Varen is voor mij nog steeds een romantische aangelegenheid. Je bent helemaal van de wereld en kan eigenlijk met niemand je ervaring delen als je weer thuis komt. Het is gewoon een schitterend beroep en ik zou nooit meer iets anders willen. Ook ik breng regelmatig een bezoekje aan de damens van plezier. En dat bedoel ik dat vrij lettelijk. Dames van plezier over de hele wereld komen vaak uit voormalig Rusland. Tenminste in het verre buitenland. Nou heb ik een zwak voor rusland, en dan vooral haar dames dus dat bevalt me eigenlijk best goed. Maar ik zie bepaalde zaken die eigenlijk best slecht zijn. Zo valt in verre landen (vooral Azie) de prostitutie volledig in handen van de georganiseerde maffia. Daar kom je vrij snel achter, en de russische dames zitten dan ook overal. Dat die maffia er wat mee van doen heeft maakt mij triest.

De dames zijn allemaal russisch en dus gezellig. Ze drinken graag een biertje/Vodka, en je kan gewoon goed met ze praten over alledaagse dingen en zaken. Echter heb ik in Polen een meisje ontmoet met welke ik nu een relatie heb. Zij heeft mij alles over haar wereldje verteld, en ik moest ook altijd zeer voorzichtig zijn wanneer we elkaar in het begin zagen. Het is allemaal georganiseer! de boeven prostitutie met een ongelovelijk grote vrouwenhandel. De meisjes rouleren van land tot land en verdienen bar weinig. Meestal moeten ze de heen en terug reis zelf bekostigen en dat valt niet mee. Dat staat mij tegen, maar ik kom nog graag bij de russische meiden. En dan niet eens om even een sexueel avontuurtje te beleven maar om gewoon een feestje te bouwen en even flink met hun uit mijn dak te gaan. Misschien ben ik niet helemaal goed bij mijn hoofd. In ieder geval ben ik blij met hun gezelligheid en toeverlaat ! Aan de ene kant heb ik met ze te doen, en aan de andere kant ben ik blij dat ze er zijn !

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo