Hoi zou je dit in het zicht willen plaatsen  staat nu als een comment?  trouwens  zeer goede site jo !!

Wij zijn een stel waarvan zij regelmatig als amateurhoertje in een club werkt.

Wij ontmoeten elkaar 6 jaar terug naar allebei een scheiding achter de rug in een vervelend en standaard huwelijk met weinig sex en uitspattingen.
Naar bleek hebben wij niet alleen op het liefdesvlak vlak een goede klik maar ook seksueel en zeer goede gedreven relatie.
Op sex gebied heeft zij ook haar bi kanten en vele facetten van de sex ontdekt.
Daar zij zeer sportief is en ook haar sexdrive niet te remmen is is sex met haar een dagelijkse bezigheid.
Wij bezoeken regelmatig parenclubs waarbij bi spel regelmatig aanwezig is ,ook is het daar gebeurt dat zij een ervaring kreeg met 2 mannen erbij en dat was super bevallen.

Een reactie uit Utrecht. Op het zandpad 146-2 zit Miss A.
Alexandra...mijn droomvrouw from russia....

Miss A, mijn godin Alexandra....

Al jaren zwerf ik over het zandpad
zodat ik soms zelfs mijn vrouw vergat
ik ben soms niet trouw
aan de belofte aan mijn vrouw
maar heerpeer
wil soms iets meer
de hoeksteen van de samenleving
is voor mij een heilig ding
natuurlijk mijn gezin is heilig
voor iedereen zo heerlijk veilig
maar ik heb ook die enorme drang
en dat duurt nu al jaren lang

Het is een mooie vrijdagmidag half drie.

Na enige e-mailwisseling over en weer heb ik vandaag meegewerkt aan het dossier Prostitutie  voor deWereldomroep Nederland. BL_HeadLeft.jpg (7313 bytes) Zij willen hiermee het beeld dat in het buitenland bestaat over prostitutie in Nederland, zeker na de afschaffing van het bordeelverbod, enigszins nuanceren. Ze willen laten zien dat het hier geen Sodom en Gomorra is geworden en geen perverse bende. Het pastte ook in de serie van andere dossiers over drugs, euthanasie, en abortus, waarvan met name in het buitenland het beeld bestaat dat het hier een volstrekt losgeslagen wetteloze bende is. Ik generaliseer even een beetje.

Mijn naam is Tanja. Wij, m'n 2 dochters en ik, wonen samen in een rustig dorpje. Het zijn mooie huizen. Ze zijn gebouwd in een kring, met middenin een mooi grasveld. Een groot veld waar altijd van alles te doen is. 3 weken lang genoten we van het lekkere weer, niet te warm, maar gewoon lekker. Ik ben een vrij rustige vrouw terwijl Sasha, zo heet m'n ene dochter, altijd maar druk in de weer is. Ze zoekt elke dag haar vriendinnen op en maakt er dan een dolle boel van. M'n andere dochter heeft zo d'r eigen leven. Is haast nooit thuis, en als ze dan thuis is, zit ze altijd op d'r kamer. Die bemoeit zich niet zo met ons. Het was die dag volop zonnig, en ik profiteerde daar lekker van. In mijn bikini, en in m'n lui stoel.

Sasha daarin tegen was druk met andere dingen bezig. Ze is geen zonaanbidster en loopt altijd in haar zomerjurk. 'N bikini vind ik niets voor haar. Zelf protesteert ze wel eens hier over, want ze wil opvallen voor de jongens. Ze is er te mager voor om hiermee in het openbaar te lopen. Dit blijkt wel verderop in het verhaal. En ze vind bruin worden zelf ook niet belangrijk. Thuis loopt zo ook altijd met zo min mogelijk kleding aan, want zichzelf dik inpakken vind ze maar niets. Ze wil zich vrij voelen en zou het liefst de hele dag in d'r onderbroek lopen, maar ja dat kan natuurlijk niet he.

Ik had pas geleden de volgende ontboezeming op mijn homepage gedaan,

Ik wil hierbij wel even mijn ONVOORWAARDELIJKE steun uitspreken voor Rob Oudkerk, wethouder in Amsterdam, die vanwege zijn prostitueebezoek van zijn baan dreigt te worden beroofd! Ik zag net op TV weer zo een schijnheilig bekkie van een of andere zwaar christelijke hoogleraar die daar liep te verkondigen "dat zoiets toch eigenlijk geen pas geeft..." Ik kon mijn kotsneigingen ternauwernood onderdrukken. Die vent heb ik nota bene zelf nog in een luxe privé-club gezien!!!!!

Leve Rob Oudkerk, die er tenminste voor uit durft te komen!!

Zo, dat is gezegd!

Toen direct de volgende dag de volgende reactie van de NCRV kwam:

Nathalie

ik ben een meisje van 20 jaar en ik ben ook verslaafd aan seks. al sinds mijn 14e kan ik er geen genoeg van krijgen. toch is de drempel voor een vrouw om naar de hoeren (mannelijke) te gaan veel groter. ik heb er bewondering voor dat je je verhaal zo op internet durft te zetten. maar ik heb ook een vraag (die dus niet beantwoord kan worden, maar toch) ben je niet bang dat je een ziekte oploopt. ik heb dat wel altijd als ik weer met iemand geneukt heb.

eerlijkheid duurt het langst, ga zo door! groetjes Nathalie

Beste Ricardo,

In het kader van mijn studie Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam doe ik onderzoek naar de 'Kleur van prostitutie'. Ik ben geïnteresseerd in de afweging die mannen maken om een prostituee te bezoeken van een bepaalde etniciteit en wat de ervaringen daarmee zijn (met name in Amsterdam).

Ik ben daarom op zoek naar mannen die ik kan interviewen. Zou jij mee willen werken? Het kan uiteraard anoniem. Mijn onderzoek is serieus en heeft geenszins het doel om prostitutie of bezoekers van prostituees in een negatief daglicht te plaatsen. Ik ben ook niet op zoek naar sensatie.

Als je meer wilt weten over mijn onderzoek dan kun je mij te allen tijden mailen.

Met vriendelijke groeten, J.

Elisabeth

Ik zou het (zoals veel andere vrouwen) erg vinden als ik erachter kwam dat mijn vriend naar de hoeren gaat. Toch ben ik ergens wel blij dat ze er zijn.Voor vrijgezelle mannen is het vast en zeker een uitkomst.Ook ben ik ervan overtuigd dat(ook al klinkt het misschien raar)als er geen prostituees zouden zijn,veel meer mannen overgaan tot verkrachten,ook al ben je dan in mijn ogen en in die van vele anderen ontzettend ziek.
Ik heb er geen enkel bezwaar tegen,maar als ik zou merken dat mijn vriend dat zou doen,zou ik ontzettend gekwetst zijn en enorm aan mezelf gaan twijfelen,al doet hij dat dan misschien alleen om iets anders te proberen op seksueel gebied.

Elisabeth

Ik ontving laatst de volgende mail.

Geachte Heer, 

Allereerst een geweldige site leuke en leerzame verhalen.Ik ben christhoper 34 jaar en mijn grote hobby is films maken en fotografie en mij leek het leuk om eens een soort documentaire (Jambers,ivo niehe)in een vernieuwde versie meer een korte film te maken.Met uw ervaring en mooie verhalen moet het wel geweldig worden.

Nu kan het dat u zegt nou nee das niks voor mij dat kan,maar dan heb ik nog een idee zou u niet eens goed gefilmd willen worden tijdens de actie wel of niet in beeld maakt u zelf uit.Wellicht kunnen we de films uitbrengen zodat we er geld aan gaan verdienen.

Hoi, Al geruime tijd volg ik je site en vind je initiatief een verademing. Zelf ben ik geen clubganger. Ik weet het, de ramen is ook niet alles, maar ik heb er een beter gevoel bij omdat na het betalen van de huur het meeste geld bij het meisje blijft. Het nadeel is dat er meerdere teleurstellingen zijn, maar toch vind je regelmatig een goed meisje, waar je dan langere tijd naartoe blijft gaan. Zo heb ik al enkele leuke 'relaties' opgebouwd.

In ieder geval, toen ik las waarom o.a. jij de dames van plezier bezoekt ging er een schok van herkenning door mij heen. Het bevredigen van de dame is voor mij ook de grote uitdaging, en een ontzettende 'kick' mag ik wel zeggen. Nu probeer ook ik mijn ervaringen aan het web toe te vertrouwen voor wie het lezen wil.

waarom gaat u naar de hoeren?
Deze vrouwen zijn goor!

Hi Ricardo,

Ondanks dat ik al een hele tijd een lieve mooie en ook bijzonder geile vriendin heb, heb ik toch met veel interesse alle verhalen gelezen. Ondanks dat ik totaal geen behoefte heb ik sex met een andere vrouw dan mijn eigen vriendin, loop ik ook wel eens over de wallen of tour ik door de Keileweg...

Ondanks dat ik heel veel respect heb voor de prostituees in zijn algemeen en absoluut kan begrijpen dat er mannen zijn die met veel genoegen gebruik maken van hun diensten, is er een vraag die ik steeds weer in me opkomt.

Ik zou nooit van mijn leven sex kunnen hebben met een prostituee, waarom niet? Simpel, de gedachten dat er 30 minuten voor me iemand bovenop heeft gelegen (onder kan natuurlijk ook :-)  ) en 30 minuten later waarschijnlijk weer, is voor mij onacceptabel...

Jij bent gewoon een zielig ventje en in je dagelijks leven kun je geen vrouw mee krijgen en dan loop je gefrustreerd rond met een volle zak en wip je bij de hoeren binnen en meen je dat je populair bent bij die meisjes van plezier maar zij zijn alleen maar geïnteresseerd in je portemonnee en kunnen lekker faken dat ze op jouw lulletje klaar komen zodat jij ook snel je zak geleegd heb en hebben zij weer de buit binnen...STOMMERIK !!!!!!

(reactie op de wie ben ik pagina)

Hoi Ricardo, Even een kleine reactie op je site; erg leuk gemaakt en ook zeer leuk en interessant om te lezen! Je schrijft erg grappig en weet op een andere manier dan de ordinaire (en helaas vaak gebruikelijke) alles duidelijk weer te geven, echt een plezier om te lezen! Dus ik wil eigenlijk alleen maar zeggen, ga zo door! Groeten Lynx

Ik hou er enorm van om stevig gevingerd te worden, meer nog dan van de penis in mijn vagina. Hoe meer vingers hoe beter en hoe heftiger hoe prettiger. Het is alleen spijtig dat veel mannen het niet zo goed doen of niet lang volhouden. Zijn er nog vrouwen met hetzelfde probleem of mannen die wel "handig" genoeg zijn?

Beste Ricardo,

Ik kwam bij toeval op jouw site terecht. Het spreekt me erg aan. Ook ik ben regelmatig "naar de hoeren" geweest toen ik nog vrijgezel was (meestal in Eindhoven, maar ook in België en in SM-huizen). Over dit laatste heb ik nog een vraag aan jou. Ik wordt erg opgewonden van nursing (SM in de vorm van dokterspelletjes).

Nu heb ik tegenwoordig wel een vriendin die weet dat ik in het verleden wel naar de hoeren ben geweest, maar niet naar die SM-huizen. Wel weet ze dat ik opgewonden raak van "doktertje spelen". Nu ben ik laatst nog een keer naar zo'n SM-huis geweest, terwijl zij daar niets van wist. Ik doe er in mijn ogen niemand kwaad mee, omdat ik niet met iemand naar bed ga, maar alleen afgetrokken wordt na een opwindend dokterspel. Hoe kijk jij daar tegenaan? Ik vind niet dat ik vreemd ga. Of de "dokter" mij nu aftrek, of dat ik dat zelf doe, maakt in mijn ogen geen verschil. Ik zie je reactie wel op de site staan (hoop ik).

Groetjes, Peter.

Hallo,

Ik weet niet of je al meer reacties van vrouwen hebt ontvangen inzake je vraag "Hoe vrouwen over hoerenlopers denken". Ik ben zelf een vrouw en ik moet zeggen dat ik er totaal geen problemen mee heb, mits de man in kwestie vrijgezel is. Dat klinkt misschien raar, maar binnen een goede relatie ben ik van mening dat de persoon geen sex of genegenheid tekort komt...

Mijn huidige partner, met wie ik twee jaar samenwoon, is in zijn vrijgezellenleven diverse malen naar de hoeren geweest. Toen ik dit in het begin hoorde slikte ik wel eventjes en vroeg ik mezelf af of dit eigenlijk wel de man was met wie ik verder wou. Maar dat is natuurlijk pure onzin want wie ben ik om te oordelen over hetgeen wat iemand doet? Bovendien is het een moordvent en ik denk dus ook niet dat hoerenloperij iets zegt over de persoon die het doet. We hebben allemaal zo onze behoeftes. Ik ben dan wel geen man, maar als ik dat wel zou zijn geweest zou ik misschien ook naar de hoeren gaan. Het heeft veel voordelen...

nou komop  jongen neem je mij een keertje mee naar kim en wie weet wat voor leuke avond je dan krijgt:) groetjes astrid

Twee dagen later deze mail. 

 mijn verhaal. Ook ik tjet natuurlijk regelmatig op internet om mijn droomman te ontmoeten, die moet leuk;aardig;vriendelijk;respect hebben; en veel geld en weinig tijd voor mij, maar als ie bij me is wil ik verwend worden. Okee die bestaat niet:) maar goed heb veel dates gemaakt ook lekkere sex waar ik 8teraf van denk, shit ik had ze moeten laten betalen hahahaha, tja ik ben blond dat schijnt invloed te hebben, Maar goed sinds een jaar heb ik in ieder geval de ideale sexpartner gevonden, jong niet onaardig om te zien, volkomen gestoord maar ik heb sex met hem zoals ik nog nooit sex met iemand heb gehad, alsof we voor elkaar bestemd zijn wat sex betreft dan, want voor de rest is hij, sorrie jongen, iets te dom en onverantwoordelijk, ikzelf ben 44 hij 26  en zolang hij mij nog boeit houd ik het nog wel ff vol hoor;)

Hallo!! Nou, ik vind wat ik tot nu toe heb gezien zeker de moeite waard en ik denk dat het goed is dat je de hoerenlopers zo ook laat zien, al is het dan ( nog?) anoniem. Zelf ben ik werkzaam als maatschappelijk werker voor prostituees en heb net het boek "Hoerenlopers, mannen op zoek naar intimiteit gelezen " Als je het nog niet kent kan ik je de gegevens wel doormailen.Dit is trouwens wel mijn prive e-mail adres, dicscretie aub! groeten, Mariët van M

Het vraagteken achter "nog" kan weg. Ik blijf lekker anoniem!

Algemeen is mijn ervaring als eigenaar van meerdere escortbureaus dat de meeste Dames een man die hun bestelt niet een man is, helaas is de ervaring die de Dames met klanten hebben vaak dat hij haar zo neemt dat er eigenlijk van aanranding sprake is, als een man zo is zoals jij dan hoor ik altijd zeer positieve reacties op enkele opgedrongen acties van mannen na vinden ze verwent worden fijn, 

hier zul jij naar mijn idee zeker een instemmend gevoel bij hebben alleen al het dagboek op internet zetten duidt al op een man die aan andere denkt dus ik zou mijn Dames met een zeer gerust hart laten komen en ik kan je verzekeren dat dit helaas niet van de meerderheid is te zeggen, niet alleen omdat ze ruw of onpersoonlijk zijn, maar ook vaak zoeken mannen sociaal contact en willen dat de Dame bij hun komt wonen of ze zijn zo overgevend aan de verlangens van de vrouw dat ze deze in haar gevoel absoluut niet meer kan hebben, 

Ik heb een klein poosje een hoerenkast gehad.Na 3 maanden ben ik er mee uitgescheden.Mijn ervaring de hoeren zijn de grootste geldwolven die er zijn .De klant zien ze als een wandelende vuilnisbak.Waar ze hun brood mee verdienen,beschimpen ze achteraf.Ook vertellen ze aan elkaar de meest intieme dingen van de klant.Ik schaam mij dat ik 3 maanden van deze smerige wereld deel heb uitgemaakt.Vieze wijfen bah.

Een sexbaas die tot inkeer kwam.