Anoniem

waarom gaat u naar de hoeren?
Deze vrouwen zijn goor!

  1. de vrouwen die ik uitzoek zijn zeker niet goor

  2. hoe weet u trouwens dat hoeren goor zijn, als u er zelf blijkbaar niet naar toe gaat?

  3. en waarom leest u eigenlijk mijn dagboek als u toch niks van hoeren moet hebben?

  4. Ik kan niet anders concluderen dan dat u een schijterig, hypocriet, schijnheilig mannetje bent die de kat graag in het donker knijpt en stiekem vieze verhaaltjes van anderen zit te lezen, waarschijnlijk gereformeerd.

erg duidelijk en goed geformuleerd.

(een nog grotere hoerenloper)

helemaal mee eens, als je t niet ervaart, moet je t ook niet beoordelen manneke!!!         (een beginnende hoerenloper)

hallo dan, ik ga over 7 weken naar Bangkok toe en weet echt niet meer wat ik daar kan verwachten, ik hoor de meest uiteenlopende verhalen, over bbbj's ( erg leuk ) en heel veel vrouwen met soa's. is het nou een paradijs of krijg je na afloop in Nederland een drie dubbele soa kater van Thailand. groetjes van jean-paul en succes met je site, erg leuk om in te graven

Een kortzichtige klootzak ben je om gereformeerde zo af te schilderen!

Een gereformeerde die naar de hoeren gaat is helemaal niet schijnheilig???...... Oh nee, hoor. Net als Bush die zegt dat ie alleen maar democratie komt brengen in Bagdad zeker??

Oh, er gaan helemaal geen gereformeerden naar de hoeren??. Nee, dat getuigt pas van inzicht!!!

Nou gerefomeerden gaan niet naar de dames van plezier. Deze mensen doen meer aan incest.....Kijk maar naar Ede...Hoezo kortzichtig??? Let er eerst ff goed op wat je intikt en of het wel realistisch is...

Hoor je het eens van een ander..

Het woord hoer vind ik uitermate vernederend. Ook een prostitué is een mens.En dient met hetzelfde respect behandeld te worden als elke andere vrouw. En ze zijn er allen omdat de meeste van ons, mannen, ons niet kunnen beheersen, ons lichaam, lusten en gedachten niet kunnen beheersen.

kan een man ook een hoer zijn mijn vriendinnen zeggen van niet vandaar deze vraag

Je vriendinnetjes weten er helemaal niets van af. Natuurlijk zijn er ook mannelijke hoeren, die noemen we meestal gigolo's. Er zijn er wel veeeeel minder van dan vrouwelijke hoeren.

Er zijn wel manlijke hoeren maar niet zoveel dan vrouwen. Maar ik vind dat het tijd word dat we dat woord niet meer mogen uitspreken.Veel vrouwen zijn er die dat werk doen zijn zeer netjes.Ook veel mannen komen er naar toe om hun verhaal te vertellen.Ik zie ze als goede sociaal werker.Het moest meer gewaardeerd worden en ze knappen het vuile werk ook nog op.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo