Astrid wil een avondje uit

nou komop  jongen neem je mij een keertje mee naar kim en wie weet wat voor leuke avond je dan krijgt:) groetjes astrid

Twee dagen later deze mail. 

 mijn verhaal. Ook ik tjet natuurlijk regelmatig op internet om mijn droomman te ontmoeten, die moet leuk;aardig;vriendelijk;respect hebben; en veel geld en weinig tijd voor mij, maar als ie bij me is wil ik verwend worden. Okee die bestaat niet:) maar goed heb veel dates gemaakt ook lekkere sex waar ik 8teraf van denk, shit ik had ze moeten laten betalen hahahaha, tja ik ben blond dat schijnt invloed te hebben, Maar goed sinds een jaar heb ik in ieder geval de ideale sexpartner gevonden, jong niet onaardig om te zien, volkomen gestoord maar ik heb sex met hem zoals ik nog nooit sex met iemand heb gehad, alsof we voor elkaar bestemd zijn wat sex betreft dan, want voor de rest is hij, sorrie jongen, iets te dom en onverantwoordelijk, ikzelf ben 44 hij 26  en zolang hij mij nog boeit houd ik het nog wel ff vol hoor;)

Blijf nog ff zoeken verder naar de ideale levenspartner, zijn er mannen die aan het profiel als hierboven staat beschreven voldoen, dan mag je altijd ricardo hiervan op de hoogte stellen dan zal hij mij natuurlijk het laten weten,  

dikke kus janinne

En weer even later deze mail

ik wil zoals ik al had geschreven dat je mij een keertje meeneemt naar kim, voor leuke avond en misschien kan ik je avond afsluitertje zijn, verw8 geen supermooie meid maar wel goed in bed en zeer zeker niet lelijk::))

Kussssssssssssss janinne

En toen dacht ik, laat ik maar eens een mailtje terugsturen:

Hee Janinne

 Ik las eerst je laatste mailtje en toen de tweede en toen de eerste en je overtuigde me met terugwerkende kracht. Conclusie, kort maar krachtig: lijkt me een goed plan! Sterker nog: Zullen we gelijk maar a.s. donderdag afspreken, 28 nov.? Dat is nl de leukste dag daar (vind ik). Wat denk je ervan?  Rond 10:00 uur eerst ergens in een Schevenings cafeetje. Big Bell, net naast het Kurhaus. Ik stel maar wat voor, of misschien vind je wel dat ik te hard van stapel loop. Laat het me even weten. Je kunt me ook bereiken op 06-26******. 

Big kiss Ricardo. PS je oproep zet ik nog even in "de wacht". (;>))

en ik kreeg de volgende reactie:

heee Ricardo, Dit had ik ff niet verw8 zeg, een mailtje terug::)) Maar onwijs leuk, helaas kan ik a.s. donderdag niet maar ik ga je zeker ff bellen morgen,of eehh straks moek zeggen:) Ik schrijf een beetje raar, maar dat komt omdat ik te veel tjet:) Je mag mij ook bellen hoor, mijn nummer is: 0625******. Je kan nu zelfs nog bellen ben nog klaarwakker. Oja nog ff dit, de big bell JAKKES die niet hoor, hee ik hoor snel van je of jij van mij:) doeiiiiiii kussss van Janinne/Astrid

Ik bellen, en een leuk gesprek gehad. Afspraak gemaakt voor de week erop. Ze zou haar adres doorgeven en ik zou haar afhalen. Echter tot twee dagen ervoor niets gehoord.... Even bellen. 

Ja, kwam nu wat ongelegen. Later terugbellen. 

Niets meer gehoord sindsdien. Oke, ik ben er zelf ook niet meer achteraan gegaan. Ik had het behoorlijk druk, maar toch... 

Het roept bij mij de volgende vraag op. 

Komt het door veel te "tjetten", zo lekker onbevangen lullen in de imaginaire ruimte, dat je afspraken in de werkelijke wereld niet meer nakomt (of na wil komen)??

Of is het vooruitzicht van een ontmoeting met een man van vlees en bloed (een hoerenloper nog wel!!) plotseling te concreet, te beangstigend?

Of is het een misverstand en komt er alsnog een ontmoeting. In dat geval lees je er hier later meer over...

Ik ken dat ,maar ik ga nog steeds om met een vrouw di ik heb leren kennen via chat.jammer dat ze getrouwd is maar dat mag de sex pret niet drukken.

Als je maar plezier hebt...

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo