de literatuur van Jeroen

Dag Ricardo, je hebt een bijzondere website. Het lijkt me dat het voor veel mensen een eye-opener is. Nuttige functie. En er valt ook veel te lachen. Ook nuttig. Van de verhalen van vrouwen van hoerenlopers zou je soms een tikje triest kunnen worden, maar jij houdt de moed erin. Knap. Aanbevolen literatuur: Susan Blaffer-Hrdy, Biology of the Female. Die dame kan onverklaarbaar gezeur gewoon uitleggen.

Verder is er een ongelooflijke hoop literatuur over ontrouw in het dierenrijk. Vrouwtjes paren met andere mannetjes vanwege hun betere genen, die tot uiting komen in 'good looks'. Heggemusjes en koolmeesjes maken een wipje met de buurman, en laten hun eigen mannetje de kost ophalen voor het kroost. Mensen zitten iets ingewikkelder in elkaar. Er is ook al een enorme berg literatuur over het nut en de functie van sexuele fantasietjes. Het is mogelijk dat dolfijnen en apen fantaseren, maar bij mensen zijn de remmen echt losgegooid. Dat zou een functie kunnen hebben. Enerzijds de paarbinding verstevigen en anderzijds ruimte geven voor een uitlaatklep.

Over tempelprostitutie heeft Fraser al een eeuw geleden malle verhalen opgetekend. In The Golden Bough. Ligt nu voor nog geen vijf euro bij De Slegte. Het gaat ook over mensenoffers en meer gruwelijks, dus je moet een sterke maag hebben om het helemaal te lezen. Rest mij om een nadere statistieke vraag te stellen, die niets met hoerenlopen van doen heeft. In het Hite-report waren enkele duizenden Noordamerikaanse vrouwen vrij diepgaand ondervraagd. Ongeveer dertig procent van de vrouwen gaf te kennen ooit een orgasme te hebben gehad door borst-stimulatie.

Dat lijkt mij vrij weinig. Voorzover ik weet is de mens de enige 'diersoort' waarbij de vrouwentepel zo gevoelig is. En als je een vrouw dit uitlegt en vervolgens vastbindt met de verklaring: 'Lieverd, je mag me deze keer niet terugstrelen. Dat vind ik heel fijn, maar deze keer komt het er niet van. Ik maak je pas los als je een orgasme hebt gehad doordat ik alleen maar je borsten zoen.' Dan lijkt het me dat de statistiek tot boven de negentig procent moet worden bijgesteld. Ik ben zelf zelden on-line; een middagje in de drie maanden hooguit. Ik loop niet naar meiden te vissen. Maar als zowel mannen als vrouwen hier hun voordeel mee kunnen doen, is dat mooi meegenomen.

Jeroen.

Ben zelf met vrij veel meisjes en vrouwen "bezig geweest" en ik weet zeker dat er nog nooit, maar dan nog, nooit een meisje klaargekomen is door alleen de borst te strelen, zoenen, oid. Wel een keer door kussen in de nek. 

90% lijkt me dan ook moeilijk haalbaar.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo