Diane

Hoi "Ricardo",

Het is heel spannend om je avontuurtjes zo te lezen. Om zo te kijken in het leven van een hoerenloper. Je schrijft ergens dat je wilt weten hoe vrouwen over hoerenlopers denken. Ik wil mijn mening wel kwijt. Er zijn vrijgezellen die langs de hoeren gaan, zoals jij. Daar heb ik geen problemen mee. Jij hebt je lol, niemand heeft er last van. Je bent geen verantwoording schuldig. Doe wat jou gelukkig maakt, zou ik zo zeggen.

Wat ik me wel afvraag: hebben die dames van plezier wel echt zo veel lol aan de sex als ze aan jou doen voorkomen? Je begrijpt, ze hebben meerdere keren per dag sex, meerdere dagen per week; sex is hun werk, hun (goede) bron v. inkomsten. Is sex voor hun dan nog wel bijzonder? Ik zou voor veel geld ook wel een aardig potje toneel willen spelen. Als jij dan maar blijft terugkomen, want jij bent een bron van inkomsten. Als ze echt zo verslaafd aan sex zouden zijn, zouden ze er geen geld voor vragen, en het gewoon al tof vinden dat JIJ met hun wil neuken.

Hoe ik dat weet? Een vriendin van mij zit in deze business. Het spijt mij wel, maar jullie mannen worden behoorlijk in de zeik genomen.

Ik ben natuurlijk niet bij jullie in de sexkamer aanwezig, maar hoe komen de dames bij jou klaar? Vinger of bef je ze? Of komen ze zogenaamd klaar door jouw penetratie? Nou, als dat het geval is kan ik je wel helemaal vertellen dat het allemaal fake is. Een vrouw komt niet klaar door alleen penetratie! Daar is echt wel meer voor nodig. En ik ben zelf ook niet bepaald frigide, ik ben dol op sex en heb het geluk dat mijn vriend me zeker 1 keer daags aan het klaarkomen maakt. Gratis en voor niets.

Let erop dat de vrouw die beweert klaar te komen, met haar kut knijpt. En snel knijpt. En dat ze daarvoor stuiptrekkingen heeft gekregen. Dan komt ze echt. Is dat inderdaad het geval, lieve Ricardo, dan heb ik niks gezegd. Maar laat je eventueel niet in de maling nemen... Om op het onderwerp terug te komen: mannen die naar de hoeren gaan, terwijl ze gewoon een vriendin/vrouw hebben, daar heb ik het heel moeilijk mee. Als ik in mijn eigen leven kijk en mijn vriend zou dat doen, dan zou ik het gevoel hebben dat ik ergens tekort zou schieten. Het zou wel heel ernstig zijn als hij nog liever tegen betaling met een ander naar bed gaat. Met mij kan hij dan gratis, maar meneer zou liever betalen...en niet weinig ook ...uhh. En is die kwaliteit bij die vrouwen dan beter? Dat zou ik me afvragen. Het is en blijft werk voor hun. Voor de man zou het wel spannend kunnen zijn. Steeds een andere vrouw, een ander lichaam, andere sex...Maar die spanning is alleen voor de man van toepassing, niet zozeer voor de hoer, die graag of dringend geld nodig heeft.

Je hoeft op mijn e-mail helemaal niet te reageren. Het mag wel, maar ik kijk er niet van op als je eventueel gewoon niets van je laat horen.  Ik heb je gewoon even persoonlijk willen schrijven. Weet je dat 22,23 en 24 feb. de Kamasutra beurs is in de Darling Market? Ik wens je nog veel lust en plezier toe. Ik vind je site best leuk.

Groetjes van D.

Hallo Diana, 

Naturlijk reageer ik op zo'n leuke reactie als die van jou. 
Wat mij dan als eerste opvalt is dat je, net als overigens vele andere lezers en lezeressen, blijkbaar twijfelt aan de echtheid van de orgasmen van de meisjes die ik bezoek. Het lijkt wel of een prostituee per definitie niet mag genieten van sex van "de buitenwereld". Het hoort blijkbaar bij hun image dat ze het alleen maar voor het geld doen en dat ze alles simuleren.

Ik heb overigens vaak genoeg meegemaakt dat het meisje zich er zelf ook voor schaamde als het haar overkwam. Ik geloof ook niet dat alle prostituees het aan collega's vertellen als ze zijn klaargekomen. Het is toch een soort prestigeverlies denk ik. Een erecode die gebroken is. Zo van: "Je laat je niet emotioneel in met een klant".

Het lukt mij overigens ook niet altijd, maar de laatste jaren wel erg vaak. Ik zoek meisjes er ook op uit. Zaadvragende oogjes, zoals laatst iemand dat heel fraai uitdrukte. Vrouwen die zeggendat ze klaargekomen zijn, zijn dat overigens per definitie niet!! Is mijn ervaring. Ik ga dan ook uitsluitend op mijn eigen waarneming af. En ja, vrijwel alle meisjes komen klaar door mijn tong en een enkele keer daarna nog met penetratie. En ja, de spiersamentrekkingen zeggen veel, net als het "lome" gevoel erna.

Tja, ik zou je bijna willen uitnodigen er eens bij aanwezig te zijn. Maar dan zal je net zien dat het, misschien juist daardoor, net even niet lukt. Ik heb wel een voorstel om je te overtuigen:

Laat me eens weten waar je vriendin uit de business werkt, dan bezoek ik die en dan kun je uit eerste hand horen hoe het ging. Wat denk je daar van? Is nog leuk voor je vriendin ook. Zeker een extra klant en wie weet een extra orgasme. Ik verwacht dan wel een klein verslagje van een van jullie.

Groetjes Ricardo


PS      Om Kamasutra- en andere erotische beurzen geef ik niet zo veel. Er worden wel shows gegeven, maar dat is pas echt fake! Je ziet wel fantastische lichamen in fantastisch sexy pakjes en zo, maar er zit geen enkele sensualiteit in. Dat is pas echt "werk" voor de vrouwen. Ik ben er jaren geleden wel een keer geweest in Amsterdam en ik kan er ook nog een hele leuke anekdote over vertellen, maar dat komt binnenkort nog wel.

Een reactie op de moeite die Diana heeft op de
getrouwde mannen die naar de hoeren gaan.
Op de eerste plaats, ik denk dat het merendeel van de
mannen die bij de hoeren komen getrouwd is. Zo ook ik.
Ik ben nu 6 jaar heel gelukkig getrouwd met een goed
sexleven. Mijn vrouw windt mij nog altijd enorm op en
ik haar ook. Tussen ons zit het absoluut goed.
Daarnaast ga ik zo eens in de maand naar de hoeren,
dit doe ik zo'n 12 jaar nu. De laatste twee jaar kom
ik steeds bij dezelfde dame, omdat zij echt geweldig
is. De sex is super, zij is absoluut opwindend. Het
gaat hier dus echt om sex! Lekker neuken, lekker
kussen (nu wel als vaste klant), lekker knuffelen. Het
is leuk voor dat moment. Ik weet ook dat vele mij voor
gaan en na mij komen op die dag, maar dat deert me
niet. De sex is ontspannend en de overspel gedachte
brengt de spanning erbij. Dit doet verder niets af aan
mijn relatie met mijn vrouw en ook niet aan onze sex,
ik kom bij haar niets tekort. Het zijn twee losse
zaken. Voor mij althans.

Tjierp

Vervolg van Diana's eerste reactie: bezoek aan Kamasutra

Hoi Ricardo,

Nou, het avontuur met die vriendin kan geen doorgang vinden hoor. Ik wil het zo vaag mogelijk houden: ze bevindt zich in de directe familiesfeer van mijn vriend en het contact is al weer een tijdje verbroken. Ik zie dat ook niet zo snel veranderen.

Bovendien mis je niet zoveel aan haar, het is echt een vrouw waarvan ik verbaasd sta dat ZIJ mannen bereid vindt om met haar een nummertje te maken en nog wel tegen betaling, maar goed, dat is mijn mening.

De Kamasutra Beurs vond ik erg leuk en vriendlief natuurlijk ook. Voor de mannen is er uiteraard veel meer te zien dan voor de vrouwen (helaas ook in deze tijd nog), maar ik heb toch m'n ogen uitgekeken en ik vond de sfeer fantastisch.

Veel grieten in blote tieten heb ik gezien en in het begin vallen je ogen dan bijna uit je kassen. Naarmate de avond vordert vind je het al wat gewoner en kijk je er niet meer van op.

Dan ga je naar zo'n afgeschermd showtje waar je met 30 man ofzo binnen zit en twee dames gaan zich uitermate sensueel uitkleden, tot het bot aan toe uiteraard. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt en terwijl alles vanuit alle hoeken uitgebreid geshowd wordt, weet ik af en toe niet waar ik moet kijken. Vriendlief zit naast me, m'n hand vast en zegt dat hij ze niet "zo" vindt. "Gelukkig hebben ze kleine tieten", hoor ik mezelf denken. Tijdens de show gaan de twee meiden bij verschillende mannen uitdagend dansen of op hun schoot zitten en ik moet lachen als ik naar de rest van het publiek kijken. Er zitten mannen bij, die helemaal in trance alles lijken te volgen en er zijn mannen ala "het doet mij niks, hoor!". (jaja).

Verder kijk ik eens naar de dames in het publiek, die daar met hun partner zitten en ik verbaas me hoe jaloers ze kijken wanneer een van de naakte dames naar hun man komt. Ik bedenk me dat ze, als ze daar niet tegen kunnen, ze daar niet met hun vent moeten gaan zitten.

En dan is mijn vriend aan de beurt. Ik verheugde me er al een beetje op zelfs. Ze gaat op z'n schoot zitten, met haar rug naar hem toe en pakt z'n handen. Die ene hand was nog steeds in mijn bezit en ze rukt 'm los, terwijl ze me strak aankijkt. Dan brengt ze zijn handen naar haar miniborsten toe, waar ze ze er ruw overheen haalt. Ik weet niet wat ik zie, maar ik moet er ontzettend om lachen. Het is wel even vreemd, zo'n vreemde vrouw bij jouw "man", maar jaloers kan ik me niet voelen. En nog steeds snap ik die andere vrouwelijke partners niet. Waarom moeten ze zo boos kijken? Het is toch allemaal maar show?! En dan nog, al zijn ze zo jaloers, ze moeten zich niet zo laten kennen. Gun je man even dat pleziertje.

Het meisje verlaat m'n vriend weer en m'n vriend fluistert tegen me: " dat was echt niks, die borsten, die van jou zijn VEEL lekkerder en weet je....je kan haar ribben tellen!" En ik geniet, want ik geloof dat hij het meent en al zou hij het niet gemeend hebben, dan is ie nog heel netjes ten opzichte van mij.

Nog wat later doen we mee aan een of andere krasloterij. Mijn kanjer wint twee after sex tissues en ik win een pornovideoband en een "shooter". "Jij wint ook altijd alles", zegt m'n vriend. Alleen weten we niet wat die shooter inhoudt. "Ga maar zitten", zegt dat grietje dat misschien net iets jonder is dan ik, tegen mij, wijzend naar een stoel. En ik zeg heel dom: "zitten???", want ik begrijp er niks van. Als ik eenmaal zit, komt ze met haar gezicht naar me toe op m'n schoot zitten en werpt me bovendien een behoorlijk geile blik toe, waarna ik nog tegen m'n vriend zeg dat hij ook wel mag als hij wil. Maar nee, komt niks van in. Ze komt met een buisje passoa jus aan en de bedoeling blijkt dat wij met z'n 2-en ieder aan een kant van het buisje moeten zuigen om de vloeistof op te drinken. Terwijl we dat doen, kijken we elkaar aan en voel ik me best vreemd.

Ach, al met al was het best leuk. Kim Holland nog gezien en kaartjes gekregen voor haar after party in Scheveningen, waar we niet heengingen. Best jammer, want ik wil weleens naar haar club.

Veel vreemde mensen gezien, waaronder nog een travestiet die z'n snikkel door een gat hing in het erotische doolhof. Veel speeltjes gezien en niks gekocht. Nog wel een uitdagende string voor m'n vriend, met een zwarte doorschijnende voorkant. Leek me tof, en ja, hoor, eenmaal thuis trok ie het ding meteen aan. Wat een fantastische avond hebben we gehad. Moe, bevredigd en voldaan gaan we die avond naar bed.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo