Dokter Peter

Beste Ricardo,

Ik kwam bij toeval op jouw site terecht. Het spreekt me erg aan. Ook ik ben regelmatig "naar de hoeren" geweest toen ik nog vrijgezel was (meestal in Eindhoven, maar ook in België en in SM-huizen). Over dit laatste heb ik nog een vraag aan jou. Ik wordt erg opgewonden van nursing (SM in de vorm van dokterspelletjes).

Nu heb ik tegenwoordig wel een vriendin die weet dat ik in het verleden wel naar de hoeren ben geweest, maar niet naar die SM-huizen. Wel weet ze dat ik opgewonden raak van "doktertje spelen". Nu ben ik laatst nog een keer naar zo'n SM-huis geweest, terwijl zij daar niets van wist. Ik doe er in mijn ogen niemand kwaad mee, omdat ik niet met iemand naar bed ga, maar alleen afgetrokken wordt na een opwindend dokterspel. Hoe kijk jij daar tegenaan? Ik vind niet dat ik vreemd ga. Of de "dokter" mij nu aftrek, of dat ik dat zelf doe, maakt in mijn ogen geen verschil. Ik zie je reactie wel op de site staan (hoop ik).

Groetjes, Peter.

Nou Peter,

Ik vind wel dat je vreemd doet (ik heb hoegenaamd niets met doktertje spelen, maar ja,.. ieder zijn plezier!), maar inderdaad niet dat je vreemd gaat.

Het lijkt me een heel onschuldige hobby. Jij hebt je bevrediging en je valt je vriendin er ook niet mee lastig.

Zolang het maar spel blijft en je niet verliefd wordt op de zuster. Maar ja, je weet nooit hoe je vriendin op het nieuws reageert. Een gekrenkte trots heb je al gauw.

Hoi Peter, Ik kan je verhaal helemaal volgen en begrijp jouw behoefte. Ik ben ook een man die op zoek is, naar dit soort praktijken, lekker mezelf tonen en lichamelijk helemaal aan een ander overdragen voor bv een medisch onderzoek. Binnenkort heb ik weer een afspraak met een vrouwelijke pseudo arts voor een onderzoek, lekker spannend. Ik zie het wel als vreemd gaan, omdat mijn vrouw hiervan niets weet. Maar ik hou het dan ook puur voor mezelf of anoniem naar jou toe. Voorzichtigheid is geboden en dan is het safe. Heb jij nog enige ervaring die je met mij zou willen delen? stuur dan een mailtje naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes, Rico

Peter,

Echt vreemd gaan vind ik het ook niet. Maar waarom zou je er iets aan hebben van wat ik vind?! Wanneer het je achteraf toch een schuldgevoel geeft omdat je zelf denkt je vriendin te bedriegen, dan ben je niet goed bezig.

Als je al zo'n open relatie hebt dat je kunt zeggen dat je vroeger eens naar de hoeren bent geweest, dan kun je wellicht ook je fantasieën kenbaar maken. En waarom niet? Dit zal alleen maar ten goede komen van je seksleven en uiteindelijk van je relatie. Wanneer je vriendin erachter komt dat je stiekem doktertje speelt is ze wellicht meer teleurgesteld.

succes, Tullie

Als cuckold van mijn vrouw ,geniet ik wanneer zij gaat sexen met haar minnaar. Mijn sex bestaat alleen nog in travestiet zijn ( dit staat zij toe in ruil , dat ik dan ALLES doe in de huishouding, terwijl zij bij hem is) en het masturberen met haar gedragen slipje. Als zij thuis komt en mij haar natte slipje geeft zegt zij spottend ' dit slipje weet alles wat er met mij is gebeurd'. Ik mag mij dan ,daarmee  amuseren; terwijl zij televisie gaat kijken 

U bent met weinig tevreden...

erg weinig!

Peter, Ik vind wel dat je vreemd gaat. Ten eerste ben je niet open (en eerlijk) naar je partner toe. Sex vind ik vrij intiem en ook aftrekken is in mijn ogen sex, je bent dus intiem met een ander en dat is vreemd gaan in mijn ogen. Maar goed dat is mijn waarheid !

Petra

Tja,wat moet ik hier op antwoorden. Als je KLAARKOMT bij een ander dan je eigen partner,dan ga je vreemd. Heeft niks met wel of niet met die ander naar bed gaan temaken. Het gaat erom:i.p.v.je eigen partner,ga je naar een ander toe voor sex,want dat is het toch. nursing,met na afloop klaarkomen is sex. Maar let wel: VROEG OF LAATKOMT HET UIT. Groetjes,Petra

Hallo Allemaal, Ik zoek meer informatie over Nursing/Docters spel. Ervaringen of Practijken (liefst in Eindhoven of omgeving). Alle info is welkom, Mail me op:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vriendelijke groet B.

Hoi Peter, Als ik me onrustig voel dan ga ik op bed liggen en ga dan herlijk met mezelf liggen spelen dan word ik vanzelf weer helemaal rustig en ontspannen, El,

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo