Eerste keer

Allereerst een opmerking over je site. Ik vind deze site echt super. Al je belevingen staan hierin vermeld. Nu heb ik 3 keer in mijn leven een prostituee bezocht(Eindhoven). Ik was nog maagd en wilde dolgraag het 'neuken' proberen. De eerste 2 waren langs de ramen. Deze waren tegengevallen. De 3e was in een privehuis. Dit was wel geslaagd. Nu heb ik een vriendin(die overigens niks weet van deze ervaringen) maar de sex op zich is totaal anders. Ik ben nu 22 en zij is 18 en vrijen met passie. Ik vind de sex op deze manier toch intiemer en ontspannender dan zo'n opgefokt bezoekje. Ik heb trouwens geen spijt van mijn
bezoekjes want voordat ik met mijn vriendin naar bed ging had ik het tenminste een paar keer geprobeerd op een discrete manier.

Paul

He Paul dit vind ik een super goed verhaal 

(onbekend)

hallo ik heb een probleempje ik ben 14 jaar en ik ga het voor de eerste keer doen ik ben heel erg zenuwachtig moet ik geluid maken en wat voor standje moet ik doen en wat  vinden jongens lekker kunt u mij helpen

Geluid moet je niet maken, dat komt gewoon vanzelf, als het goed is! ;>), en als de jongen een beetje zijn best doet tenminste. En bedenk dat jongens meestal net zo zenuwachtig zijn. Geen standjes en gewoon zorgen dat er gebeurt wat je zelf lekker vindt!

Maar hoe kom jij eigenlijk zomaar op mijn site??? Dit gaat allemaal over betaalde liefde!! Via een speciale zoekopdracht zeker? 

Ik heb "het" nog nooit gedaan ik moet echt weten hoe en wat ik moet doen 

PLEASE

Ik heb het even gecheckt bij Google, maar als je daar "eerste keer" intypt kom je op de 10e plek deze site tegen!!!! Ongelofelijk vind ik, maar ja.

Vandaar deze bovenstaande reacties denk ik. En ik heb er ook nog een paar weggegooid. En vandaar ook mijn WELGEMEEND ADVIES:

Jongens (en meisjes). Als je het voor de eerste keer hebt gedaan, of doet, of gaat doen, kijk dan vooral NIET op deze site, maar  kies een van de andere mogelijkheden, bijvoorbeeld:

http://www.zoenenenzo.nl/verliefd.html of

http://www.sexwoordenboek.nl/eerste_keer.html of

http://www.huma.be/jongeren/sex_eerste.htm

Ik ben niet het meisje van hierboven, maar wil antwoord geven op je vraag: Op deze site komen is heel eenvoudig: ik drukte "eerste keer" op een zoek-engine, en precies deze plek kwam er op de eerste pagina al uit.

Hoi, ik vroeg me af,of je penis soms niet te stijf kan zijn? dat hij er daardoor niet in gaat, daar ben ik bang voor  

bedankt

Lijkt me geen enkel probleem.. Als je maar zorgt dat het holletje waar ie in gaat lekker zacht en vochtig is...

hey.. ik vroeg me af of het verstandig zou zijn je te laten pijpen zonder condoom?

Als er al een risico is, is het voor het meisje

Je komt ook op deze site als je "niet slapen" intypt

Ik doe er helemaal niets bijzonders voor, maar deze site staat inderdaad  hoog in de Google ranglijst op de gekste woorden..

Hoi, ik heb een vraagje,

aankomende zaterdag ga ik voor het eerst naar een erotische café. Ik ben al bij de club geweest overdag en men heeft mij uitgelegd dat ze door de weeks prostitutie doen en in het weekend erotisch café(za/zo). Omdat ik geniet van de sex met mannen en ik wel extra centjes kan gebruiken dacht ik voor 1 avond in de week, waarom niet?? Ik wilde dit eigelijk op vrijdag doen, maar vertelde de eigenaresse dat ik beter kon beginnen in het erotisch café, dan weet ik een beetje hoe het er aan toe gaat. Maar nou ben ik toch een aantal dingen vergeten te vragen en ik zie dat je zoveel ervaring heb en wil eigelijk weten wat ik moet doen op zo'n avond?

Ik zit aan de bar, ga ik dan op iemand af?? en dan? spreek ik dan een prijs af, vraag ik wat degene zijn wensen zijn, loop ik dan naar de bardame toe om een sleutel te vragen of hoe gaat dat?? als ik dan op de kamer kom met degene, wat doe ik dan? kleed ik hem uit of doet hij dat zelf, de kamer is maar voor een half uur maar wil dat degene wel gewassen is, ook al draagt hij een cd. is pijpen er al standaard bij of spreek ik daar al iets over af? Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel, ik vind het heel erg spannend, maar wel geil, maar ik weet mijn god niet wat ik nou moet verwachten en hoe ik mij moet gedragen...oja..wat doe ik aan op zo'n avond, alleen lingerie of een spannend jurkje? Hakken en kousen heb ik dit weekend al gekocht.

Ik zie wel wat jij doet op zo'n avond, maar als man aan de andere kant lijkt mij het een stuk makkelijker omdat de meeste toch weten wat er van ze verwacht word.!

Heel erg dank!

Groetjes Sarina

Hoi, Sarina!

Nu heb ik inderdaad al een heleboel ervaring opgedaan, maar ik zal je vertellen dat ik nog NOOIT in een erotisch café ben geweest....
Ik heb er wel al eens over nagedacht en toevallig reed ik in Amsterdam afgelopen weekeind zo maar langs Same Place en dat is ook zo'n "vrouwvriendelijk" erotisch café. Maar dat was nog niet open..

Ik had eigenlijk het idee dat de vrouwen die daar komen geen geld ontvangen van de man, maar dat kan natuurlijk verschillen per café. ja, hoe het daar dus aan toe gaat kan ik je niet vertellen, (welk erotisch café bedoel je eigenlijk precies?), maar over het algemeen volgen dat soort dingen zich allemaal wel vanzelfsprekend.

Dat met die kamerhuur moet je wel even goed met de eigenaresse afspreken. Over het algemeen moet er voor een kamer betaald worden en voor jou dan. het kan zijn dat de man alles aan jou, of alles aan de eigenaresse geeft of half om half, maar dat moet je wel even weten, wat gebruikelijk is.

Wassen is inderdaad belangrijk. Ik zou hem zachtjes aan zijn pik naar de wasbak trekken. ;>) Pijpen is over het algemeen inderdaad inbegrepen, al willen sommige meisjes iets extra als ze het zonder condoom doen.

Kleding weet ik niet wat gebruikelijk is daar. Maar lingerie, met daarover een flinterjurkje waarvan je eigenlijk vindt dat het TE sexy is daar meestal precies goed. Kan je voor de zekerheid nog een vestje, of hoe noem je zo'n dingetje over je schouders, meenemen als het koud is, maar ik verwacht niet dat de andere meisjes dik gekleed gaan...

Het is jammer dat ik aanstaande week weg ben anders had ik misschien jouw kunnen bewonderen en gelijk een langgekoesterde wens in vervulling doen gaan.....

Maar laat wel even weten hoe het allemaal was, ajb.

Groetjes en succes Ricardo

Hoi, Dank je voor je snelle reactie! Ik had er niet aan gedacht,  maar zeker jammer dat je dat jij er niet bent zaterdag, dan was het helemaal makkelijker gegaan! Maar wat bedoel je met lang gekoesterde wens?? Je bent toch een keer in mellow house geweest, ik dacht dat het ongeveer hetzelfde was, alleen dat dit door de weeks een privehuis is.

De meiden op zo'n avond vragen zo'n 50 euro per keer/half uur en dan mag je op zo'n avond de kamer gratis gebruiken maar je moet er wel echt na een half uur uit zijn is mij ingepeperd, ik weet niet wat de mannen dan nog aan de deur betalen. Je zegt wel dat de dingen vanzelfsprekend volgen, maar dan ken je mijn klunzigheid door zenuwen nog niet, daarom wil ik graag voorbereid zijn over hoe de dingen verlopen, ik wil niet als een tut over komen, maar ook niet iemand zijn die dan in de maling wordt genomen door allerlei rare dingen die dan "normaal" ook gebeuren.

Het is in privehouse Penthouse in Haarlem, ik vond het er uitzien als een soort ouderwetse bar met veel zitjes, vrij kleine ruimte maar dat zal natuurlijk wel zo bedoeld zijn. Ze hebben er 9 kamers verdeeld over een aantal verdiepingen(1 maar gezien op de begane grond) Jeetje dat wordt nog even vlug shoppen, of een kort rokje mag ook of staat dat weer te "netjes". Ik heb genoeg zomerjurkjes, maar ja die zijn denk dan ook weer net iets te netjes ben ik bang sorry hoor, ik hoop niet dat je het vervelend vind dat ik je dit vraag, maar ik heb niet echt iemand om het te vragen.

Ik zal ze zachtjes naar de wasbak trekken, nu ik het even  thuis aan het voorstellen ben, is het een grappig gezicht. Pijpen zonder condoom....ik wil geen ziektes oplopen en ik heb gehoord dat het ook met pijpen kan gebeuren, dus dat vind ik eng. Nu nog leren snel condooms omdoen! De mannen deden het eigelijk altijd zelf..

Groetjes Sarina

Hoi, Sarina

Ik heb net even die site bekeken, maar het komt bij mij meer over als een vrij normale privé club. In ieder geval door de week. Ik hoorde dat er in het weekeinde dat erotisch café is met 40 euro entree is en dat je dan inderdaad met een dame naar boven kan voor een half uur met een prijs die je met haar afspreekt. En dan lijkt me 50 euro wel fors, maar ook best wel redelijk voor een vrij luxe huis.

Dat bij erotic mellow (dat nu paradise heet) in Rotterdam was een amateurprostitutie-avond en dan zitten de "amateurs" ook in de deuropening van hun eigen kamertje terwijl de gasten langs lopen, of ze zitten inderdaad aan de bar waar ze een praatje kunnen maken met de mannen die binnenkomen. Het lijkt er allemaal wel een beetje op.

Ik dacht bij erotisch café eigenlijk aan een streng selectiebeleid aan de deur, wat mannen betreft, een aantal hete vrouwen gratis naar binnen en dan maar kijken wat er van komt, maar misschien bestaat dat wel helemaal niet meer...

Je kan geen HIV oplopen met pijpen, maar wel een koortslip en waarom zou je dat risico nemen. Het is overigens een uitstekende manier om een condoom om te doen. Topje erover en met hand en mond afrollen.

Ja misschien zitten de meiden wel alleen maar in lingerie, maar ik zie ze toch ook vaak iets doorzichtigs eroverheen aan hebben. Een zomerjurkje lijkt me niet helemaal op zijn plaats, of je moet van zwarte of rode zomerjurkjes houden.

En verder heb ik eigenlijk helemaal geen verstand van vrouwenkleren.... behalve dat het allemaal weer makkelijk uit moet kunnen..

Nog een tip tot slot. Richt je vooral op de mannen die je wel een beetje aanstaan, sympathiek of aardig of knap. Ervaren erotisch cafégangers weten meteen wie er nieuw is en wie niet. En dus ben je populair, want iedereen wil graag met een nieuw meisje. En omdat jij de baas bent moet je zelf een beetje sturen met wie je (oog)contact legt en met wie niet. Je zult ongetwijfeld veel mannen krijgen en dan kun je maar beter de horken links laten liggen.

Nou, meer weet ik even niet.

Ik ben blij met je antwoorden!!!! een stuk geruster ook, ik laat het je weten hoe het was!!!!!!!!

Groetjes Sarina

Hoi, Sarina,

ja, het lijkt me inderdaad spannend als je zo voor het eerst gaat. Let er wel op dat je niet teveel op alle praatjes van de mannen daar in gaat, daarvan is plm. 10 % waar en de rest onzin, maar dat hoef ik je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Geniet er van, laat je niet meeslepen en tel aan het eind van de avond je winst. Je hebt overigens toch wel 1 persoon, goede vriendin of zo, waaraan je het vertelt hebt, of is het helemaal persoonlijk initiatief?

HOi,

Daar ben ik weer! Sorry dat ik niet eerder reageerde....Ik ben die zaterdag niet geweest omdat mijn ouders spontaan op de stoep stonden, maar afgelopen zaterdag ben ik wel geweest en het was heel erg leuk zelfs! Eigelijk had ik een afspraak, maar toen dat niet doorging, ben ik gegaan Het sfeertje was erg gezellig en mijn eerste was een hele lieve (en leuke) gozer. Ik had het toen we op de kamer waren verteld en was heel relaxed, ik geniet altijd van sex maar met zo'n man tegenover je was het heerlijk.

Het ging eigelijk allemaal vanzelf. Na een half uur weer de kamer verlaten en nog wat met hem gedronken, maar nummer 2 stond eigelijk al te trappelen..hij wilde eigelijk een uur maar ik had aangegeven dat ik dit niet wilde. De meisjes waren ook heel aardig en vertelde mij dat hij dat alleen maar deed, nou ik dacht het niet...ik wilde dat echt niet, zeker niet op zo'n eerste avond....

Deze keer was niet zo succesvol, want hij wilde veel zoenen en mij beffen en stond eigelijk raar te kijken dat ik dat niet wilde..dit is toch niet raar??? Toen we weer beneden waren, stond eigelijk de derde alweer klaar, maar voor een eerste avond vond ik het wel even genoeg, ik doe het omdat ik het lekker vind en centjes zijn ook niet mis, maar ik vond het mooi en ben toen naar huis gegaan....met een grote glimlach....ik heb aan je gedacht..... (, R.) ..dank voor je woorden het heeft zeker geholpen dat ik erg relax was!!

Ik ga er zeker vaker heen! Ook op zondagmiddag van 2 tot 9 schijnt het druk te zijn, dus ik denk dat ik morgen weer ga! De meiden waren erg aardig, ze vertelde dat het die avond niet zo druk was, maar voor mij genoeg drukte toen er waren zo'n 15 meiden(en oudere dames)in totaal, ik hoop dat de volgende keer ook zo leuk(en lekker) is!

Dikke zoen, Sarina

Sarina,

Leuk dat het allemaal toch zo goed verlopen is. Ik ben zelf overigens ook een fan van beffen. Daarmee wil ik alleen maar het meisje/vrouw verwennen. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat je dat zo'n eerste keer helemaal niet wilt. Het is inderdaad nogal intiem en persoonlijk. Net als tongzoenen. Dat doet ook niet iedereen. En de vrouw is de baas. Dus gewoon duidelijk maken dat je het niet wilt.

Als je nog eens gaat moet je maar eens mailen van tevoren. Dan ga ik kijken of ik ook eens naar Haarlem kan...

Kusje terug op je poesje (;>)), Ricardo

Lieve Sarina, We willen je graag voorzichtig en met veel geduld de erotische ladder stap voor stap leren beklimmen. Kijk maar eens op http://speelsvrijclubje.tripod.com Als je dit aanstaat, reageer dan maar, je zult er geen spijt van krijgen. Liefs, Marianne & Erik

heeey ik heb een vraagje: hoe moet je eigelijk een condoom goed omdoen ik ben bang dat ie scheurt

greetz my

Hallo My (?)

Tuutje dichtknijpen met duim en wijsvinger en met de andere hand afrollen om een reeds opstandig mannelijk lichaamsdeel.

(of laten rollen...)

Misschien een stomme vraag, maar hoe krijg je de penis er het makkelijkste bij het meisje erin bij de eerste keer?

Zorg dat ze vochtig is (voorspel, langzaam elkaar opwinden), en relaxed zijn, niet doordrukken als het wat stroever gaat, maar gewoon langzaam naar binnen laten glijden..

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo