ex-sexbaas

Ik heb een klein poosje een hoerenkast gehad.Na 3 maanden ben ik er mee uitgescheden.Mijn ervaring de hoeren zijn de grootste geldwolven die er zijn .De klant zien ze als een wandelende vuilnisbak.Waar ze hun brood mee verdienen,beschimpen ze achteraf.Ook vertellen ze aan elkaar de meest intieme dingen van de klant.Ik schaam mij dat ik 3 maanden van deze smerige wereld deel heb uitgemaakt.Vieze wijfen bah.

Een sexbaas die tot inkeer kwam.

ielll viezerds dat is wat jullie zijn goedkope hoertjes

Als een hoer zo praat over een klant is dat uit zelfbescherming!! Als je het werk (sex voor geld) nooit zelf gedaan hebt weet je niet dat het geestelijk erg zwaar werk is en als je zo praat dat je het op een afstand houd. En zo te horen heb jij gewoon geen verstand van hoeren dus heb je het recht niet om te zeggen dat we vieze wijven zijn. Ik ben een jaar geleden gestopt met het werk en ben geen hoer meer maar als er iemand zo over ze praat dan voel ik me erg verbonden met ze. Denk voor je iets zegt en als je er niet bekent mee bent dan ben je gewoon dom aan het lullen en is elk woord van jou gewoon BULLSHIT!!!

Beste ex (prostituee)

Ik ben het helemaal met je eens.

Ik verdien al jaren mijn brood & meer met het exploiteren van dames. Je mag ook gewoon zeggen dat ik een pooier ben, hoor, maar ik ben het er niet eens omdat we 'De Zaak' zo clean mogelijk laten draaien. Overigens, voor zover dat mogelijk is, want als je vertelt dat je in de seksindustrie werkt ben je nergens welkom. En als je het wel bent, dan mag je meestal altijd cash & vooruit betalen, als je ergens een dienst nodig hebt.

Meestal kosten diensten AAN onze branche meer, dan een ander bedrijf zou betalen. Een advertentie plaatsen kost 'ons' gemiddeld 10-20% extra... Ons werk is zwaar. We zweven tussen klanten en dames. En beiden willen het uiterste van elkaar. Ik las hierboven ergens een stukje over geldwolven. Of dat ook zo is? Ontkennen zal ik het zeker niet... 95% van alle aanmeldingen is gebaseerd op het verdienen van VEEL geld. Meestal door schulden.

Maar zodra die zijn afbetaald kan men geen afscheid nemen van het EXTRA geld dat vrijwel dagelijks, cash en belastingvrij (!!!) binnenkomt. Het werken met prostituees is een van de moeilijkste dingen die ik ooit in mijn leven heb gedaan. Zelden heb ik mensen gezien met zo weinig verantwoordelijkheidsgevoel. Mijn theorie daarover is dat MANNEN die geld snel willen verdienen iets in de criminele sfeer doen. Vrouwen zullen zich op dat gebied mijn inziens niet zo snel bezighouden en kiezen voor een andere weg: Prostitutie.

De EX SEX baas die elders op deze site een stuk heeft geschreven is in mijn ogen geen seksbaas. Iedereen kan alles DRIE maanden doen. Maar als je het langer dan bijv. 1 of 2 jaar volhoudt, dan mag je jezelf ex-whatever noemen. En een seksbaas die op een verantwoorde manier met iedereen omgaat (klanten, dames, personeel) hoeft zich niet te schamen. Waarom zou je ook? Als een dame vrijwillig en meerderjarig weloverwogen kiest voor deze manier van broodwinning, zie ik daar het probleem niet van in om dit te exploiteren.

Groeten, Rob, seksbaas. [sept. 03]

hallo ik ben Lambert ik vindt dat hoeren moeten blijvenbestaan het zijn in mijn ogen geen hoeren het zijn mensen net als wij die hun geld ook willen verdienen ik heb zelf een vriendin gehad die in een bar werkt en ze was een schat van een vrouw waar je veel liefde van kreeg en dat was niet altijd voor het geld groetjes aan alle prostitutie vrouwen. laat ze maar praten ze weten niet wat ze zegen

Goed zo, Lambert

hellow ricardo Ik ben 27 jaar en heb ook al enkele bezoekjes achter de rug . Heel plezierig maar op één of andere manier heb ik het in mijn hoofd gestoken dat ik besmet was. Na een test bleek het van niet maar het is altijd blijven hangen, zodat ik nu echt niet meer durf en als ik het wel zou doen zou ik zeker terug met twijfels zitten.. denk ik Hoe geraak ik hier vanaf???

Condoom om!!

het is zo simpel...

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo