Femke voor haar jaarwerk

Hallo Ricardo , ik ben een meisje (16) uit het antwerpse en ik ben bezig met het schrijven van een jaarwerk over prostitutie en de sexindustrie. Ik had graag van jou of van je lezers een beetje informatie gekregen over de achtergrond van jullie "hoerenlopen". Daarom heb ik dus gewoon wat gerichte vragen opgesteld waar je me misschien even een antwoordje op zou kunnen geven. Ik ben in de eerste plaats naar jou toe gekomen omdat het lijkt alsof je er openlijk over kunt praten. Ik kon toch moeilijk hier op straat de klanten gaan lastigvallen nietwaar ? :) Ik woon namelijk in de Atheneum buurt (de save-hoek) , en hier tippelen nogal veel meisjes . Ik wil ook nog even kwijt dat ik erg blij was met de gang van zaken hier , ik voelde me veiliger op straat toen de Dames hier nog waren , nu zijn ze weggestuurd door de politie.

1. Denk je er ooit over na dat deze meisjes misschien zijn "geïmporteerd" en deze job volledig tegen hun eigen zin doen ? zoja .... heb je er dan nooit problemen mee om hun toch een "gunst" af te dwingen? Vreemd genoeg heb ik in mijn hele leven maar heel weinig gemerkt van gedwongen prostitutie, waarover zo vaak gesproken wordt in de pers. Wat ik wel veel zie is meisjes die praktisch gezien weinig anders kunnen, met name dan de verslaafde meisjes, maar ook buitenlandse meisjes die met hun verdiensten hele families thuis "moeten" onderhouden. Daar heb ik dan wel medelijden mee, maar zonder mijn geld zou het ze nog slechter gaan. dus heb ik er niet echt een probleem mee.

2. Waarom doe je dit ? Ongeveer hoeveel keer per week en hoeveel geld geef je hieraan uit ? het is de kick, de intimiteit, de bevrediging. Ik ga gemiddeld ruim 1 keer per week a plm 60 Euro per keer.

3. Wat is jouw ervaring met raamprostitutie , in een bar , ..?Zoals je wel heb kunnen lezen trekken de ramen me niet zo. In een bar kom ik vrijwel nooit.

4. Stel dat je een vriendin zou hebben , zou je het dan kunnen laten ? of zou je graag willen dat ze ja toch nog laat gaan? Het is gebleken van niet (na drie jaar onthouding ben ik toch weer gegaan). "laten gaan" lijkt me geen optie!!

5. Eis je van de hoer die je hiervoor gebruikt dat ze een condoom gebruikt of zou jij soms liever zonder willen (en staan ze dat dan toe)? Ik vrij alleen veilig, en als mannen gedaan krijgen dat vrouwen zonder condoom toestaan zijn ze ongelooflijk stom en levensmoe, want dan doet het meisje het ook met anderen zonder.

Ik wou ook nog even zeggen dat ik het best een goed initiatief vind , die site , omdat vele mannen waarschijnlijk toch nog met opgekropte gevoelens thuis bij hun vrouw aankomen. De openheid die jij hierover uitstraalt zal hen misschien de moed geven dit ook te doen .

Kan je misschien zo snel mogelijk een mailtje terug sturen naar dit mail adres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ik zou het niet erg vinden moest dit mailtje op je site verschijnen , maar kan je me dan misschien een kopietje van je antwoorden mailen ? Is gebeurd!. Dankje !

Zou je er trouwens iets op tegen hebben als ik deeltjes van je HP (?? delen van mijn hoogtepunt gebruiken?)  gebruik voor mijn verslag ?

Nog veel succes !!!

Groetjes

Femke

Ehm... Ze bedoelt wellicht HomePage :-)

Groet,

Pietje

Hmm, zit wat in, ja...

Ik wil je even bedanken om op mijn vraagjes te antwoorden , 'k heb ze goed kunnen gebruiken ! :) 'k zou zeggen : Keep up the good work !

groetjes

Femke

Graag gedaan..  ;>)

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo