Goor of niet?

Hi Ricardo,

Ondanks dat ik al een hele tijd een lieve mooie en ook bijzonder geile vriendin heb, heb ik toch met veel interesse alle verhalen gelezen. Ondanks dat ik totaal geen behoefte heb ik sex met een andere vrouw dan mijn eigen vriendin, loop ik ook wel eens over de wallen of tour ik door de Keileweg...

Ondanks dat ik heel veel respect heb voor de prostituees in zijn algemeen en absoluut kan begrijpen dat er mannen zijn die met veel genoegen gebruik maken van hun diensten, is er een vraag die ik steeds weer in me opkomt.

Ik zou nooit van mijn leven sex kunnen hebben met een prostituee, waarom niet? Simpel, de gedachten dat er 30 minuten voor me iemand bovenop heeft gelegen (onder kan natuurlijk ook :-)  ) en 30 minuten later waarschijnlijk weer, is voor mij onacceptabel...

Geloof me, ik vind hoeren niet goor, in tegendeel ze zijn waarschijnlijk hygenischer voordat je met ze vrijt dan mn eigen vriendin vaak is!

Je wilt met je website het onderwerp bespreekbaar maken, dus misschien kun je de moeite nemen om erop te reageren en mij te vertellen hoe jij daarover denkt of dat te vertellen dat je daar juist niet bij moet nadenken.

En ga me nou alsjeblieft niet vertellen dat mn eigen vriendin ook een verleden heeft en dat ik daar ook geen problemen mee heb, maar probeer deze serieuze vraag serieus te beantwoorden!

Gegroet...

OKe, je hebt natuurlijk zeker een punt. De gedachte dat de vrouw, waar ik op dat moment zeer heftig en intens mee vrij, even later met een ander zit, is niet altijd prettig. Sterker nog, in mijn club zie ik haar even later vaak met de volgende klant naar boven vertrekken. Ik heb daar toch niet zo veel problemen mee. Ten eerste ben ik absoluut niet jaloers van aard, het is het moment van genot (voor beiden) dat telt, en dat kan niemand mij meer afnemen. Ten tweede weet ik voor mezelf dat ik bij haar toch een meer bijzondere plaats inneem dan de gemiddelde klant. Dat is geen grootspraak, zo'n relatie heb ik nu eenmaal opgebouwd en daar ben ik blij om.  Het is ook een samenzijn zonder enkele verplichtingen, zonder verwachtingen en zonder toekomst. Dat maakt ook wel uit. Van de vriendinnen die ik gehad heb zou ik het dus absoluut niet pikken als ze om de 30 minuten met andere mannen naar bed ging. Hygiene tenslotte ben ik zelf attent op en verwacht ik ook van het meisje. Even een anekdote: In mijn ergste nachtmerrie komt nog wel eens het beeld binnen van een meisje waar ik, vlak voordat ik haar wilde beffen, het sperma van de vorige klant in haar kut zag zitten (ik praat nu over zeker 20 jaar terug toen van aids en condoomgebruik nog geen sprake was). Dat komt tegenwoordig gelukkig niet meer voor. 

voila een reactie van de schrijver van bovenstaand bericht... nooit verwacht toch gekomen! dit is dubbelzinnig maar dat ontdek je zo wel!

okee first off all i'm still in touch met je toffe site... niet wekelijks maar regelmatig lees ik je verhalen en de reacties van anderen...

maar goed, 2 da point...

vorige keer was ik nog in het bezit van een, ik citeer 'lieve mooie en ook bijzonder geile vriendin' nu niet meer...

goed gefassineerd door jou verhalen een keer naar een huis geweest, interessante belevenis... beetje zwemmen beetje drinken en lekker gezogen door een bloedmooi half bloedje... HEERLIJK

geen 'sex' gehad, ik had toch enige reserves.. maar wilde het een keer meemaken... prima...

bedankt...

Groet ;-)

M. (sorry dat ik niet teken met me naam maar ik heb een vrij hoge functie)

Hallo M. ,

Welcome back, zou ik zeggen om te beginnen, en Join the Club , om in style verder te gaan.

Ik ben toevallig overigens pas afgelopen week voor het eerst in een club geweest waar je kon zwemmen(!!). The Paradise Club in Den Haag. Heel apart, een zeer luxe zwembad in wat aan de buitenkant een gewoon herenhuis in een drukke stadse straat lijkt te zijn. Misschien bedoel je wel dezelfde club. Het was voor mij een zeer goede ervaring hoewel ik alleen maar een klein uurtje privé heb gehad. De luxe van een zwembad met sauna is voor iemand als ik niet te betalen  ;>( .

Over Paradise prive schrijf ik binnenkort wel weer wat over.

Hier moet ik toch even op reageren hoor. Ook ik ben absoluut niet jaloers en laat zeker iedereen vrij in hun keuze. Toch zou de wetenschap dat het meisje er direct weer met een ander er vandoor gaat mij toch weerhouden om nog eens te gaan. Dan weet je toch dat het allemaal spel is en zakelijk. Hoe leuk het (half)uurtje ook met haar geweest is. En al die goede klanten die er al voor waren! Misschien begrijp ik het niet omdat ik nooit heb meegemaakt. Maar daarom vind ik jouw site ook zo spannend om te lezen!

Groet Tullie

Ja, als klant weet je dat gewoon, en eerlijk is eerlijk, de volgende keer ben ik ook weer met een ander meisje. Maar het moment, HET intieme moment als je samen lekker gevreeën hebt, dat is eventjes van ons beiden.

Hoi Tullie, Waarom zou het spel zijn, of begrijp ik niet op welke manier je het woord spel gebruikt? Het is een spel, een sexueel spel ja, als je dat bedoelt dan ben ik het met je eens. Of bedoel je dat de dame in kwestie alleen maar speelt dat ze geniet met je? Ik weet dat dat voorkomt, maar ik kan je verzekeren dat er ook meiden zijn die er echt van genieten met hun klanten. femke

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo